Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 15. zaří 2018 23:01

DrowRanger sest mesicu je klidne realnych, svagrova to tak mela, proste ji bricho driv nepustilo, bolelo ji, tak to odmitla tlacit pres to.

Offline Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 15. zaří 2018 23:13

DrowRanger Začala jsem v den, kdy byly malému dva měsíce. Ale moc to nešlo. Paradoxně cviky přímo na břicho docela jo, ale třeba dřep nebo výpad ne, cítila jsem, jak se jizva napíná. Takže jsem cvičila, jak mi tělo dovolilo, a teprve během 6. měsíce jsem si najednou uvědomila, že už jde všechno 

Offline Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 15. zaří 2018 23:19

DrowRanger Jo a koupila jsem si bosu a cvičila zpočátku hlavně různé balanční cviky. Na skutečnou dřinu jsem stejně neměla energii.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 01:02

DrowRanger ja som tu jazvu citila aj po 6 mesiacoch. Vnutornu. Vonkajsia mi je dodnes neprijemna na dotyk s niektorymi strihmi oblecenia ked sa mi to tam opiera. Ale mozno nie som vhodna vzorka kedze som mala komplikacie s hojenim. Cvicit som zacala po 8.mesiacoch od porodu ale nedavala som to. Uz tak unavena a nevyspata som sa na to cvicenie vybodla a radsej slapala do kopca dlhe prechadzky. Hmotnost klesla az po zmene stravy. Ale na to brucho budem musiet cvicit lebo ja som ho nikdy moc ploche nemala a bojim sa ze mi ostane ako mojej mame a budem vyzerat ako tehotna cely zivot

Offline Resch
152 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 09:12

DrowRanger  Já začala cvičit zhruba po třech měsících od sekce,a to jen pozvolna,co břicho dovolilo.. Kolem pátého začala chodit do práce a cvičení se upozadilo, venkovní jizva -i když se zhojila malým keloidem - nebolela vůbec, vnitřní jsem cítila skoro rok a půl - při pohybu, cvičení, sexu .. Po dvou letech od císaře jsem začla pravidelně chodit na jógu a rázem se všechno pěkně přirozeně zpevnilo,včetně dolního břicha a o jizvách jsem nevěděla. . Takže asi spíš záleží,jak tělo pustí, 3 měsíce bych na regeneraci nechala a pak pomalu zkoušet . 

eless Zhubla jsem kojením a procházkama, bez větší námahy, do porodu +14kg, v osmi měsících mláděte -22kg od porodní váhy,ale povolené břicho zůstalo pořád i při 52kg na 176cm.. Jóga mi dost pomohla,ale teď na jaře jsem pravidelně cvičit přestala a vypoulené břicho je zpátky .. Momentálně jsem v 11.tydnu těhotenství a takové o prvotní přifouknutí mi rázem ze břicha udělalo pěkný čtvrtý měsíc 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 09:41

DrowRanger 

Mě malý jizvy po operaci bolely toho půl roku, stačil obyčejný provoz - chození a tahání cca 10 kilovýho dítěte. Po půl roce jako když utne, najednou šlo cokoliv. Nervi to přes bolest a tělo ti řekne. Po porodu byly fajn dlouhý procházky, ale to chce ten kočár. 10 km denně dostane člověka hezky do kondice.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 17:24

No nepotesili ste ma veru, tak nejak som dufala, ze od konca ojtobra budem moct zas zacat chodit na niektore treningy a zatial to asi podla toho co pisete vyzera, ze skor nie :( Prechadzky dlhe mi zatial nehrozia, averzia ku kociku pretrvava, vyzera to, ze 40 minut je maximalny strop...uvidime co povie krpec na satku, tu sa zatial len ucim viazat a neviem, ci som si nekupila kratku . Ale tak aspon som sa s muzom dohodla, ze vecer po kupani a krmeni je cas pre mna a psa sa na hodinu vytratit z domu, tak aspon hodinka rychlej chodze kazdy den, mozno o daky mesiac z toho bude pomaly beh, uvidime. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 19:02

Resch ja som schudla kojenim vsetky tehotenske kilogramy ale brucho ostalo. Odstavenie prebehlo v decembri a kedze som v zime nechodila moc po vonku tak som pribrala. Momentalne mam hmotnost ako pred otehotnenim avsak som bola vyzrana uz vtedy takze este 10 kg a bude to fajn. Momentalne dobolenkujem v zahranici a uz mame za sebou jednu narodeninovu oslavu z troch. Takze tento mesiac budem rada ak nepriberiem a s chudnutim neratam 

DrowRanger neponahlaj sa. Telo ti napovie a uvidis ako sa budes citit. Ta hodinka vecer je ako stvorena pre pomaly zaciatok ako pises chodza a neskor mozno beh

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 20:23

Dnes jsme vyjeli s miminem na něco, co by se dalo označit jako výlet! No teda, to co se nám jako bezdětným zdálo jako krásná lesní cesta, v podstatě asfaltka, se rázem s kočárkem změnilo na nesjízdnou trasu hodné horolozecké výbavě a navíc najednou třikrát tak delší. Takže celou cestu jsme akorát měli hlavu v pejru z toho, abysme to dítě nevyklepali, nestrhli kočár, došli do tmy a kdy to otočíme, což ani jeden z nás nechtěl říct nahlas. V cíli jsme místo pohody a odpočinku do sebe v podstatě nastojáka vrazili kafe a razili zpátky. Cestou jsme potkávali spoustu mladých párečků na kolech a s pejskama, vysmátí koukali na miminko, házeli vtípky, když jsme tahali kočár z bahna, ale já se smála taky, přesně jsem věděla, co se jim honí hlavou. Že místo na kole už budou za rok, za dva takhle jezdit na výlety s kočárkem, celej den v přírodě, sice to nebude těch 40 km na kole, ale tak 15-20 určitě za odpoledne daj, to bude paráda...jooo, to budou vykulený, až se tři měsíce pomalu nepodívaj za barák! Uplně jsem se v nich viděla!:-D :-D

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 20:26

Karja 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 21:09

Karja toto je aké presné! ja som mala vybratých 10 trás, kade určite s kočíkom prejdeme...minule sme skúsili jednu a 500 metrov sme ten blbý kočiar aj s malým niesli, potom sme prešli 500 metrov a otáčali to, lebo som sa bála, že mu niečo tým trasením urobíme . A na jednej trase - v dedine, enchodia tam autá, cestá bola OK ale sem tam jama, dosť zvláštne opravili asfalt, nasypali tam také väčšie kamene či štrk a autá to zajazdili (miesto vyasfaltovania, videla som inak niečo také 1x), tak tá je úplne nepoužiteľná a to mala 10 km .

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 21:11

A dnes som sa bola večer sama prejsť so psom, pohodovým krokom v parku, cca 40 minút, cestou domov som to strihla skratkou do kopca, akde som chodila ako tehotná a teda...ja som ten kopec ledva vyšla, tak zle som na tom nebola ani v 9. mesiaci ako som teraz o.O 

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 21:36

jsem beznadějný staromilec... ale s tímhle kočárem jsem projela všechny cesty necesty, polňačky, pole.. všecko

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 21:39

Karja Hele a až pořádně nasněží, tak jeden bude tahat kočár za provaz a druhý tlačit. Procházka kolem chalupy se tak rázem stane půldenním výletem

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 21:40

Karja taky to teď postupně zjišťuji, že mé představy jak budeme jezdit každý den po lese byly dost naivní. Dokonce i zpevněné cesty, pokud to nejsou asfaltky hrozně háží

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 21:57

viktorka_od splavu Jo, tak pri tom plahoceni zrovna pritel.zavzpominal, ze tenhle kocar urcite jede rychleji, pac ma vetsi kola a uzkou galuzku. Ale problem nebyl v kocarku, ale ve vyberu trasy:-D.

brrr No, mozna zauvazuju nad nejakyma sanema:-D. Hlavne to moje dite se mi v zime uz do kocarku asi nevejde a to jsem myslela, ze ru korbu mam velkou dost. Tak tududututuuu (znelka spatne odpovedi v Riskuj)

49364 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 22:04

Karja no já s ním právě projela jakoukoliv trasu. bez legrace. mě pak překvapilo, když už se tyhle nedělaly, že je neřešitelný problém v zimě kočárem přejet takové ty nahrnuté kupy sněhu mezi chodníkem a silnicí, obrubník+ten sníh vs hladká silnice a chodník.. vpodstatě pro jednoho šoféra neprůjezdné, jak píše brrr. někde soudruzi v těch inovacích udělali chybu

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 22:06

viktorka_od splavu Tak hlavne to pekne pruzilo, ze jo!

Nicmene zitra jdeme do kavarny, no!

49364 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 22:09

Karja rozumná volba

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 22:12

Karja Sáně jsou dobré, ale bacha ztrácejí se z nich děti! Jsem živoucím případem, ve fusaku jsem z nich vypadla a děda si toho všimnul asi po 200 metrech. Prý slyšel nějaké mňoukání a ejhle, nebyla to kočka.

viktorka_od splavu No, s tím sněhem se nám to stalo na Šumavě v 900 m n. m, ani nevím, proč jsme ty sáně nevytáhli. V létě jsme zvládli vytáhnout kočár se spícím miminem i po sjezdovce, ale za normáních podmínek na rodné hroudě jsem krosila les jak o dušu. Měla jsem nějakého Poláka: