Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 09:21

Mně kolegyně líčila, jaká je pohoda číst u kojení, dítě 20 minut saje, matka v drží v druhé ruce knížku a nerušeně čte. Tak to u nás vůbec nešlo, jen na kojení jsem občas potřebovala aspoň tři ruce    Ke čtení jsem se vrátila až tak po 4 měsících a ke čtení před spaním, což mám nejraději,  až když jsme syna v jeho ca 2 letech přestěhovali do vlastnho pokoje.

Offline dzizisketa
8976 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 09:34

No vidíte, a giulietta toho prý nejvíc za život přečetla na rodičáku. Upřímně v to taky doufám

Online Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 09:38

Pinot Noir Na poslouchání při procházkách jsem se těšila, ale zjistila jsem, že mi vadí, že neslyším, když něco zezadu jede (chodníků tu moc nemáme)

viktorka_od splavu Tolik knih, kolik za školní léta, už asi nepřečtu do smrti.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 09:41

dzizisketa ja taky

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 09:47

Suhlasim s Pinot Noir,  on sa clovek pri tom uplne malom babatku tych polnych a krivych ciest trochu boji,  ked podrastu,  nezastavia ho uz ani Tatry  ja som nemala ani nafukovacky a pohoda,  ruky sice dostali zabrat ale presli sme vsetko mozne, tuzba niekam vypadnut bola silnejsia,  nejake kamene na ceste ma nemohli zastavit! Takze nevesajte hlavu, nadej tu stale je 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 11:46

A skúšali ste čítať s knihou na riadítkach kočíka? Tak som prežívala tie nekonečné prechádzky po tých istých uliciach, keď potomok spal zásadne, len ak sa kočík hýbal. Inak tiež to boli viac časopisy, ako knihy, ono keď je človek unavený, tak to sústredenie sa na čokoľvek kde si nutne treba pamätať predchádzajúcu vetu....

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 12:06

no ja čítam vonku, ked ma už nebaví sa prechádzať, tak zastanem, jednou rukou kočíkujem dieťa dopredu dozadu a v druhej čítačka. a zvládam čítať aj pri kojení. už som prečítala niekoľko kníh. a pozrela niekoľko seriálov online :-)

Offline Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 12:08

slniecko Jo, se čtečkou v ruce jsem se taky procházela. V okolí máme naštěstí množství parků a pěkných lesních cest s malým provozem, takže jsem mohla klidně takhle bloumat a číst :)

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 12:20

Ja si ctu u kojeni, ale uz to jde jen u toho pred usnutim. Neb mimino roste a ma dlouhe pacicky a da se jen z mobilu. Knihy krci a neumim jednou rukou knihu drzet a otacet stranky:) 

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 13:38

rasaNori Na čtení při kojení je nejlepší čtečka. Ve dne i v noci. 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 14:08

slniecko Přesně tak, knížka na rukojeti kočárku to jistila. Přiznám teda, žádnej Dostojevský nebo Cormac McCarthy to teda nebyl, najela jsem na lehké až pokleslé žánry. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 14:52

slniecko Tak to jsem měla se starším stejně. I to věčné chození i čtení pouze časopisů a oddechových krátkých knich na kočárku . Zastavit jsem nesměla.

Mladší byl opak..v kočáru nespal ani omylem, ale doma denně odpolední spánek 4-5 hodin

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 14:58
Reakce na Renusatko:

doma denně odpolední spánek 4-5 hodin

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 15:04

slniecko No já mám jen jednoho nespavce. Ten zase pravidelně 7 hodin v kuse řval a i jako roční už po obědě nespal a v noci spal v kuse max. dvě hodiny. Šel spát nejdřív kolem 23 a v 7 už byl vzhůru úplně  a to jsme byli rádi. Dneska jsme rádi, když ráno zjistíme, že spal 5 hodin, stačí mu to. Druhý byl už za odměnu. 

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 17:43

slniecko Joo, o cteni na rukojeti jsem tuhle premyslela. Jenze ja chodim jednu hrozne peknou trasu a kocham se, tuhle mi pet metru pred kocarkem skocily dancice (no proste ty samice od danka:-D). Ale treba me to kochani prestabe bavit, tak budu cist, ale nesmim nic chytlavyho, at chodim brzo spat a taky se venuju domacnosti;-).

Offline Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 18:08

Karja Daněly 

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 19:21

Pinot Noir Nevim proc jsem tusila, ze ty to budes vedet. Myslim, ze uz jsi tu jednou prokazala znalost myslivosti. No tak litaj mi pres cestu danely, velky dravci, tuhle jsem videla strakapoudy, v dali srnky, kocky se vraci z pole z lovu, vidim do veliky dalky zbarvujici se prirodu, zadnej provoz, no pockam zda se mi to okouka a pak zacnu cist;-).

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 19:27

Ja zas čítam, keď malý nerobí prieky a saje, trvá mu to dlho (a je pažravý, kľudne vypije oba prsníky...), navyše rád pri saní zaspí a spí len keď som pri ňom. Tak som za posledné 3 týždne prečítala asi 7-8 kníh, dokonca som už schopná čítať aj sci-fi, to som v pôrodnici od únavy nezvládala :)

Offline Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 19:47

Karja To máš super, já potkávala jenom veverky, pěkně vypasené sojky a zajíce (nebo králíky, to nepoznám). A v zimě tolik havranů, až jsem z toho měla husí kůži 

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 20:23

Pinot Noir Ale veverky mám nejradši, na ty chci pak s mladicí jezdit do nedaleké záchranné stanice:-).