žluťásek Neter se jeden cas pozastavovala nad vsema tmavsima lidma vcetne jen tech spinavejch a ptala se, jestli je pan z Afriky:-D:-D.
Vše o těhotenství a dětech
Nechají si vaše děti ostříhat nehty? Já můžu jen ve spánku a i tak sebou pěkně mrská, hlavně u nehtů na nohou, to se bojím o svoje zuby ![]()
Pinot Noir je to lity boj. Naposled mela privazane rucicky k telu plinkou a i tak musel asistovat muz. Ovsem na vztekani ji kaslu, proste je to nutne a jednou za 3 dny musim. Desne stipe.
Pinot Noir Väčšinou bez problémov, mal obdobie, kedy bojoval. Na nohách je to trocha horšie, ale keďže ma videl si pilníkovať, dožaduje sa pilníka aj on, takže si nechá vysvetliť, že keď mu ostrihám nechty, tak dostane pilník a môže sa realizovať.
Vďaka vzdoru chodíme od minulého týždňa opäť s kočíkom, nechá sa voziť ako pán, vôbec nechce dole a prejsť sa. Je to vtipné. Ale aspoň tie haldy ranného oblečenia a všelijakých krabičiek od jedla môžem dať do kočíka.
Pinot Noir Zkus někoho jiného (babičku, kamarádku...), aby mu je ostřihal. Většinou je to bez problémů :-).
Niekto mi zas vymenil dieťa, už 3. deň reve pri kojení, nedá sa uspať a keď zaspí, tak max. na 30 minút, včera som ho uspávala skoro do polnoci, 3x sa zobudil okamžite po tom, ako som ho položila do postieľky, nefunguje ani uspávanie pri kojení a zaspáva v rôznych časoch. Práve som ho uspala po 40 minútach súvislého revu a hodiny naskakovania na fitlopte a desím sa toho, keď vstane. Ako bonus dnes nechce sať, takže mám problém aj s neodsatými prsníkmi...Navyše na ňom vidím, aký je neskutočne unavený ale spať nebude ani keď sa na hlavu postavím...Keď mi reval, zo zúfalstva som mu už dávala aj cumeľ, ale vypľúva ho, aj keď to cumlanie ho na pár sekúnd ukľudnilo...
Budúci týždeň má ísť muž na 3 dni preč a ja som zvažovala, či si k sebe zavolám mamu alebo to zvládnem sama, po týchto troch dňoch už rozmýšľať nemusím...
Pinot Noir Zkus někoho jiného (babičku, kamarádku...), aby mu je ostřihal. Většinou je to bez problémů :-).
Díky za tip! Mám pocit, že COKOLIV je s někým jiným bez problémů ![]()
DrowRanger Sousedka mi rikala, ze mam vydrzet do 3 mesicu, pak je to dobry:-D.Uz mas tu hacku, jak se ti osvedcila? A nestyd se pozvat mamu. Ja jsem ted nastydla, no mimi mi nikdo nepohlida, takze jsem byla rada za kazdou minitu co spala, ale mama mi uvarila a segra vyzehlila pradlo. Tak si rekni o pomoc, treba bude dobre a posles ji domu;-).
Pinot Noir mne sa dari ho oblbnut videom alebo rozpravkou. Ale musim byt velmi rychla inak mam po chvili smolu.
Karja hacku stále nemám, vždy to objednnaie odložím, lebo keď príde dobrý deň, tak máme super bábätko a hovorím si, že to dáme aj bez hačky...a potom príde pár dní po sebe ako sú tieto a ja by som si ju najradšej vyčarovala...
eless Jo, u pohádky nebo písničky, ale stihnu tak dva nehty, než si to uvědomí ![]()
Pinot Noir To je klasika :-)
Jo to určitě. Dyk se na to člověk bojí sáhnout, nedejbože aby střihnul moc ![]()
Mimochodem harantům bude příští týden půl roku, a slečinka už leze! Je po klidu. Mladej pán se zas naučil vřískat, když chce přetočit ze zad na břicho - umí to, sudy by moh válet, ale je línej jak veš, teda chtěla jsem říct celej tatínek!
Tak se hrdí rodičové cvičej v trpělivosti a zásadovosti a já se těším, že budou haranti ještě dlouho kojený, páč tak nehrozí že by mi je hodili na krk
Leda až budou bezchybně vychovaný! ![]()
barbucha Já byla stříhací teta :-).
To je neuvěřitelný, jak to letí, vždyť se nedávno narodili
.
barbucha Toto leti. No takze snacha koji dvojcata a jeste chodi behat, kde jste ji nasli? V nejakym jinym vesmiru? Smekam smekam, a preju ti, at ti je hazej casto, at si jich taky uzijes;-).
barbucha Na našeho už se nikdo sáhnout nebojí, bude mít za chvíli dva roky
S ním už je to právě boj a má nečekanou sílu!
Pinot Noir Starší svého času problém se stříháním nehtů vyřešil tak, že si je asi dva roky kousala a pak nějaké stříhání nebylo vůbec nutné. Naštěstí se odnaučil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.