Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 22:14

Karja V zimě ji bude kolik? Půl roku? Nějak ji zmáčkneš, přinejhorším něco zkrátíš (blbé vtipy, já vím).

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 22:14

brrr to bys musela zkusit tu libertu.. jinak mi rozdíl nikdo neuvěří:-) 

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 22:15

pak se není čemu divit, že v kočárku teď mimina nespěj, když to místo houpání drncá!

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 22:17

viktorka_od splavu Tak liberta byla kočár pro dva, že? Jedno dítě leželo a druhé sedělo v nohách (nás tak aspoň vozili). Libertu (jasně oranžovou hlubokou a jasně zelený sporťák) měli u nás na vsi. Hipsteři

49364 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 22:20

brrr jo, dvě se vešly:-) případně jedno s fusakem a kabelka v nohách - ne pidikabelka ale normální velká kabela, tu módu závěsných přebalovacích tašek na držadlo kočárku jsem nějak nepochopila:D no a regulerní víkendový nákup dospod. nebo menší nákup plus půjčené knihy z knihovny (10-15 ks, měla jsem vždy výjimku abych nemusela chodit obden:-)

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 22:41

viktorka_od splavu Nepochopila, zas to nacpes do kufru ten mensi kocarek bez prebalobaci tasky. Sice se ti do toho nevejde dite, ale to nevadi!!!

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 22:42

brrr Segry dite ji kocarek prokoplo:-D. Matka nechtela pochopit, ze se tam nevejde no!

49364 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 22:43

Karja no to já sem taky dala do kufru:-) nebo na zadní sedačky a do kufru (toho vepředu pod haubnou) podvozek. a vešel se do výtahu v paneláku! ty dnešní se prej některý nevejdou přestože se tam nevejde ani to dítě:D

Offline Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 23:01

Zas bych to nedramatizovala, vyjeli jsme s moderním kočárem krpál kopírující trasu lanovky, ne po cestě, ale prostě nejkratší cestou přímo podél lanovky. Prvních pár měsíců jsem měla něco jako ta Liberta, houpalo to krásně, prostor tam byl, to ano, ale mezi regály v obchodě nebo někde na trhu byla neotočná kola prostě příšerná a k vzteku a v autobusech jsem čněla do uličky o metr víc než jiné matky. Trochu bych řekla, že roli hraje i vyklepanost čerstvých matek - po pár měsících nějaké natřásání přestanete řešit 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 07:17
Reakce na Karja:

viktorka_od splavu Tak hlavne to pekne pruzilo, ze jo!

Nicmene zitra jdeme do kavarny, no!

​a proc ty dnesni matky sedi furt v tech kavarnach, ze? ony chudiny nikam nemuzou s temi kocarky.

Ja mela Jane Slalom a v pohode

Online Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 07:59

Pinot Noir U nás teda byly drncáky k uspání těměř nezbytné.

viktorka_od splavu Počkej, počkej, jako žes s miminy zvládla hltat hory knih? V tom případě vůbec nejsi oprávněna tu rozdávat rady! (Pokud k nim teda nerozdáváš i ten vypínač.)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 08:08

Sweet Potato 

U nás všichni s miminy jezdí po stejné jedné cestě, což je stará hodně rozbitá asfaltka, protože to drncá! Jedni sousedi vždycky úplně běželi s kočárem a zpomalili až na ní. Tam usne fakt každý dítě. 

A s moderním kočárem dáváme i terény, minulý rok mimo cesty na houbách, výlety na horách a tak. 

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 08:08
Reakce na Sweet Potato:

viktorka_od splavu Počkej, počkej, jako žes s miminy zvládla hltat hory knih? V tom případě vůbec nejsi oprávněna tu rozdávat rady! (Pokud k nim teda nerozdáváš i ten vypínač.)

​presneee!! Odkedy mam dieta (skoro 2 roky) precitala som jednu knihu a videla 2 filmy...ale parfumaniu citam, to zas ano :)

Online Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 08:12

olivieraa Teď se tu možná strhne kapku mela, ale já fakt dlouho neměla ani chuť ani kapacitu začíst se do něčeho delšího, náročnějšího. Prolítla jsem noviny, koukla na hloupoučkou detektivku maximálně.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 08:15

olivieraa 

Já se teda přiznám, že mám stále rozečtenou knihu z těhotenství. Nějak jsem se přecenila, usínala jsem u čtení  pak už nebyl čas. Zbývá mi ještě asi tisíc stran, ale obávám se, že v následující pětiletce to nezvládnu. Na televizi koukám při práci, takže viděla, ale nepamatuju...

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 08:31

Sweet Potato tak to zslezi aky kus sa nam ujde :)  nie je nikto opravneny kritizovat ak mal dobre dietatko..to  moje zo zaciatku cele dni revalo a mala som tak 10 minitove pauzy pre seba, kym bola hore nedalo sa nic porobit..a teraz s dvomi pomaly ani to :) a vsetok volny cas som venovala dospavaniu prebdenych noci. Inak mam pocit, ze som strasne ohlupla odkedy ich mam a velmi dufam ze to casom prejde :)

Online Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 08:39

olivieraa To je super obrat “aký kus sa nám ujde” Marně hledám český tak pěkný.

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 08:41
49364 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 09:14

Sweet Potato s miminy ne, resp leda u kojeni, s batolaty ano. ve skole a na materske jsem precetla opravdu metraky knih. od te doby skoro nic

nutno dodat ze pri prvnim internet nebyl a pri druhem vytacene pripojeni

Offline Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 17. zaří 2018 09:15
Reakce na Sweet Potato:

olivieraa Teď se tu možná strhne kapku mela, ale já fakt dlouho neměla ani chuť ani kapacitu začíst se do něčeho delšího, náročnějšího. Prolítla jsem noviny, koukla na hloupoučkou detektivku maximálně.

​Já taky ne. U kojení jsem číst zkoušela, ale usínala jsem u toho. Během procházek jsem si poslechla několik audioknih, ale jinak jsem knížky skoro nečetla. Začala jsem znovu normálně číst až s návratem do práce, v autobusech a metru.