Sweet Potato nestraš. Mě už druhý den škrábe v krku. Tak nevím jestli nenavštívím Dr. Dcera zatím drží.
Vše o těhotenství a dětech
Sweet Potato chceš povedať, že to nikdy neskončí? ![]()
Ad vlasy, dlllho mal nič a potom pomaličky rástli, prvýkrát sme boli strihať v 3 rokoch, a teraz už skoro rok doma strojcekom. Chvalabohu aspoň niečo funguje bez problémov.
Potrefenáhusa dobře, že jsi nepotkala nás
. Dcera měla vlasy do pasu a dredy se jí dělaly strašný a furt. Česat se taky nechtěla, takže jsem ani neměla nervy to podstupovat denně, zvlášť když jsme byli někde na prázdninách. Ale přišlo mi, že i po učesání byla za chvíli rozcuchaná... Asi, že ty vlasy má fakt jemný a hustý. Tak jsem to jedno ráno nevydržela a šmikla to na krátké mikádo a je to mnohem lepší. Ona teda sama s tím ostříháním souhlasila, je myslím zhruba o rok starší než vaše. V celé široké rodině včetně pradědů a pratet z toho bylo pozdvižení, ale já si to nemůžu vynachválit. Teď to ráno projedu za pár vteřin tangle teezerem, kterej netahá, a tak to snese. Mytí je teda taky pořád očistec, tak to taky nepodstupujeme moc často.
Potrefenáhusa náš malý má k těm dresům sklony po mně, dělá se mu to už od mimina.
Evaeva ji prave taky, jak má tu osoupanou hlavicku zezadu, tak ty vlasy mají konstantne takovou hrubou strukturu a cuchaj se
Anema my jsme tři holky a nosily jsme mikádo, dokud jsme nebyly schopné uzavřít dohodu, že se dlouhé budou česat minimálně do culíku. Dobře si udělala, tohle budete mít obě jednodušší.
Potrefenáhusa nejhorší je, že vím, že až ho přesvědčím, ať se posadí před ten tablet, tak bude vyhráno. Maximálně mu dojde trpělivost a budu ho muset stříhat nadvakrát. Ale zatím o tom nechce ani slyšet.
Potrefenáhusa on to má po mně, sklony ke krepaťení. Jako mimino ani ošoupanou hlavičku neměl, to si pamatuju od staršího
Potrefenáhusa Má dobrý háro! Hele kupjí polštář ze 100% hedvábí a nebudou se jí takto cuchat a ještě je to dobrý na vrásky, se prý taky dělaj míň.
A asi se zeptám blbě, ale už se dětem neříká takový to: Pojď kočičko, já tě povískám ve vláskách, tady si polož hlavičku a drž.
Kan ona na polštáři nespí a v posteli rotuje dokola
...tak říkat to můžeš, no
My máme ve školce vsi, tak jsem preventivně velkoumalou pokapla teetree olejem. Ale tak, že s ní sambo odmítnul do ty školky jít, doufám, že to trochu vyvanulo a nebude mít ani ona ani učitelky migrénu:-D. Já bych rekla, že to byly čtyři kapky, ale asi je to moc:-D. Sambo nadával jak spacek, by mě zajímalo, co by říkal na ten odvsivovaci šampon.
Potrefenáhusa No některý děti jsou skoroplešatý třeba do dvou let. Já tomu našemu stříhala ofinu poprvé asi v osmi měsících, aby mu to nelezlo do očí a on se po těch nůžkách vždycky umíněně sápe. Ale teda pravda je, že nehty jsou mnohem horší, ty se musej stříhat častěji :o)
A jinak se malej češe sám, protože to vidí u velké ségry, tak jí napodobuje. Ale u těch našich dětí je to česání taková marná snaha, protože to stejně nikdy nevypadá upraveně.
Potrefenáhusa tak až jí to ještě poporoste, třeba půjde udělat nějaký pevný cop a nebude se to tak cuchat?
Potrefenáhusa A co kondicionér? Nedavas? Ony by ty vlasy třeba víc klouzaly. Mytí vlasů teď holky akceptují lépe přes vanu tak jako mamka.
Jinak my za sebou máme různá stadia od česání přes rev po česání v noci ve spaní:-D. Ale ono se to dceri zase tolik necucha, když ji to denně projedu tím teezerem tak to je dostačující a už si to teď nechává každé ráno. Vydrz, výdrž!
Já si na noc na vlasy dávám takový ten sportovní tunel. To by neprošlo? Nebo se dělají i hedvábné takové jakoby turbany, většinou se to dá sehnat na shopech s pomůckami pro kudrnaté vlasy.
Karja ty jo, kondicionér?! Moji nechtějí ani šampon, vlastně ani vodu ![]()
Tabea asi se ji nedelaj ty dredy? Já teď furt obhlizim malý děti a většina to nemá :-( čím víc se to blíží od umyti a kondicioneru, tím je to horsi
Jo, Právě, že ty kudrnatý se cuchají děsně. Nechám ji dredy, pak jí je rozčešu při umytí nějakým přípravkem. Ona už si teda vlasy (s protestama, ale bez pláče a boje) umýt nechá.
Karja jezismarja, ešte aj vsi
nepíš to, viem že sa to šíri online
Evaeva :-D No tak holky toho taky moc nechtěj. Ale jestli nechtějí dvě věci nebo tři. To už mi přijde jedno.
Víc se jim to teda zacuchava, když to mají na noc svázané nebo když jim zapomeneme sundat copy, ale podle mě to hodně záleží na tom vlasu no.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí