Karja ja taky myslim, ze ty platby/vklady v naturaliich proste radeji davkuji postupne. Ted na tom rodicaku kamaradka nebyla schopna dat ani ten litr, protoze maji pred vyplatou. Kdyby o tom obcas nemluvila, netipla bych do ni, ze ziji takto nadoraz, oba vzdelani, ona je teda uz dlouho v domacnosti, ziji skromne, vse z druhe ruky, na dovolene moc nejezdi, ale mela jsem vzdycky spis dojem, ze to maji jako zivotni styl , ne ze fakt maji na uctu na konci mesice skoro nic. No takze proste chapu, ze ucitelky nemuzou chtit x tisic najednou.
Vše o těhotenství a dětech
Gatita u nás i říkali, že to srpš můžeme platit později, pokud v září není z čeho brát.
Ale nefunguje to v ničem, akorát to pak holky říkají veřejne. Furt říkají panebože, propanajana a do pytle už.
Ríša na hřištích vykřikuje "já už se z vás zblázním" a "co jsem komu udělal, pane bože" ![]()
Mne vyhovuje platiť za divadla vždy aktuálne, lebo doposiaľ sa nás to málokedy týkalo, a ak som aj zaplatila, väčšinou mi to vrátili ![]()
Minulý rok som bola viac nespokojná s ucitelkami ako spokojná, tak teraz viem, že budem spokojná, včera napr gratulovali Zuzke ("neviem čo mala") až po spánku a olovrante, dostal malicku cokoladku, a inak dostávajú pri odchode domov ovocie. Koláč na raňajky nejedol, lebo bol príliš precukrovany, ale obedy sú lepšie v škôlke ako doma !
Len tie choroby ![]()
To mytí vlasů je hrozný, hrozný ![]()
taky potřebuje trochu ostříhat, to teď vůbec, česání děs...
Potrefenáhusa
stříhání mladšího odkládám už tak měsíc. Ale už fakt musím.
Evaeva nasi sa naposledy strihali v maji, uz som ich tak nechcela do skolky pustit, takze vecer pred skolkou som na to isla a trpla, kedy pride socialka (mami nerooob, to boliiii). A krive to maju strasne
.
Mrakoplas on právě taky někdy v květnu. Staršího jsem mezitím jednou stříhala a klidně by mohl jít znovu.
Potrefenáhusa Jó vlasy, to já vždycky, když mi na hřišti někdo komentuje dítě, že je vlasaté, tak většinou odpovídám, že ty vlasy jsou sice hezký, ale na údržbu je praktičtější plešaté mimino :o)
On má někdo brigády ve školce?
Jinak my nosili do školky papíry na čmárání(kdo měl možnost) a balení kapesníků, jinak nic. Peníze se vybraly najednou. Jo a zuby si čistili.
Brigády ve školce - no jistě! U naší obecní školky včera banda rodičů natírala plot.
Potrefenáhusa no to nasi (najma starsi) tiez nie, jeden drzi a druhy striha a taku silu jeden clovek nema, preto je to take krive
. Keby sa tak strasne nepotili na hlave, tak ich necham nech to maju aj po zadok, kto ma mat na to nervy.
Mrakoplas jen upozornuju, ze ty dlouhý vlasy je nutný cesat, pokud na nich nemaj bejt po 2 dnech dredy...![]()
![]()
Potrefenáhusa to im zrovna nevadi. A ked sa obcas nechceli, tak som oznamila, ze ak sa nebudu cesat, tak treba ostrihat. Vzdy si vybrali cesanie :)
Potrefenáhusa no právě, on už dredy má:) Začíná mu to lézt do očí, potí se, hází na sebe písek a listí a hlavu si samozřejmě mýt nechce. On vyvádí už jen při zmínce, přitom já mu pustím pohádku na tabletu a stříhám na sucho.
Potrefenáhusa
prefikana!
Jak tu máte ty marody, ledva školka začala. Dceru začalo po dvou dnech ve škole bolet v krku. Angína. Maturantka. ![]()
Mrakoplas jen upozornuju, ze ty dlouhý vlasy je nutný cesat, pokud na nich nemaj bejt po 2 dnech dredy...
já už cesani kudrnatejch vlasů vzdala. Nějak jí to svážu bez česání...
Tabea asi se ji nedelaj ty dredy? Já teď furt obhlizim malý děti a většina to nemá :-( čím víc se to blíží od umyti a kondicioneru, tím je to horsi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí