Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
9007 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 20:40

A kromě placení školkovného, stravy, SRPŠ a ještě extra 300,- na nákup vybavení pro naši třídu koloval papír, kam jsme se měli upsat s nabídkou jiné pomoci třídě a školce, třeba kdo může něco ušít, má možnost někde kopírovat, baví ho práce na zahradě... tam jsem teda nenapsala nic, já jsem ráda, že jsem s miminem ráda. Ale hned jsem si vzpomněla na díl ze seriálu Průměrňákovi, kde Mike dostal za úkol upsat se k jakémukoli dobrovolničení, jen ať to není údržba třídy (nebo tak nějak se to jmenovalo), že už nechtějí zase oškrabovat zaschlé žvýkačky z židlí.

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 20:42
Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 20:47

Taky jsme meli rodicak. Projekt maj taky, ale bez ukolu pro rodice. Nikdo nic nemusi delat a k nicemu sem se nemusela upsat, jen nam hrozi nejakej spolecnej vylet s ostatnima o vikendu. Zato mi nejaka maminka rekla, ze jeji holcicka uz mluvila doma o Tondovi. Jako o "tom zlobivym klukovi".

Offline Kokoska
35098 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 20:48

dzizisketa u nasich kluku meli taky putovni denicek a k tomu plysaka, ktery mel vzdycky napsat, jak prozil vikend. Bylo to docela hezky, necekaly se zadne slohovky. Bohuzel u naseho mensiho chlapecka chytnul plysak nestovice, tak se mu ten vikend trochu protahl a jeste si pak zaplaval v pracce.

Offline Kokoska
35098 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 20:52

A rodicak meli dneska u naseho prvnacka a dostala jsem čip na vyzvedavani z druziny, kdyby bylo potreba. Tak doufam, ze ho neztratim hned prvni tyden

Offline letfenixa
10921 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 20:57

My rodičia nemáme žiadne domáce úlohy zo škôlky,  teda dúfam, rodicko ešte len bude. Ale máme doniesť krabicu balenych kapesnikov,  1 balenie balenych kapesnikov a 1 balenie vlhcenych.  A ja sa pýtam načo? Aj tak bude smrkat doma

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. zaří 2022 21:11

My měli schůzky včera. Donést všechny papíry letfenixa máme taky, sponzora neodmítnou, příspěvek na dárky pro ukrajinské třídy též, brigády budou a samozřejmě kdyby někdo mohl v práci kopírovatA syn je letos v předškolácích, užije si je dva roky, tak jsem ho přihlásila na všechny kroužky s nadějí, že bude ochotný tam odpočívat. A úkoly budou naštěstí jen na ty kroužky.

Offline Kokoska
35098 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 21:13

letfenixa kolikrat jde dite do skolky v poradku a odpoledne  domu s nudli, kapesniky jsou potreba. 

Online continuity
43324 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 21:15

letfenixa a mydlo, toaleťák a zubnú pastu máš kde? Chyba ti polka zoznamu.

Online continuity
43324 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 21:17

Evaeva a o balík papíru si neřekli? Já vždy koupila v makru. 

Ještě vám teda zapomněli říct o pečení na besídky nebo se s Covidem zakázalo?

Offline viktorka_od splavu
49394 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 21:24
Reakce na continuity:

Ještě vám teda zapomněli říct o pečení na besídky nebo se s Covidem zakázalo?

​a doma šitý kostýmy na ty besídky!

Offline letfenixa
10921 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 21:33

continuity tak pohárik so zubnou kefkou a pastou sme doniesli už v pondelok. Uterák a mydlo nemusíme, ani toaletak. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 21:57

Taky jsme měli dneska třídní schůzky, ztracenejsi hodinu času aby člověk pohledal.

Jako celkem mě šokovala ta hromada poplatku navíc. Jakoze mne nevadí přispět ditku na divadlo a podobný extrabuřty a naopak jsem rada, ze se to nevybírá na každou akci zvlášť. Ale jako příspěvek na SRPš, ze kterého se pak hradí toaletní papir, mýdlo a ubrousky? Jako na to snad mají mít peníze od zřizovatele ne, do haje? Dokonce jsem se i ozvala, tak už jsem asi zapsaná.

Jakoze jde o princip, proč teda není měsíční platba místo 1300 třeba 1348, at je i na toaletak? Když se očekává, že stejně ještě vyplaznu roční poplatek k tomu? Co by se jako stalo, kdybych odmítla?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. zaří 2022 22:00

continuity pečení na besídky je vyloženě dobrovolné i šití kostýmů, ale mně to nevadí, jak jsem doma. Papíry taky uvítají, ale spíš na čmárání, takže popsané z jedné strany. Ale to celkem mají, spíš ty hygienické potřeby

letfenixa u vás si po obědě čistí zuby? Já byla zvědavá, jak to bude u nás, protože si to právě pamatuju od ségry, ale nakonec si u nás zuby nečistí.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. zaří 2022 22:02

MP Meri tohle jsme si přesně říkali loni, proč se na ně toaleťák prostě nevybere, když už teda na něj nestačí peníze od zřizovatele.

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 22:10

my měli schůzky taky dneska a kdyby to byla jen hodina, tak by to bylo ještě dobrý! Pro mě ale není žádný čas sama bez dětí ztracený, naopak jsem se vrátila zrelaxovaná, takže bych se toho "plkání" účastnila klidně každý týden .

Ale deníček není, ufff, a hmotné příspěvky taky nikdo nechtěl...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 22:11

MP Meri budu ti dieta utierat lopuchom

U nas tiez toaletak, vreckovky a mydlo a pre prvakov aj nepremokavu podlozku na matrac. Ale kefky a pasty sa u nas nevedu, sme jedini co si v skolke neumyvaju zuby? 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 22:12

Evaeva a vidim, ze ani u vas

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. zaří 2022 22:24

Mrakoplas ty jo, teď si mi připomněla, že mám ještě někde ve školce nepromokavá prostěradla. Snad se teda dostaly do synovi nové třídy 

Offline Gatita
8657 příspěvků moje polička 07. zaří 2022 23:09

Jak ctu o tech vasich skolkach, tak se nestacim divit. Syn chodil do skolky ctyri roky a za celou dobu po mne nikdo nic nechtel, ani na prvnim rodicaku jsem nebyla:) Zadne ukoly ani informace jsem nedostavala , az to bylo kolikrat podezrele, ale brala jsem to tak, ze kdyz si syn ani ucitelky na nic nestezuji, bude nejspis vsechno v poradku. Byly to dost bohemske casy, dost mi to vyhovovalo, nebot to byl takovy full service pro rodice (a synovi se tam velmi libilo). 

Ted v te skole to bude horsi, trochu se toho bojim. Ale zatim to zvladame, nic jsme neztratili a nevyfasovali jsme zadnou funkci v srpš!  Casto si rikam, ze by neuskodilo byt vic angazovana, snazit se veci zlepsovat, ale mam z toho uplny blok