Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 08. zaří 2022 11:14

letfenixa No ono se to nakonec nešíří snad moc ani neonline:-D. Snad. Podle prvních zorav. Ale jako za ten teetree oil je mi fakt trapne. Dcera šla celou cestu do školky se zacpaným nosem, pak si narazila čepici:-D. Za hodinu a půl šli teda už na hřišti, snad to tu hodinu zvládli a vyvanulo to. 

Já mám pocit, že si v té školce o mě musí myslet svoje. Včera dcera donesla obrázek, na kterém byly čtyři hlavonožci. Tak se ptám kdo to je. No byl to její plyšový Pejsek, naše živá kočka Beník, taťka a Kája. Super no!:,D

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 08. zaří 2022 11:17

Karja kondicioner davam, i trochu olej, pokud mi na to dá trochu čas, ona si ty normální vlasy ucesat jakžtakž nechá, problém jsou ty zacuchany vzadu, který jsou hned zase zacuchany 

Kokoska no ona si zatím nenechá účes udělat zadnej, snese jen tu sponku, kterou má od mimina, to by fakt musela bejt ve sveraci kazajce, snad se to casem zlepsi

dzizisketa což mi připomíná, ze se blíží zima a čepice...ty porad sundavala, musela mít kuklu, tak nevim, jestli bych uspěla s necim na noc 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 08. zaří 2022 11:22

Karja Hele nám se tu přemnožili komáři, takže ze školky máme oficiální pokyn ať si každé dítě přinese repelent, takže u nás smrděj všichni :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. zaří 2022 11:54

Karja do copů to snad malému nedoroste:) Ale to mytí vlasů, to není, že by nechtěli, to křičí tak a takové věci, že očekávám návštěvu ospoduI to dítě, co se v bazénu koupe rádo, si hlavu nenechá namočit. V podstatě je musíme přeprat. A když si k tomu připočtu, jak se venku všude valí, tak delší než pět centimetrů mít prostě nemůžou

A jinak mi teda přijde lepší teatree než vši i pro učitelky.

Offline Karja
44804 příspěvků moje polička 08. zaří 2022 12:30

Proč ty dospělí dají 5 minut před jídlem dvouapuletymu dítěti lízátko do ruky, že si to má dát až po obědě? Už to někdy nějaky malý dítě pochopilo a skutečně se v pohodě najedlo? Pochybuji dost. Deda to dělá pravidelně, když přijede na návštěvu, má se jí to vysvětlit prej....

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 08. zaří 2022 12:51

Karja . Zajímavý, že dítěti se to má vysvětlit a dospělej furt nepochopí, že je to nemá dělat. Mimochodem, to dítě toho ještě není evolučně schopný, ani kdyby chtělo. Schopnost odložit slast se vyvíjí až později.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. zaří 2022 13:05

Karja na toto je expert moja mama, ked sme u nej na obede, sadame ku stolu a ona im zacne ukazovat ake kolace a zmrzlina nas cakaju po obede. Nenecha si to vysvetlit, pritom to vzdy dopadne tak isto, ze mladsi odsunie tanier, obedu sa ani nedotkne a place aj hodinu, ze chce tu dobrotku! 

Offline Sweet Potato
40574 příspěvků moje polička 08. zaří 2022 13:05

Anema Teď má vlásky krásné!

Offline Vari
2225 příspěvků moje polička 08. zaří 2022 13:18

Karja Na tohle je expert tchyne, moje deti neji, proto jsem rada, kdyz si po spanku daji aspon to batoleci mliko. A ona jim zacne mavat u hlavy novejma hrackama, je jasny, ze pak je flaska uz nezajima.

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 08. zaří 2022 13:42

Sweet Potato děkuju! Předtím nosila stejně jen furt culík, na copánky jsem levá (ne, že by si ty vlasy nechala ode mě zaplést), takže mi ty dlouhé vlasy fakt nechybí.

Online dzizisketa
9007 příspěvků moje polička 08. zaří 2022 13:50

Tak Rosťa už je dneska taky doma. Obligátní rýma, v noci začal ve spánku chroptět. Do toho miminko, které má po včerejším Bexseru teplotu a je protivné, v noci vůbec nespalo a já taky ne, zato starší má energie na rozdávání... No dopoledne jsem nás radši vzala ven, jinak bychom nepřežili.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 08. zaří 2022 14:32

Mrakoplas toto presne robí aj moja mama

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 08. zaří 2022 14:35

Kdo jdete dneska na Batolaternu, máme v plánu se potkat už nějak předem? Nebo až na místě?

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 08. zaří 2022 14:36

No a naša dovolenka dopadla nad očakávania a bolo úplne fanstasticky, pri odchode som skoro plakala.

Ale pre Alicu to bola skúška trpezlivosti, posledných pár dní by najradšej len presedela na izbe a pozerala Šmolkov, ale keďže muž je podobne postihnutý, ja som si s Klarou užívala krásne dni na pláži

Ale musím obe pochváliť, že úplne skvele zvládli to úmorné cestovanie.

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 08. zaří 2022 14:46

MPLee My sme ted v Palladiu a asi bysme predtim zasli na zmrzku, pokud stihame. Domluvim se s Potrefenáhusa . Nejbliz je asi Creme de la creme na Narodni?

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 08. zaří 2022 15:06

Potrefenáhusa moja dcéra mala takéto zacuchane vlasy tie co rástli ešte od narodenia, keď sa to postupne zostrihalo, tak už má také hladsie.. tak možno tiež vyrastú:) 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 08. zaří 2022 15:11

711990 ehm tak já musela teď exhumovat malou z poledního spánku a běžíme na tramvaj. Tak asi nic

Offline Kokoska
35098 příspěvků moje polička 08. zaří 2022 15:18

Karja kdysi jsem se dost ošklivě kolem sušenek před obědem chytla s mojí mámou, ale to byla ještě jiná úroveň. Dítě se zeptalo, jestli už bude oběd a následovalo "Až za chvíli, tady máš zatím sušenky".

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 08. zaří 2022 15:24
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. zaří 2022 15:30

olivieraa u nás teda neodrostly:(