711990 Ten Sinupret není placebo. To je zázrak!!!
Vše o těhotenství a dětech
711990 no ale u sirupu musíš odečíst ještě to, co zůstane na polštáři, pyžamu, oblečení toho, kdo dítě drží....
mám aktuální zkušenost s podáváním živočisnýho uhlí stříkačkou od panadolu a můžu teda říct, že narvat něco do kočky nebo do psa je mnohonásobně snazší než do našeho dítěte ![]()
(ten nurofen byl stejnej, nenávidí to)
Potrefenáhusa
jako asi se pak dostanes na stejnou davku
Tonda ten sirup zboznuje od mala, no:D ale zajimavy je, ze zubni pastu se stejnou prichuti rad nema!
Potrefenáhusa oba kluci nenávidí ty sirupy. Ale úplně stejně nezvládají i čípky, takže od jistého věku je pro mě snazší bojovat s pusou, než zadkem. ![]()
A nechápu, kde se v nich vždycky vezme ta lví síla k takovému boji, když mají třeba 41°C. Ale bojují, bojují i v tomto stavu stejně jako při rýmičce. Hrozné. ![]()
Potrefenáhusa u nás taky nikdy s pozřením sirupu nebyl problém. Dávala jsem radši čípky, dokud chtěli, ale s aplikací stříkačkou jsem neměla problém.
Karja u kluků ten sinupret nic moc nedělá, mi přijde. Je dobrý na takové ty zabetonované dutiny, ale to oni moc nemají/neumí říct, na mají. Jinak mi nikdy nepřišlo, že by to zkrátilo dobu léčby. Ale tuhle sezónu jsem to ještě nezkoušela:)
Zina No od toho vedlejsiho auta jsem mela moc velkej odstup, kdyby takhle parkoval kazdej, moc aut se tam nevejde. Jsem se i ptala jedny kolemjdouci, jestli je to moc blby, ale ze je to moje asi ctvrty zaparkovani, tak si nejsem jista, jestli to pokusem o opravu jeste nezhorsim. :-D
Pinot Noir ona měla horečku naposled loni v říjn (rok a čtvrt), takže to byl čípek ještě jednoznačná volba, sirup byl krystalický peklo
711990 ona je pak u tech čípků od 8 kilo o něco vyšší doporučená denní dávka
Potrefenáhusa koukala sem do letaku a je to stejny. Pro 8kg dite bys dala 4ml sirupu na ty vyssi hranici, coz je 80mg ucinny davky.
8 kg mělo naše díte v půl roce a celá ta stříkačka má 5 ml, mně to přijde uplně zabijácký množství - pro dítě, který se brání nebo mu teče nudle do krku
Evaeva No na tu nespustenou rýmu je výbornej, já to u dětí poznám, blbě spí a ty hleny jim stecou do krku a kaslaj. Mně taky hodně pomáhá.
Potrefenáhusa ja cipky davala i diteti dva a ctvrt. Protoze sirup se do ni proste nalit nedal ![]()
Bud plivala a nepolykala, prala se... A nebo me s nim pak poblila
Potrefenáhusa ja cipky davala i diteti dva a ctvrt. Protoze sirup se do ni proste nalit nedal ![]()
Bud plivala a nepolykala, prala se... A nebo me s nim pak poblila
Zuzuli úplně živě si to umím představit, jen to blití zatím vyzkoušený nemáme
Do dvojcat cipek uz proste nenarvu, takze jsem rada, ze vzali na milost sirupy. Kazdy rano dostavaji rybi tuk, glukanek a equazen, kdyby to bylo na nich, vypili by mi celou flasku. Davam jim to normalne na lzicce. Se stejnym nadsenim pili i panadol. Dikybohu, jeste pred pul rokem jsem do nich nedostala ani cipek, ani sirup, takze jsem se drzela hesla vira tva te uzdravila.
Vari aaaa rybí tuk jsem taky zkoušela.... to nešlo taky vůbec
Potrefenáhusa A co ji davas jako decko? Furt vigantol? Jsem prave trosku tapala a zkusila jsem tohle a dobry.
Vari To se bude zlepšovat. Já teda s parkováním podélně furt nejsem tam, kde bych chtěla být, když je to místo jen na jedno auto a malý, tak jedu jinam, ale je to právě tím, že u baráku je většinou místa dost a nemusím to tolik řešit. Jeden čas jsem na tom začala cíleně pracovat a už to docela šlo, ale pak jsme koupili auto, co umí zajet samo, a já tomu výletu do budoucnosti málokdy odolám.
TY jo, vy to popisujete tak živě, že nevím, co si mám vybrat, jestli je lepší to do dítěte strkat horem, nebo dolem :-D.
Zina Mne prave jde docela zaparkovat, kdyz jsou kolem auta, mam se podle ceho orientovat. Zato kdyz jsem sla trenovat u nas na prazdny parkoviste, zaparkovala jsem tak, ze jsem mela tu caru presne uprostred auta
.
Vari teď v létě nic a jinak vigantol
ale s tim rybím tukem se jí nedivim, já sama snesu dobře citronovej mollers, takže jsem jí koupila taky mollers pro nejmensí děti a teda....![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí