Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 13. zaří 2022 15:01

Zina u ročního bych začala dolem :-D jen musíš ty půlky chvilku podržet u sebe

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. zaří 2022 15:01

Potrefenáhusa já jim nechtěla dávat akorát paralen sirup, když zvraceli. Tam je to množství snad dvojnásobné. Oni by toho vypili klidně litr, ale na bolavý žaludek mi to přijde moc.

Karja aha, tak na to kluci asi netrpí, toho jsem si nikdy nevšimla. Oni vždycky jeden den začnou trošku pšíkat a posmrkávat, v noci chrčí a ráno jim to teče. 

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 13. zaří 2022 15:03

Evaeva tak při zvracení se dávaj čípky a při průjmu sirup, ne? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. zaří 2022 15:03

Zina zkus spodem, ale já děti, co nechtějí sirup znám jen odsud. Neteř ho naopak loudila na rodičích, je to sladké jak cecek

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. zaří 2022 15:04

Potrefenáhusa starší už čípek fakt nechce, navíc bychom do něj museli narvat dva. Mám právě dojem, že na zvracení se dává ten paralen, já už mu drtím normální prášek.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 13. zaří 2022 15:07

Pinot Noir u Alici sú jediné schodné tabletky. Sirup ani čípky ani omylom. Keď som jej potrebovala dať prednison čípok pri laryngitíde, hodinu som jej vysvetľovala, prečo je to potrebné, dokonca som si čípok dala aj sebe, bo vyhlásila, že keď si dám ja, dá si aj ona (ani nemusím hovoriť, že to bolo zbytočné) a aj tak som jej ho dávala nakoniec v spánku

Offline Vari
2225 příspěvků moje polička 13. zaří 2022 15:09

Potrefenáhusa Fakt? Ty moje nezerky zrovna na rybi tuk pro nejmensi od mollers delaji nami nami a furt chteji dal :-D. Akorat nez do nich vsechno naleju, jsou v podstate po svacine :-D.

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 13. zaří 2022 15:15

711990 diky za vysvetleni :)

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 13. zaří 2022 16:20

Tak ale i ty čípky se dělají různě silné. Ale jsem ráda, že toto máme za sebou a už tolik nepotřebujeme. 

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 13. zaří 2022 19:44
Reakce na Vari:

Tak jsem se hecla a na krouzek vyrazila autem. Sice jsem asi svou pomalou jizdou nastvala par ridicu a zaparkovala na prazaka, ale co uz. A z krouzku nas zatim nevyhodili, tak dobry :-D.

​super rozhodnutí. Příště už pojedeš najistotu.

Offline letfenixa
10922 příspěvků moje polička 13. zaří 2022 19:58

U nás cipok do 6 rokov, až teraz, po tej nemocnici sa naučil na Nurofen sirup, ktorý mu ale nezaberá na teplotu, len na bolesť, tak mame doma aj Panadol. 

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 13. zaří 2022 20:09

Zina k postýlce nakrájenou cibuli 

Offline dzizisketa
9007 příspěvků moje polička 13. zaří 2022 20:11

Ježíš s tím sirupem - když jsme se Šárkou přišly z porodnice, měl Rostík naštěstí jen krátké období, kdy se nad ránem vzbudil a dělal alotria. Když si hrál v pokojíčku, tak to bylo ještě neškodné. Pak začal řádit v obýváku. Poprvé si vzal láhev se sirupem z hlíny ústřičné, půlku z něj vypil a půlku vylil na sebe a na gauč. Druhý den se z toho příšerně podělal, jak jinak. Horší byla ale další noc, to do sklenice s vodou, kterou si na konferenčním stolu nechal muž, naházel tobolky s mými bylinkami na laktaci, natrhal tam kapesníky a vrcholným číslem byl velký kuchyňský nůž, který zapíchl už nevím kam, ale skvěl se v tom uprostřed obýváku. Aby ten nůž dostal, musel si přes učící věž vylézt na linku, když si představím, co se mohlo stát... V půl čtvrté ráno. On byl úplně jak myška, vzbudilo mě světlo z obýváku. Po tomhle extempore to díky bohu přešlo, nevím, jestli to byl nějaký druh náměsíčnosti kvůli změněné rodinné konstelaci... Nic takového nikdy předtím nedělal, ani přes den, v noci spával skoro v kuse... Ještě teď se mi dělá špatně, když si na to vzpomenu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. zaří 2022 20:40

dzizisketa to muselo být teda husté. Nám se po narození druhého začal starší budit nedospalý hrozně brzy ráno (na něj), takže bych tipla, že i u vás to bylo změnami v rodině.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. zaří 2022 20:43

Ježíšek neexistuje, dárky nám prý nosí cizí muž v masce

No, zní trochu děsivě!

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 14. zaří 2022 09:57

Skibi má online outlet a slevy mimo jiné na Reimu i Affenzahn, kdyby se někomu hodilo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. zaří 2022 10:25

Kdo máte tipy na zajímavé stavebnice a jiné hračky pro kluky 3 a 5, tak sem s nimi Blíží se nám narozeniny a, co si budeme povídat, i vánoce.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 14. zaří 2022 10:47

Evaeva já zvažuju na Vánoce ten boffin, jak si s ním kluci hráli tehdy na vypichu. A asi budou zas nové hry a lego, u nás to jede hodně a často.

Teď jsem viděla jako novinku magnetickou stavebnici, která je kompatibilní s malým legem a magformers, takovy díly jak čtverce magforners, ale vyplněný jakoby podložkou lego. To mi přijde zajímavý. 

Magbrix

Já už dlouho koukám po leonardo sticks od grimms, ale ta cena.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 14. zaří 2022 10:50

Prišli tie softshellky dupeto a ja som z nich dosť nadšená. Síce sú jej trochu väčšie, ale pri lezení po štyroch sa to celkom stratí, to menšie číslo by jej bolo asi teraz skôr tak akurát

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. zaří 2022 10:53

žluťásek boffin už je jasný:) starší o něm pořád mluví. To "magnetické lego" vypadá zajímavě. Já pak mám na seznamu vysílačky, magnetickou stavebnici od mnum , a nějakou stolní hru (asi mlsné myšky)