Zina já jsem koupila žlutou parku z dekáče, ale není to gumovka pláštěnka, asi nebude na dlouhý silný déšť. Já ji mám další, ale ty jsi dost vysoká, asi nebude úplně pod zadek

Zina já jsem koupila žlutou parku z dekáče, ale není to gumovka pláštěnka, asi nebude na dlouhý silný déšť. Já ji mám další, ale ty jsi dost vysoká, asi nebude úplně pod zadek

Zina Ja po mamce podedila nepromokavej kabat z lidlu, z Tchiba by se mi libil vic, ale znas to, darovanymu koni...
Zina mam pogumovanou zlutou plastenku, na dest je to nejlepsi
Zina ja mam perfektni z Espritu, ale je svetla, to by se k miminu moc nehodilo. Jen chci rict, ze i ty normalni obchody mivaji obcas outdoor a nemiva to vylozene sportovni vizaz. Hlavne se divej, jestli to ma podlepeny svy, muj stary gumacek je sice krasny na pohled, ale pri silnejsim desti mi vlhly ramena.
Na oslavu zhubnuti do prvni predtehotenske vahove faze jsem si koupila tenhle kabat. Neco podobneho jsem videla i v Decatlonu v trochu mene vytunene podobe. 
Ještě by se teda hodily gumovy boty i mimo déšť, bejvaly crocsovy baleriny, ty už se asi nedelaj? Aneb co nestihla zrasit brzda od kočáru...

Potrefenáhusa ale radsi poradne vysoky! ![]()
Potrefenáhusa ideálně rybářský až do podpaží :o)
Kokoska mne to bylo jasný hned, když ona se tak moc tesila a sundavala si boticky už asi 20 metru dopředu...![]()
DruI tady by je užila!
Zuzuli Teď jsem na ni koukala, vypadá pěkně. Jen ty široké rukávy do deště mi nepřijdou praktické.
https://www.alpinepro.cz/damsky-softshellovy-kabat-priscilla-5-ins-lctu148
Já mám roky super kabát z Alpine, podobný tomuto, ale koukám, že ten nový je softshell
Potrefenáhusa to chce pres holinky jeste overal
mokra byla zvenku cela, ale dovnitr nic nenateklo. Zadna louze v okoli nezustala usetrena, ani ta nejblativejsi
jja dost vazne zvazuju nakup holinek pro sebe, zaprasena jsem domu prisla strasne
Sweet Potato koukam na to. Prijde mi, ze moje ma o neco uzsi rukavy, nijak mi to v desti nevadi
Zuzuli to funguje ale jen, pokud louže není nad gumáky. Vyzkoušeno za vás
Jednou jsem je domů přivedla sice navlečené v gumových věcech, ale z gumaků jsem vylévala vodu a legíny ždímala. Před domem se nám udělala laguna dospělému po kolena.
Zuzuli z vás by měla naše babička velikou radost! ![]()
Co dodat, že? :D svlékla jsem je u auta na ulici, byly úplně durch:D

Potrefenáhusa to je super fotka ![]()
rasaNori tylovka v kaluzi je bozi ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.