Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29973 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 13:01

Potrefenáhusa Tatra do kočárku

Offline Karja
44805 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 13:04

Pinot Noir No vy toho máte akorát. Holky to ani moc nebaví, třeba ani nezačne, uvidíme. Teď s tím duplem je musím stejně navést já, že to jdeme stavět, něco jim postavim a oni s tím začnou hrát na rodinu;-). 

Offline Karja
44805 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 13:06

Děti mají takové záchvaty lasky vděčnosti, určitě vypadají jako nějaké utiskovane:-D. Včera ta malá šla s tátou ven a říká, ,,mám ráda taťku, je takovej hodnej a milovanej, líbí se mi hrozně moc,,. A dneska mi ta starší říká po obědě ,,děkujeme moc mami, že jsi nám to uvařila, pojd Tano, dáme za to mamce nějakou odměnu,,:-D:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2022 13:43

Karja tohle se děje i u nás:) Zrovna včera mladší říkal, že miluje Vojtu (bratranec)

U nás hrozně staví starší syn, hraje si prakticky výhradně s duplem od 2,5 let. Mladšího to tolik nebere, ten postavil tak tři stavby za život Ale chtěla jsem říct, že mám pocit, že holky to malé lego tolik nebaví, tak uvidíš, jestli to budou nějak poptávat.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 13:54

KarjaAlica z lega dupla stavia veľa, stále nejaké domčeky. Má aj malé lego, ale s tým sa hrá len tak, že ja jej postavím konkrétnu vec podľa návodu (ma nejakú loď, auto, zmrzlinový stánok) a ona si to zakomponuje do svojej hry. Uvidím, keď bude staršia

Každopádne pokukujem po ďalšom legu, oficiálne pre Alicu, ale samozrejme, že to bude pre mňa

Offline Kokoska
35099 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 14:19

U nas je do lega blazen starsi vnuk, chodi i na krouzek a byl na primestskem tabore, kde taky cast dne staveli lego. Ten uz chce prave ty konkretni veci a moc se mu nechce to pak rozebirat. Malyho to nejak nebere, ten ma radsi od malinka auta (babi, pojd si hrat s autami!) a hlavne traktory a bagry.

Offline dzizisketa
9007 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 14:22

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 14:24
Offline Kokoska
35099 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 14:24

dzizisketa to opsal od nasich kluku

Offline Vari
2225 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 14:26

Me tuhle prekvapila dcerka, si kreslila a povida to je mys, ma usi, oci, nohy, ocas. S trochou fantazie to fakt slo poznat.

Offline Pinot Noir
29973 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 14:30

dzizisketa

To je super. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2022 14:39

dzizisketa u vás teda začali z ostra. Postavy syn kreslí pár měsíců. A vždycky mají asi 4 ruce. Ale dnes nakreslil návrh na dům sladkostí, byl na něj hrdý, ještě ho ukazoval při dochodu kamarádovi.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 14:55

Já jsem dneska dostala záchvat smíchu u nástěnky ve školce: Co jsme zažili o prázdninách

Takže, byli jsme ve středověké vesničce Botanicus, v muzeu ČD v Lužné, jeli jsme cyklohrackem, byli jsme v zoo v Liberci a v zoo v Plzni, v ekoparku a iq parku v Liberci, v aquaparku v Jablonci, v krtkově světě, na nespočtu výletů v přírodě, rozhledny, stezky za poklady, lesem, po hřebenech.

Takže jsme zažili Netflix v penzionu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2022 14:58

žluťásek to je jak u nás, tři dovolené, vč. zahraniční, jízdy lanovkami, na lodičkách, science museum. A prý "Dneska jsem paní učitelce vyprávěl, že se dívám na tabletu na Strážce království"

Offline Sweet Potato
40575 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 15:00
Reakce na Karja:

Děti mají takové záchvaty lasky vděčnosti, určitě vypadají jako nějaké utiskovane:-D. Včera ta malá šla s tátou ven a říká, ,,mám ráda taťku, je takovej hodnej a milovanej, líbí se mi hrozně moc,,. A dneska mi ta starší říká po obědě ,,děkujeme moc mami, že jsi nám to uvařila, pojd Tano, dáme za to mamce nějakou odměnu,,:-D:-D

​Neboj, to časem přejde.

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 15:26

žluťásek jezisi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2022 15:32
Offline Kokoska
35099 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 15:38

Sweet Potato no, sedmiletej uz se mnou nechtel ani za ruku, ani pres silnici, ze uz je velkej. A ja s nima docela rada za ruku chodim /chodila, ta detska packa v dlani je takovy spojenectvi, duvera, libi se mi to.

Offline Karja
44805 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 16:49

Nakupoval jste někdo v obchodě Coccodrillo? ted to na mě vyplivla nějaká reklama. Jaká je asi tak kvalita? Jako jsem objednala dětem věci ze sinsay a Reserved,nebot jsem na HaM propásla slevy a hrozný, hrozný, strašný hadry, jako to se zničí dřív praním než ty děti to dorasí na pískovišti. jako sehnat třeba slušný silnější tepláky za rozumnou cenu, neexistuje. 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 17:36

Karja nekupovala, ale pár kousků jsme dostali. Je to spíš na hubenější - aspoň legíny co jsme měli a celekm to vypadalo k světu i po někom. Tak asi zhruba jako h&m?

žluťásek  

Vari  dcera minulý týden na messyplay vytvořila kočku. Jsem z ní totálně odvařená a plánuju trapně nechat vyrobit nějaké vánoční dárky pro prarodiče s tímhle motivem. Přijde mi fakt dobrá! Dneska teda namalovala 4 papíry hnědého bahna, tu kočku netrumfne asi ještě pár let