Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44805 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 17:37

MPLee Tak to je dobrý, něco takového si představuju. 

Ta kočka je moc hezká, možná bych uvažovala o zarámování, to sklo jí ještě dodá lesku!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2022 17:40

MPLee ta je úžasná!

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 17:41

MPLee Kočka je teda kočka! :o)

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 17:43

Karja jo tohle je takový klip na magnety, máme to pověšené nad hrací polovinou obýváku a měním tam veledíla po každém messyplay. Ale ta kočka dostane trvalé místo. A naši chtějí dlouho šálky na kávu, tak přemýšlím jestli jim nenechat udělt sadu originálního porcelánu  

A Sinsay jsem zkusila jednou, stejně jako primark a půlka věcí změnila tvar po jednom vyprání. To Crocodrilo bylo fakt nositené i z druhé ruky. A ještě mi teď přijde docela fajn F&F, hlavně ve výprodeji. 

Offline Karja
44805 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 17:48

MPLee To FaF mi taky přijde skvělé, to třeba drží i třetí dítě, i ty obyčejné bavlněné věci, jenže nejde tam moc nakoupit učelově, jakože potřebuji to a to, jdu tam a koupim...mají tam prostě málo věcí. Sinsay je snad horší než Pepco, to si alespon na nic nehraje těma cenama.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 17:49

Karja ja som tam kedysi kupovala nohavice na starsieho slizika, boli fakt na chudych, plus nejaky sveter a tričko som raz prihodila, kvalita bola dobra, veci vydrzali bez ujmy na mladsieho ale ten sa do nich nevojde

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 17:53

Karja cocodrillo nakupuje moja mama pre Alicu a zatiaľ je všetko z toho ok, aj kvalitovo aj jej to fajn sedí. Dokonca to nosí a netrápi ju to, a to už je čo povedať

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. zaří 2022 18:00

Malenge Dekuju, nakonec jsem vzala obe velikosti a jednu na pobocce vratim. A sno, u jedne barvy uz byla vel.92 za 2700, ale u jineho odstinu za 1700. Ale mozna to i v case meni...Pinot Noir Uz i to moje male dite vi, ze lego je jenom v jeho pokoji a vubec se nesnazi expandovat. A vtipne je, ze jako mala jsem mela kufrik lega a myslela si, jak ho mam strasne moc a jak jsem na nej byla pysna. No a letos jsme to sundali z pudy, takovy maly kufrik to je!

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 18:02

MPLee hustý, to je fakt nadhera!!!!!!

prvni pojmenovanej obrázek našeho ditete byl asi před měsícem zadek (to pod pastelkou)

Offline Vari
2225 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 18:08

MPLee Ty jo, ta je fakt dobra! 

Dvojcata, hlavne teda mrnavka, ted nepusti z ruky magnetickou tabulku. Sice si nemuzu nechat zadny obrazky, ale zase nelikviduju denne pocmarany stohy papiru.

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. zaří 2022 18:18

MPLee a dalsi mate tak sikovny deti! Syn vubec nemaluje, akorat si pocaral postylku a likviduje samolepkove omalovanky.
Ale za to dneska najel aspon 3-4km po lesnich cetach na odrazedle. Pres kameny a vymoly, ale to jeho nadseni. "Vyslapl" i docela velky kopec, az jsem se divila, ze to nevzda. Akorat za par dni uz ho vubec nedobehnu, z kopce zo fici jak blesk

Offline letfenixa
10922 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 18:30

Šikovné detičky máte!

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 19:03

Potrefenáhusa zadek je dobrej!

Jos  Vari ona obvykle jen čmárá sem a tam, důležitě každou chvilku mění barvy a sice říká třeba "kolo, čiči, miminko" ale prostě jen čmárá sem a tam  Kočka byl nějaký výkřik, předtím se prohlížela knížka s černou kočkou a oči jsou nalepené... 

Dneska byl nejlepší výtvor toto: 

A teda musím říct, že v tomhle se mi ty hodiny hrozně líbí, já bych vůbec neměla nervy a nápady s ní něco takoveho zkoušet a pak uklízet... A je to jedna z mála činností, kdy se i nás Duracel na chvilku zastaví a soustředí se. A hlavně má o to mnohem větší zájem, od doby co chodíme. 

Online Tabea
8192 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 20:21

MPLee kočka je výborná. Zrovna včera mi spřátelená matka ukazovala vytetovanou kočku, tak, jak ji namalovala její malá dcera. 

Offline Karja
44805 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 20:25

Teď zas vybírám pro změnu zimní boty..Už mám jedny vybraný, měla je vloni malamala, přišly mi dobrý,. Ale nemaji tu membránu, velkamala měla Fare s membránou a přišly mi horší než ty o polovinu levnější malymaly, ale těžko říct, tolik toho nenachosila. Ale tak co myslíte, není ta membrána přeceňovaná? Do břečky stejně dávám holiny s kožichem. 

Offline Pinot Noir
29973 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 20:46

Evaeva Dík za tip na ten Decathlon, sálovky máme. I když z těch, co tam vyzkoušel samozřejmě potřeboval ty nejdražší.

Koupila jsem rovnou Ríšovi podzimní boty a oběma zimní, stejné, ať si nezávidí.

Boty

Doufám, že přežijí aspoň sezónu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2022 20:57

Pinot Noir prosím tě, my tam teď byli a syna všechny prý tlačí na patě. Nevím no, nosí od mala a nikdy žádné stížnosti, tak nevím, jestli za to nemůže blízkost koloběžek Nakonec si teda jedny vybral, ale neměli jeho číslo, tak snad mu budou sedět, až přijdou. Do dalšího obchodu už ho asi nedostanu

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 21:06

MPLee kocka je skvela

Offline letfenixa
10922 příspěvků moje polička 13. zaří 2022 08:33

Pinot Noir chlapci už si vedia zaviazať topánky? Wow

Offline Pinot Noir
29973 příspěvků moje polička 13. zaří 2022 08:40

letfenixa no to v žádném případě. To "šněrování" jsou gumičky a u těch našich je přes ně ještě suchý zip. Koukám na fotku, nejsou to úplně ony, naše mají svítivě oranžové prvky, jsou takové víc dětské.