Potrefenáhusa
na sidlisti to stacilo, no!!!
Vše o těhotenství a dětech
711990 není sídliště jako sídliště
tohle teda není z dneška

Evaeva Ti se mají!
Evaeva A proto mám taky holinky, protože z takových louží je občas nutné dítě vyvést tak trochu na sílu ;o)
DruI tak ale to je pak fakt na ty rybářský ke krku, ne? ![]()
DruI jojo, malý mi tam tenkrát upadl a lovila ho sousedka, protože moje holinky jsou jen nad kotník ![]()
711990 to se nám občas udělá před barákem ![]()
Potrefenáhusa lidl jine barvy overalu moc nevede... Ale ja tu ruzovou strasne ocenuju, protoze to moje dite je vsude v prirode perfektne videt
i v potemnelem parku na podzim. Dokonale prakticka barva. Proste jsem te barve prisla na chut uz loni, jen co to dite zacalo behat. Na hristi na dalku jen sleduju ruzovou tecku ![]()

Chudáci naši děti, mají zakázáno chodit do vysokých louží (asi tak 5cm+) a kupodivu poslechnou:-D. Co z toho života maj:-D
Zuzuli naše taky má softshellky i bundu, ale u beznyho oblečení to rada mixuju

Karja tak aspoň mají ty mělké ![]()
Zuzuli doporučuju světýlko na zip bundy. Pro mě neocenitelné, děti tráví vycházky věčně někde v křoví, takže v zimě pozoruju bludičky ![]()
Takže merino leginy Dupeto presli, ale merino tričko Janus nie
nechce ho niekto? Veľkosť 8 rokov.

Taky jsme včera byli. A ta radost, když objevil ještě malou louži před domem.
Dostat ho do holinek (a hlavně v holinkách aby chodil) trochu trvalo, ale co se dělá s louží hned pochopil.![]()

Chudáci naši děti, mají zakázáno chodit do vysokých louží (asi tak 5cm+) a kupodivu poslechnou:-D. Co z toho života maj:-D
Naši taky, ale skáčou tam tak vehementně, že mají stejně gumáky plné vody až po okraj. ![]()
Moji si v kalužích i sedají![]()
Včera jsem opravdu pečlivě přes gumáky přetáhla pogumované nohavice s gumičkou přes botu, přes pogumované kalhoty oblékla stejnou bundu a stejně mu jedna holínka plavala. Fakt nechápu jak se mu to povedlo.
Syn byl včera v holinkách poprvé. Takže dneska ráno mi je nekompromisně přinesl a museli jsme do školky pěšky. A teda kromě sedání si do kaluže i lehl, ale to teda bylo omylem :o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí