Anema No to bariérou jsem to vlastně vylepšila, potavila jsem mu tam tím vlastně super lákavou opičí dráhu :-)). Jinak co ho na tom baví, je imo fakt ta naše reakce, ono to občas vypadá tak, že to začne kucha, já řeknu ne, někam ho poodnesu, ukážu mu nějakou hrací alternativu, on se vrátí ke kytce, kouká, jestli koukám, a pomalu k ní přibližuje prst
.
Jinak ono ho všechno baví jen chvíli, třeba ten doporučovanej šuplík ho nadchnul, prohrabal ho, vyházel věci na zem, a druhej den už ho to nezajínalo, ani jinej šuplík, ani skříňka. Ty kytky ho baví asi i proto, že se toho trhání ještě nenabažil, věřím, že kdybych ho nechala jedne den dva dny cupovat, tak už si na kytku ani nevzpomene. Nejvíc ho baví dospělácký věci, muž ho naučil zavírat dveře, takže já vařím, vytáhnu šuplík, mimino ho zavře, otevřu skříňku, mimino ji zavře, lednička to samý, když nejsem dost rychlá, tak do toho šuplíku jdu pro jednu věci i třikrát. Krom zavírání je hit i podávání mi příborů z myčky, to umí teprve dva dny, tak ho to baví. Proto teď dumám o té učící věži, určitě by ho to napoprvé i napodruhé nadchlo, ale nejsem is jistá, jestli by ten zájem vydržel dýl než tři odpoledne