Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 15. zaří 2022 20:21

Myrtila konkrétne nás syn. Zrovna včera som mu bola kúpiť nový pár celorociek.  Naviac majú svietivu podrazku ( 711990 prepáči), takže su super

Vyskúšali sme fare, froddo a DD step,  a z celorociek sú pre nás najlepšie DD step. Sandále zas fare a zimné froddo

Offline Pinot Noir
29973 příspěvků moje polička 15. zaří 2022 20:22

Ríšův Ježek Sonic z Lega. Myslím, že má talent. 

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 15. zaří 2022 20:23
Reakce na dzizisketa:

Šárka, za týden půl roku, zhruba devět kilo a pyžamko vel. 74/80. Aby byl svět v rovnováze.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2022 20:31

Myrtila já jim dd stepy kupovala ze začátku, ty bf řady, a byla jsem spokojená. Pak se jim změnila noha a už jim nesedí, ale jinak bych je kupovala dál. Tak nevím, třeba si fakt měla smůlu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2022 20:33

Pinot Noir je šikovný, má asi dobrou prostorovou představivost 

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 15. zaří 2022 20:43

Pinot Noir hustý . Už se těším na další výtvory. 

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 15. zaří 2022 20:49

letfenixa achjo, zase zacina sezona sviticich bot

Offline Vari
2225 příspěvků moje polička 15. zaří 2022 21:09

Netusite nekdo, jak je na tom Zara s velikostma detskyho obleceni? Je stejny/vetsi/mensi nez treba HM? Ty moji z legin z HM vypadavaji, o teplacich ani nemluvim . Doma je mi to jedno, ale rada bych jim poridila nekde par ladicich repre kousku, ktery by jim aspon trochu padly.

Offline Myrtila
5369 příspěvků moje polička 15. zaří 2022 21:13

letfenixa Evaeva Jimik Sairon Dekuju za odpovedi, tak bud to byla vazne smula, nebo ty pekne páry prodaji na prodejne a ty horsi posilaji  Hned me teda napadlo, ze kdybych byla v obchode, prohledla bych si vic krabic, jestli jsou takhle strasne vsechny, nebo bych tam nasla pekny par. Takto je holt posilam zpet, no. Uz se mi je prave ani nechce objednavat. 

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 15. zaří 2022 21:21

Vari Zara mi prijde o kousek mensi nez HM. Zaru kupuju 110 tricka, zatimco H&M staci 104.

Offline Potrefenáhusa
38943 příspěvků moje polička 15. zaří 2022 21:23

Vari ale třeba leginy ze zary mi přijdou dost dlouhý 

Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 15. zaří 2022 21:26

Pinot Noir husty, to bych z hlavy nezvladla. Ma to dobre vymyslene. 

Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 15. zaří 2022 21:39

Jinak ja jsem nejaka dojata ze syna, jak chodi do te skoly. Jak je hrozne pysny, ze ma vlastni skrinku a cip. A jak vsude hrde vyklada, ze obedy jsou tam jako v restauraci (protoze maso dostanou jako platek, ne na kosticky). A jak je hrozne malinkej, kdyz mizi s tou velkou taskou v utrobach skoly...

A ten cip ani klic od skrinky jeste neztratil! (A hadejte kdo od vcera marne hleda klicek od skrinky v praci, ha?). 

A vzpomnela jsem si na @Malenge, jak se jim asi libi ve skole?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2022 21:43

711990 ty jo, to se Tonda přes léto nějak vytáhl, ne? T. nosí 98, některá i 92, ale je pravda, že nohy mu narostly snad o tři centimetry 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 15. zaří 2022 21:46

Anema No to bariérou jsem to vlastně vylepšila, potavila jsem mu tam tím vlastně super lákavou opičí dráhu :-)). Jinak co ho na tom baví, je imo fakt ta naše reakce, ono to občas vypadá tak, že to začne kucha, já řeknu ne, někam ho poodnesu, ukážu mu nějakou hrací alternativu, on se vrátí ke kytce, kouká, jestli koukám, a pomalu k ní přibližuje prst .

Jinak ono ho všechno baví jen chvíli, třeba ten doporučovanej šuplík ho nadchnul, prohrabal ho, vyházel věci na zem, a druhej den už ho to nezajínalo, ani jinej šuplík, ani skříňka. Ty kytky ho  baví asi i proto, že se toho trhání ještě nenabažil, věřím, že kdybych ho nechala jedne den dva dny cupovat, tak už  si na kytku ani nevzpomene. Nejvíc ho baví dospělácký věci, muž ho naučil zavírat dveře, takže já vařím, vytáhnu šuplík, mimino ho zavře, otevřu skříňku, mimino ji zavře, lednička to samý, když nejsem dost rychlá, tak do toho šuplíku jdu pro jednu věci i třikrát. Krom zavírání je hit i podávání mi příborů z myčky, to umí teprve dva dny, tak ho to baví. Proto teď dumám o té učící věži, určitě by ho to napoprvé i napodruhé nadchlo, ale nejsem is jistá, jestli by ten zájem vydržel dýl než tři odpoledne

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 15. zaří 2022 21:49

Evaeva ne, ja jen kupuju trika veliky:D kalhoty ma 98:) boty 26. Meri ted asi 94cm, takze je docela drobnej porad. 

Offline Vari
2225 příspěvků moje polička 15. zaří 2022 21:49

711990 Potrefenáhusa A obleceni je to spis uzsi nebo sirsi? Treba ty leginy z HM jim na delku sedi 92, na sirku 74. U tricek a mikin je to dost podobny.

Online viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 15. zaří 2022 21:51

Zina potřebuje větší výzvy, je to moc lehký

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 15. zaří 2022 21:52

MPLee Kombinézu nevím, ale dostali jsme od Dirkinsons bundu, je to 80 a  malému je docela velká. Ostatní věci, co máme 80, jsou buď akorát nebo už i krátké, takže ta budne je spíš větší. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2022 21:53

Zina nemůžeš ho nechat oškubávat něco venku?

Jinak je to všechno normální. Negativní reakce je taky reakce, takže trhat kytku, aby máma přestala vařit, je dobrý plán I ty dospělé věci, hračky kluky začaly víc zajímat až okolo dvou let, do té doby je zajímaly příbory, misky, pytlíky, gumičky, ubrousky a tak. Bylo to období, kdy každé delší ticho bylo krajně podezřelé