Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 10:35

Mohučanka jezis, to jsem taky strasne nesnasela

navic nasi to vysperkovali o to, ze jsme bydleli na malem meste a moji oba rodice pracovali v nejvetsi tovarne ve meste, tak si vzdycky vymysleli, kde me ktery jejich spolurpacovnik videl

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 11:46
Reakce na Karja:

slniecko No co, bylo mu patnact a proste ji potreboval, prej to byla ta nejlepsi lod na rece. Nakonec mu ta kradez poskytla to nejvic neprustrelny alibi, protoze tu noc doslo k dalsimu zlocinu, kde uz teda byl nejakej majetek znicenej, takze tata byl diky tomu z obliga:-D.

to je super historka, teda keď človek práve nie je v roli rodiča .

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 12:53

Zitra jdem na triletou prohlidku. Minule tam mel synek takovy hysterak, ze ho pani doktorka nemohla ani zmerit a zvazit. Tak ted po nem bude chtit basnicku.Ha Ha ha ha.ach jo. 

Online Pinot Noir
29915 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 12:57

Gatita Syn má hysteráky u doktorky vždycky, změřit se od půl roka nenechal, poslechnout ho nemohla nikdy, v tom kraválu se jí zdálo, že slyší šelest, tak jsme museli na kardiologii, kde to byl doslova boj o život  Nejhorší je, že jakmile dojedeme někam, kde to nezná, a začnu ho svlékat nebo zouvat, hned myslí, že jsme u lékaře, takže např. nákup bot jsem zatím vzdala a boty prostě kupuju bez něj. Ty scény jsou k nepřežití.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 13:05

Pinot Noir presne!u nas to same, vcetne kardiologie:syn vrestel tak mocne, ze mu z hrudnicku odletavaly ty elektrody!

Ale ja se ani nedivim,ze je z toho ve stresu. To svlekani donaha, cizi prostredi, nervni matka....Predstava, ze tam syn promluvi a rekne neco jineho nez JA NECÍÍÍÍÍ je naivni. To zas bude...

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 13:21

Dekuji dekuji dekuji vsem za posledni prispevky

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 13:40

Sakra, kdy se to lame? Nase ma doktory zatim hrozne rada a je tam hodnejsi nez doma, vsichni jsou z ni vyrizeny!

Tipuju, ze se to zlomi zitra, jdeme na fyzioterapii.

Offline tv
4228 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 13:44

Lamat se to nemusi, ti moji dva s doktory problem nemaji. Ovsem nikdy jsme nic zavazneho neresili, takze z doktoru ani nemaji proc mit hruzu. A pokazde, kdyz jdeme na prohlidku/ockovani/k zubari, predem je na to pripravuju, vysvetluju, co se bude dit.

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 13:44

slniecko Jo, prej policajti hned vedeli za kym jit jako prvni, jenze sli kvuli tomu druhymu zlocinu:-D. Babicka s dedou z nej byli vyrizeny cely dospivani, no ve dvaceti se ozenil a pohoda, byl to proste takovej vejlupek:-D. Ale je fakt, ze po nas nikdy nic nechtel, jen at chodime rozumne domu nebo vi, kde jsme, ze nemuze spat, dokud nejsou vsichni doma:-D.

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 15:22

Karja Pokud nenajedou na vojtovku, tak ani fyzioterapie to nezlomí :-) Naše dítě tam rozdávalo úsměvy na všechny strany (ale pravda je, že fyzioterapeutka přiznala, že je to spíš neobvyklé). Jo a historka s lodí je boží 

Online Pinot Noir
29915 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 15:33
Reakce na tv:

A pokazde, kdyz jdeme na prohlidku/ockovani/k zubari, predem je na to pripravuju, vysvetluju, co se bude dit.

​Tohle je typ dovětku, který mě vżdycky nadzvedne že židle  Protože my, které máme svéhlavého, z řetězu utrženého hysteráka, samozřejmě nic nevysvětlujeme a s děckem nemluvíme 

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 15:49

Pinot Noir mně se zdá tahle hysterie u lékařů úplně přirozená, jako správná reakce na "někdo cizí na mě sahá, mami pomoc". Ale možná si to jen obhajují, abych nebyla za neschopnou matku, protože můj syn v ordinaci vříská tak, že se s doktorkou neslyšíme :-))

Offline Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 15:55

Pinot Noir Jojo, a tajně mu vyhrožuješ zlou pani doktorkou s vélikou injekcí, přiznej se!

U nás s doktory nebyl problém až do toho výplachu žaludku. Cca čtvrt roku na to (dva roky a čtvrt) ji bolelo ucho a zvažovali jsme výsadek na ORL. Samozřejmě děs a hrůza, vysvětlovali jsme, že pan doktor pomůže, pochopitelně nechtěla. Chvilku jsme ucho zkoušeli rozehnat, jenže bolest se stupňovala, takže děťátko samo za chvíli prosilo “už tam chci jet”. Ucho jí píchli, spolupracovala úžasně, a naštěstí se dostavila okamžitá úleva, takže hrůza z bílých plášťťů byla překonána.

Online Pinot Noir
29915 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 15:55
Reakce na žluťásek:

syn v ordinaci vříská tak, že se s doktorkou neslyšíme :-))

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 16:17

Pinot Noir žluťásek u doktorky vrieska aj ten môj, pretože neznáša jazdu autom, v kočíku a vyzliekanie u doktorky, aspoň jedna z tých vecí by sa už mohla zlomiť...

Ale naštvala ma doktorka, ktorá nás minule nechala 40 minút v čakárni, lebo brala najprv cca 13 ročného chlapca na preventívku, potom asi 2 ročného na očkovanie (boli sme objednaní na presný čas) a následne ma v ordinácii sprdla, že či som dieťa nenakŕmila, keď sme šli k nej, lebo plače od hladu. No nakŕmila, ale bohužiaľ o druhej a do ordinácie sme sa dnu dostali o 15 20... Následne som dostala prednášku (keď som sa bránila tým, že malý je už nervózny aj z čakania okrem iného...), že najedené a prebalené bábätko spí všade tam, kde ho amtka položí. To mi už celkom cukalo kútikom...Tak som sa jej opýtala, či by to mohla prísť vyvsvetliť tomu nášmu, ktorý väčšinou od 10.00 do 21.30 funguje s troma 20-30 minútovými šlofíkmi a mikrospánkom pri kojení...

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 16:28

DrowRanger Doktorka je na facku, to bych se poohledla jinde, mate-li moznost.

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 16:50

@DrowRanger Sla bych jinam. Ja ted menila taky doktorku, ale kvuli stehovani, neni to komplikovane, jen to lze zmenit pry az tri mesice po registraci. V Praze jsem mela vybornou, ted mam taky dobrou, ale na tamtu to nema:-D.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 16:50

ziginka práveže som hľadala podľa referencií, táto má výborné hodnotenia a špičkové vybavenie. Akurát jej tam zjavne chodia len ukážkové deti (alebo nie som schopná to moje nakŕmiť a prebaliť :D).

Online Pinot Noir
29915 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 16:56

DrowRanger Nás by vaše lékařka asi rovnou vyrazila  To jsou teda fakt řeči na facku.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 16:58

DrowRanger hele, výborné reference a špičkové vybavení moc neznamená, dle mého je nejdůležitější, jak si sedne matka s doktorem. Zvlášť u těch nejmenších.

Já jsem měnila po necelých třech měsících a měla jsem změnit hned po první návštěvě. Prostě mi doktorka nesedla, ale říkala jsem si, že na internetu výborné reference, ordinace skoro nová, tak nějaký můj pocit, je jedno.

Nakonec to rozseklo to, když jsem volala manželovi celá vystresovaná (brečela jsem dost) po jedné návštěvě z auta, kdy mi doktorka vysvětlila, že svět je nastaven tak, že v noci se spí, takže mám nechat toho našeho tříměsíčního vyřvat, že jako můžu ještě počkat ty dva dny do víkendu, at se taky může zúčastnit tatínek. Tak jsem právě manželovi volala z auta, že jsem úplně zapomněla na to, že má přijet máma a já ho přitom mám nechat vyřvat a jak to udělám. Takže mi manžel oznámil, že tam už zpátky nepůjdu. Čím to vyřešil. Naše pediatra má starou ordinaci, ale děti miluje a oni jí (hysteráky jsme měli v určitém věku taky).