Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online continuity
43177 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 22:32

Karja na takovy ten hrajici kolotoc je uz velka? mne to strasne pomohlo. 

jinak deti, co jsou hodne vzhuru se zvyknou docela rychle rozpohybovat a pak uz se nudit nebudes 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 22:43

continuity Jojo, však v pohodě, mě to nestresuje. Jen jsem si vzpomněla na kamarádku, která dítětem v Pze do jeho pěti měsíců odmítala vkročit do MHD, aby něco nechytlo ... no to u nás fakt nehrozí  Stresujou mě úplně jiný věci 

Online continuity
43177 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 22:53

MP Meri ja s nima nechodila do velkych nakupaku dokud nesedeli a Billou jsem jenom probihala. ale spis kvuli tomu, ze kdyz jsem se podivala do stropu do tech svetel, boleli oci i mne. ale do MHD normalne, nerikam denne, ale normalni zpusob dopravy. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 22:55

Karja 

Já jsem přesně měla období, kdy jsem hledala na internetu, jak zabavit tříměsíční mimino. A už si nepamatuju, jak jsem to vyřešila, ale mám pocit, že jsem mu hodně zpívala - na známé melodie vymýšlela texty ze života, tj. o jeho hračkách, a přitom nad ním těma hračkama mávala, lítala, chodila po hrazdičce. A četla mu komiksové knihy, rád koukal na obrázky. Doufám, že z toho nebude mít nějaký postižení - pobyt s matkou na uzavřeném oddělení 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 22:57

continuity no mame bohuzial v rodine pripad umrria babatka na rotavirus (uz davnejsie),  takze ja radsej neriskujem. Myslim tym fakt malicke deti, ktore tieto choroby najhorsie znasaju. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 23:11

dynda moje dítě taky nejí přesnídávky, ono teda nejí skoro nic. Babička chudák navařila domácí, že si jako miminko pošmákne. Ale nazmar nepřijdou, bezpracné jídlo se (mi) hodí vždycky.

Nás brzy čeká 18 měsíční prohlídka, to zas bude...

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 23:14
Reakce na MP Meri:

U mě to dopadlo tak, že budu s dítětem chodit k pediatrovi pravděpodobně na Václavák. Hádám, že hůř už bejt nemůže, tipuju, že si brzo vybuduje slušnou imunitu proti všemu možnýmu hnusu 

​Pediatrie na Václavském náměstí. Jako fakt? Kde?

Offline Pinot Noir
29918 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 23:22

Mohučanka Ale ta je na dlouhou dobu poslední, tak si oddychneš (já pevně doufám, že ten náš do té tříleté dostane rozum - mámy starších dětí nechť mlčí a sedí si na rukách, prosím ).

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. zaří 2018 23:31

Pinot Noir to sa mate,  my mame aj dvojrocnu,  dovtedy v prilev rozumu nemozem ani dufat 

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 25. zaří 2018 05:04

continuity Misto hraciho kolotooce ma tu hrazdicku, navic na to dosahne a muze to uz cupovat. Ja jsem koupila totiz kolotoc se strojkem na baterky a ono je to hrozne tezky, to odmitam zavesit nad dite, divim se, ze jsem to nikde v recenzich neprecetla.dynda Jo, to presne delam, ale taky to dlouho nevydrzi.Ted uz jsem zkousela davat do lehatka, ale to vuubec, je z ty hrazdicky tak rozdovadena, vadi ji, ze s sebou nemuze mrskat dle libosti. Nejvic ji zabavej deti - mimino, nejlepsi hracka pro ne. Jen ted zacina to blby obdobi na nemoce, kdy jsou vecne usopleny, asi si bude mimi pestovat pomalu imunitu. Ale jak pise continuity, ono se ro rychle meni, za chvili to resit nebudu. Vzdycky se clovek s necim szije, nauci, vyresi a za tyden uz je to jine...

Mrakoplas To je mi lito, a to mi obe pediatricky rikaly, ze rotaviry v pohode, ze ockovani nedoporucujou, ale asi se to musi hlidat.

Pinot Noir Rozum? Nas malej synovec takhle dostal rozum, zacalo takovy to obdobi rozumovani a rekl prodavacce - pani, vy mate ale velkej zadek. Podotykam, ze pani mela fakt hodne velkej zadek, takze ji to muselo hodne potesit. Nekdy jsou ty vrestici deti lepsi:-D 

Offline Tabea
8137 příspěvků moje polička 25. zaří 2018 09:00

Pinot Noir Ehmmmm.... sedim si na rukach...  

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. zaří 2018 09:52
Reakce na Mrakoplas:

Příspěvek vymazán z důvodu porušení pravidel diskuze!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 25. zaří 2018 09:57

Karja 

Je to přesně jak píšeš, překlopí se týden a najednou řešíš úplně jiný problémy, než je zábava doma. U nás teda byla výhoda, že jak se prcek narodil v zimě, tak když už bylo tepleji, pásl koníčky a hodně času se zabavil tím, že je pásl venku a pozoroval zahradu a okolí. Jinak už si vůbec nevzpomínám na další detaily, jak jsme přežili období, než se začal přemísťovat. Ale to už je pak pohoda, to už se ten program tak nějak řeší sám, dítě dovede zacházet s množstvím hraček, prostě začíná samoobslužné období. Ono to uteče.

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 25. zaří 2018 10:30
Reakce na dynda:

Jinak už si vůbec nevzpomínám na další detaily

​Toto je podľa mňa nejaká evolučná vychytávky,aby sa zaistilo ďalšie rozmnožovanie, podľa mňa

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 25. zaří 2018 10:33

Renusatko ja sa veľmi ospravedlňujem, klikla som omylom vedľa na zlé tlačítko, idem zisťovať, či sa to dá vrátiť.

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 25. zaří 2018 10:33
Reakce na Tabea:

Pinot Noir Ehmmmm.... sedim si na rukach...  

​ja tiež, som zvedavá, ako dlho mi to vydrží...

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 25. zaří 2018 10:34

domenica Jo, poliklinika Palackého. Je to teda nějaká boční ulice od náměstí, není to jako přímo pod koněm 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 25. zaří 2018 10:43

MP Meri 

Tak to jo, bylo mi to divný. Není zrovna boční k Václaváku, ale blízko je (asi půl kilometru). Nic moc místo, ale je tam aspoň hned nalepená příjemná Františkánská zahrada.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 25. zaří 2018 10:58

domenica Jo, já nejsem zdejší, takže říkám Václavák v podstatě všemu od Jindřišský po Národní. Tohle je podle googlu nějakých 270 m od Václaváku, takže jsem to do toho velkoryse zahrnula, ačkoli chápu, že to je trochu nepřesný  Já většinou všechny lokality pojmenovávám podle stanice metra, kde vystoupim, když tam jedu, cokoli detailnějšího je většinou pod moje rozlišovací schopnosti. Jak neznám žádné ulice nebo tak, tak je to pro mě jediný způsob orientace. 

V té Františkánské zahradě jsem jednou byla, vypadalo to tam docela fajn, takový klidný ostrůvek v centru. Ještě mám ráda pasáž ve Slovanském domě, tam mám vyhlídnutou takovou lavičku, kde si úplně představuju, jak sedím s knihou a rojímám, zatímco vedle v kočárku pospává ten můj andílek (doufám, že si pamatujete, že mně se rozhodně andílek narodí) ...  A taky to tam mám kousek do práce, tak je samozřejmě představa zajít cestou z kontroly na pokec a oběd s kolegy  Idyla prostě.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. zaří 2018 11:28

slniecko Sem se lekla, co jsem tam napsala tak strašnýho .