Karja na takovy ten hrajici kolotoc je uz velka? mne to strasne pomohlo.
jinak deti, co jsou hodne vzhuru se zvyknou docela rychle rozpohybovat a pak uz se nudit nebudes ![]()
Karja na takovy ten hrajici kolotoc je uz velka? mne to strasne pomohlo.
jinak deti, co jsou hodne vzhuru se zvyknou docela rychle rozpohybovat a pak uz se nudit nebudes ![]()
continuity Jojo, však v pohodě, mě to nestresuje. Jen jsem si vzpomněla na kamarádku, která dítětem v Pze do jeho pěti měsíců odmítala vkročit do MHD, aby něco nechytlo ... no to u nás fakt nehrozí
Stresujou mě úplně jiný věci ![]()
MP Meri ja s nima nechodila do velkych nakupaku dokud nesedeli a Billou jsem jenom probihala. ale spis kvuli tomu, ze kdyz jsem se podivala do stropu do tech svetel, boleli oci i mne. ale do MHD normalne, nerikam denne, ale normalni zpusob dopravy.
Já jsem přesně měla období, kdy jsem hledala na internetu, jak zabavit tříměsíční mimino. A už si nepamatuju, jak jsem to vyřešila, ale mám pocit, že jsem mu hodně zpívala - na známé melodie vymýšlela texty ze života, tj. o jeho hračkách, a přitom nad ním těma hračkama mávala, lítala, chodila po hrazdičce. A četla mu komiksové knihy, rád koukal na obrázky. Doufám, že z toho nebude mít nějaký postižení - pobyt s matkou na uzavřeném oddělení ![]()
continuity no mame bohuzial v rodine pripad umrria babatka na rotavirus (uz davnejsie), takze ja radsej neriskujem. Myslim tym fakt malicke deti, ktore tieto choroby najhorsie znasaju.
dynda moje dítě taky nejí přesnídávky, ono teda nejí skoro nic. Babička chudák navařila domácí, že si jako miminko pošmákne. Ale nazmar nepřijdou, bezpracné jídlo se (mi) hodí vždycky.
Nás brzy čeká 18 měsíční prohlídka, to zas bude...
U mě to dopadlo tak, že budu s dítětem chodit k pediatrovi pravděpodobně na Václavák. Hádám, že hůř už bejt nemůže, tipuju, že si brzo vybuduje slušnou imunitu proti všemu možnýmu hnusu
Pediatrie na Václavském náměstí. Jako fakt? Kde?
Mohučanka Ale ta je na dlouhou dobu poslední, tak si oddychneš (já pevně doufám, že ten náš do té tříleté dostane rozum - mámy starších dětí nechť mlčí a sedí si na rukách, prosím
).
Pinot Noir to sa mate, my mame aj dvojrocnu, dovtedy v prilev rozumu nemozem ani dufat ![]()
continuity Misto hraciho kolotooce ma tu hrazdicku, navic na to dosahne a muze to uz cupovat. Ja jsem koupila totiz kolotoc se strojkem na baterky a ono je to hrozne tezky, to odmitam zavesit nad dite, divim se, ze jsem to nikde v recenzich neprecetla.dynda Jo, to presne delam, ale taky to dlouho nevydrzi.Ted uz jsem zkousela davat do lehatka, ale to vuubec, je z ty hrazdicky tak rozdovadena, vadi ji, ze s sebou nemuze mrskat dle libosti. Nejvic ji zabavej deti - mimino, nejlepsi hracka pro ne. Jen ted zacina to blby obdobi na nemoce, kdy jsou vecne usopleny, asi si bude mimi pestovat pomalu imunitu. Ale jak pise continuity, ono se ro rychle meni, za chvili to resit nebudu. Vzdycky se clovek s necim szije, nauci, vyresi a za tyden uz je to jine...
Mrakoplas To je mi lito, a to mi obe pediatricky rikaly, ze rotaviry v pohode, ze ockovani nedoporucujou, ale asi se to musi hlidat.
Pinot Noir Rozum? Nas malej synovec takhle dostal rozum, zacalo takovy to obdobi rozumovani a rekl prodavacce - pani, vy mate ale velkej zadek. Podotykam, ze pani mela fakt hodne velkej zadek, takze ji to muselo hodne potesit. Nekdy jsou ty vrestici deti lepsi:-D
Pinot Noir Ehmmmm.... sedim si na rukach... ![]()
Příspěvek vymazán z důvodu porušení pravidel diskuze!
Je to přesně jak píšeš, překlopí se týden a najednou řešíš úplně jiný problémy, než je zábava doma. U nás teda byla výhoda, že jak se prcek narodil v zimě, tak když už bylo tepleji, pásl koníčky a hodně času se zabavil tím, že je pásl venku a pozoroval zahradu a okolí. Jinak už si vůbec nevzpomínám na další detaily, jak jsme přežili období, než se začal přemísťovat. Ale to už je pak pohoda, to už se ten program tak nějak řeší sám, dítě dovede zacházet s množstvím hraček, prostě začíná samoobslužné období. Ono to uteče.
Jinak už si vůbec nevzpomínám na další detaily
Toto je podľa mňa nejaká evolučná vychytávky,aby sa zaistilo ďalšie rozmnožovanie, podľa mňa ![]()
Renusatko ja sa veľmi ospravedlňujem, klikla som omylom vedľa na zlé tlačítko, idem zisťovať, či sa to dá vrátiť.
domenica Jo, poliklinika Palackého. Je to teda nějaká boční ulice od náměstí, není to jako přímo pod koněm ![]()
Tak to jo, bylo mi to divný. Není zrovna boční k Václaváku, ale blízko je (asi půl kilometru). Nic moc místo, ale je tam aspoň hned nalepená příjemná Františkánská zahrada.
domenica Jo, já nejsem zdejší, takže říkám Václavák v podstatě všemu od Jindřišský po Národní. Tohle je podle googlu nějakých 270 m od Václaváku, takže jsem to do toho velkoryse zahrnula, ačkoli chápu, že to je trochu nepřesný
Já většinou všechny lokality pojmenovávám podle stanice metra, kde vystoupim, když tam jedu, cokoli detailnějšího je většinou pod moje rozlišovací schopnosti. Jak neznám žádné ulice nebo tak, tak je to pro mě jediný způsob orientace.
V té Františkánské zahradě jsem jednou byla, vypadalo to tam docela fajn, takový klidný ostrůvek v centru. Ještě mám ráda pasáž ve Slovanském domě, tam mám vyhlídnutou takovou lavičku, kde si úplně představuju, jak sedím s knihou a rojímám, zatímco vedle v kočárku pospává ten můj andílek (doufám, že si pamatujete, že mně se rozhodně andílek narodí) ...
A taky to tam mám kousek do práce, tak je samozřejmě představa zajít cestou z kontroly na pokec a oběd s kolegy
Idyla prostě.
slniecko Sem se lekla, co jsem tam napsala tak strašnýho
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.