MPLee moc soucitim, snad bude brzo zas lip ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Držím palce, ono to všechno nakonec dobře dopadne, ale ten stres je hrozný.
MPLee Určitě to vybereš teď a pak to bude dobrý;-)
MPLee
držím palce ať se to vyvrbí co nejlíp.
DruI nooo a nosi teda pod kiltem neco...?![]()
Promin...![]()
Pavlena Nó, na to mám jednu historku. To jsme takhle čekali s partou na tramvaj a jedna známá se začala chechtat, že skoti přece pod kiltem nic nenosí, ten kilt mu rozverně zvedla a... utrpěla šok ;o)
MPLee Přeju ať se to všechno nějak stabilizuje a odrazí vzhůru. Určitě jste si už všechnu smůlu vybrali a po porodu to bude už jen procházka růžovou zahradou.
DruI A to mu není zima?
KarjaOn je takovej horkokrevnej, že je mu to větrání právě příjemné. Když jsme spolu začínali chodit, tak jsme se procházeli trochu jako komická dvojice po Stromovce on v takovém tenkém svetříku a já v zimní bundě :o) Ale když jde běhat nějakou delší trasu nebo teplota klesne hlouběji pod nulu, tak si teda trenky bere.
DruI Jj, ono by to šlo doporučovat některým pánům aby se případně zchladili. No já si to neumím představit, bylo by mi to strašné nepříjemné mimo letní počasí.
Karja No takhle, mně osobně jsou sukně, obzvlášť v létě, vyloženě nepohodlné :o)
Ale když jde běhat nějakou delší trasu nebo teplota klesne hlouběji pod nulu, tak si teda trenky bere.
Takze v kiltu i beha? Same otazky... ![]()
Myrtila Kilt se blbě pere, běhá v bavlněné sukni.
I když jsem si říkala, že mu budu muset ušít nějakou širší, aby za ním efektněji vlála :o)

DruI bozi
Všem moc děkuju za podporu
dost mi pomohlo i jen to, že jsem si tady mohla odložit. Začínám věřit, že si smůlu vybereme teď a porod i pak začátek ve 4 už bude jen lepší.
Tabea ja myslim ze to je supr vychovna prilezitost mladymu vysvetlit, ze neni vhodny rikat druhym lidem, co maji delat
Tak na to bych slysela Ale ty mi to taky rikas!
MPLee Určitě jo, ono především je fakt objektivně lepší mít mimino a batole, než mít batole a být těhotná. Fakt je to nesrovnatelný, takže to bude lepší!
Karja to potvrzuju, do teď si vybavuju, jak jsem si po porodu druhého uvědomila, kolik mi to těhotenství bralo energie, i když mi to tak nepřišlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí