Karja mam ted trochu depku, hrozne to citim, ten upadek. A je hrozne tezke se z toho vyhrabat. Porad jsem si rikala, ze na sebe nesmim byt tak drsna a cekat zazraky po mesici po navratu z rodicovske. Ale uz je to 3/4 roku. Skoro si zacinam myslet, ze jsem byla marna uz pred tou rodicovskou
. A vcera ta mama me taky nepotesila. To je nejaka kritika porad...a zrovna jsem mela dobry pocit, jak si u nas nektere veci krasne sedly. Syn si treba zacal delat ukoly uplne sam, ja u toho ani nesmim byt. Coz mi teda prislo nejdriv podezrele, ze mu ani nesmim precist zadani, ale ukazalo se, ze vi co a jak. Jsem i ochotna prenest se pres ten ryk, co s brachou porad generuje. Vidis, priste na mamu musim vybalit tu mistni teorii, ze doma jsou deti jak z divokych vajec, protoze se citi uvolnene a v bezpeci. A ze muze byt pysna, ze jsou s ni deti tak v pohode![]()
Vše o těhotenství a dětech
Vari Neboj ja chodim na cca 7 pracovnich dni v mesici, vic nezvladam a ani nemam hlidani. A i tak se mnozi dotazy, ze uz mam dite prece velke a tak. Jako ne ze by me nekdo uplne tlacil, ale presto je tam takovy slabsi podprahovy natlak. Pritom az dam maleho do skolky, tak budu zas furt doma, protoze bude kontinualne nemocny.
Nemáte někdo brusle dívčí 29/30? Tvl. My furt něco nemáme:-D
Gatita hele, to není místní teorie, to říkají odbornící
Takže příště můžeš babičce říct, že u ní řvou, protože jí mají rádi![]()
A syn je tedy dobrý s těmi úkoly!
nestalo, protože naše dite není ochotný do nocniku cokoliv vykonat
vcera si teda sedla na pikslu od hmatej a najdi a se sibalskym úsměvem rekla čííí...naštěstí měla plinu

#Potrefenáhusa jestli pak opravdu čůrala, tak bych to považovala za úspěch
Ale čištění by bez pleny asi bylo dost fajn.
Evaeva to je její oblibenej vtip, ukazovat mi prstem, kam se vycura - do postele, na koberec....do nocniku teda nikdy
Potrefenáhusa no začíná brzo s tím fekálním humorem, ale u nás by krásně zapadla ![]()
Potrefenáhusa a nepomohlo by to detsky prkynko na zachod? Nasi kluci svorne preskocili nocnikovy obdobi a na zachod pak chodili v pohode, vetsi teda az skoro ve trech letech, mladsi nejak kousek po druhych narozkach. Ale chtelo to jeste navic takovy schudky umelohmotny, aby si mohli oprit nozicky. A ve stoje aspon byli vejs, ale to u hocicky je jedno.
Evaeva u nas uz to nejak vysumelo, zda se. Jeste nedavno me mrnous vital Ahoj pinďo, ted uz jsem zase babi.
Kokoska schůdky máme, ale nevim, no, ona si na ten nocnik seda docela rada, s tím nemá problém...jen do nej nic nedělá
a ještě si teda vůbec nerika předem, jenom takhle jakoby z legrace a pak ale nic. Plus teda záchod je v patre a my celej den dole, radši bych nocnik, no
Potrefenáhusa aha, tak to by asi prkynko nepomohlo. Ale ona k tomu dojde, jestli uz aspon obcas zahlasi po akci, je to na dobry ceste.
Karja jedny jsou na.marketplacu, takový růžový, kup je! Jinak je koupi můj táta pro příšerku ![]()
Kokoska jo, však jo, mne to nijak netrápí
Sairon A jsou na tkaničky? Oni můžou mít jen na tkaničky:-D to mi s růžovou nejde moc dohromady. Já ji vloni sehnala úplně krásný zateplený s fialovejma omalovánkama Botas a letos ji to není!
nějak to blbne, vůbec mi to nepřiřadilo předchozí příspěvek![]()
crazydaisy ona si na nej seda už asi rok, ale nic
jinak sama si chodí mejt ruce, když jdu na záchod já, prinese si sama schudky od postele, musím podat mejdlo, umeje se, utre, pak si zas odnese schudky k posteli.. hrozny je, když jdu v noci, ona se vzbudí a musí vykonat tuhle serii
Tuhle jsem se vracela, když slejzala z postele, tak jsem ji vysadila zpátky a spustil se uolne strasnej amok...chtěla sama jít umejt ty ruce, naštěstí to šlo opravit, ale teda davam si fakt už pozor, aby tvrde spala
Nemáte někdo brusle dívčí 29/30? Tvl. My furt něco nemáme:-D
mam tu tusim troje na odneseni do bazaru, kouknu na velikosti. Takovy ty klasika bily "krasobrusle".
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí