Kupoval a som teraz pyzama, zatiaľ čo spodok z Lidla stačí ešte 98/104, ale teda dávam 110/116, tak z Tchiba potrebujem 122/128 A prvýkrát kúpené Japitex 122 je rovnaké ako Lidl 110/116.
Vše o těhotenství a dětech
rysamona ja v 9 tech 150 cm taky mela, no ale ted mam 165. Zastavilo se to. Muz naopak jeste v 16 asi 150cm a ted meri 190 cm. Vyrostl to asi za 2 roky. Jedna dcera je vyssi a druha mensi proti vrstevnikum. Takze ted babo rad.
Candance tak jasně, je to pestrý. My taky byly tři holky, stejné rodiče a rozptyl 171, 178 a 189cm. Mě jenom pobavil ten úzus s vyšším mužem. A na tom všem je krásně vidět že nějaké výpočty jsou mimo.
Jo a já rostla ještě ve 20. Nějakej divnej druh asi.![]()
Candance tak jasně, je to pestrý. My taky byly tři holky, stejné rodiče a rozptyl 171, 178 a 189cm. Mě jenom pobavil ten úzus s vyšším mužem. A na tom všem je krásně vidět že nějaké výpočty jsou mimo.
Jo a já rostla ještě ve 20. Nějakej divnej druh asi.![]()
rysamona my jsme naopak prakticky stejně vysoké, nejmladší má teda ještě šanci, ale moc to nevidím. Pohybujeme se v rozptylu 4 cm![]()
děvčata, tabulky a předpovědi jsou hezká věc, ale ta genetická loterie na ně beztak kašle. Mí dva synové jsou každý úplně jiný - jeden hubený vysoký černovlasý a druhý menší robustní modrooký s vlasy středně hnědými. Otce mají stejného podotýkám. ![]()
Evaeva a to mi dává logiku
ten malý rozptyl.
U nás tomu právě moc nerozumím. Ta nejmenší měla ve 13zloutenku tak to možná ovlivnilo růst ale ta prostřední byla bez vnějšího ovlivnění.
A třeba manžel má nohy k trupu výrazně kratší než by měly být a myslí si že za to může bikros v 10. Takže i sport to ovlivní.
Nechcete niekto zadarmo softshellovy overal Ielm velkost 92? Zips sa naspodu pokazil, tak som ho len provizorne na chate zasila a uz sa dalej nedostala :) ale funkcny je(normalne ide zapnut). Ja sit neviem, mozno si ho dakto vie opravit.

Samozrejme je na nom vidiet pouzivanie, najma na napletoch a obcas nejake osuchanie ale to sa vo vzore straca.
rysamona no my ty krátká těla a dlouhé nohy máme všechny. Když o tom tak přemýšlím, tak my jsme vlastně celý táta v mámy tvaru
jak tu někdo psal.
SunEclipse mame deti spolu? ![]()
moora u těch 4 kusů už zákonitě musí dojit k nejakymu rozptylu!
i když kamaradka má 4 děcka taky jak přes kopírák
Moje dvojcata nevypadaji ani jako sourozenci, ja jsem mala blondyna a pritel je vysokej tmavovlasej a kazdy dite je kopie jednoho z nas a z toho druhyho nema vubec nic. Lidi se pri pohledu na deti dost divi :-). Jsem se jednou pritele ptala, jestli nekdy neuvazoval o testech otcovstvi, on se jen podival na tu svoji kopii a odvetil, ze u holky si otcovstvim jistej bejt nemuze, ale ze ji vytahli z bricha spolu s jeho mensi verzi, takze tady jsou testy opravdu zbytecny :-D.
Tak jsme přesně tam, kde jsem být nechtěla. Dítě každý ráno fňuká a smlouvá o tom, že nechce ve školce spát. Do teď s tím nikdy neměl problém. Vůbec tomu nepridava jejich s prominutím uhozenej systém, kdy každé ráno ve třídě s rodičem dítě musí ke stolecku, kde na tabulce pripichnutim kolíčku ke značce společně označí, jestli dítě bude spát, nebo ne. Takže má pak samozřejmě dojem, ze je to něco volitelneho.
Podle kolíčků taky vidím, že tam spává okolo 5-7 dětí asi z 25? Tak nevím, fakt je tohle běžný?
MP Meri tyjo to mi ve statni prijde docela husty. U nas zustava taky minimum deti, ale to bych rekla ze je tim, ze je to soukroma skolka s malrjma tridama
MP Meri u nás se píše do kalendáře kdo jde po o, ale bývají tam tak 2-3 jména z 26, víc málokdy.
MP Meri ja myslim ze to je super-uz bere rozum kluk
no a zkusila bych se domluvit s ucitelkama, ze jeho kolicek zustava trvale v rezimu spani a hotovo
Já to fakt nechápu
Asi se ještě zkusím zeptat, kolik děti tam realne chodí a spi, třeba jsou všichni nemocný?
viktorka_od splavu Nelze, z nějakého důvodu všechny kolicky v poledne sklidej
Další specialitka je papírek se značkou, kdy každé dítě si ráno označí vložením do kapsicky na opěradlo místo na sezení v jídelně. Takže děti nesedí s kamarády, ale tam, kam si ráno daji značky. Jestli to je k něčemu dobrý nedovedu zatím posoudit, ale přijde mi to taktéž uhozený a navíc mě tyhle manévry po ránu hrozne zdrzujou.
Gatita já bych ho i kolikrát mohla vzít po o, ale proč? Potřebuju taky doma něco dělat, chci jít na nákup sama atd. Doma by určitě neodpočíval, a beru to i jako službu pro ostatní, aby tam bylo co nejvíc dětí, tedy aby nebyly v budoucnu tendence školky zkrátit dobu, protože tam nikdo tak dlouho není. U nás jsou školky do 16.45, synka vyzvedávám cca v 16.15, to jich tam bývá tak 5 a spojují se třídy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí