U dětí se snad BMI řešit nemá, ne? Posuzují se ty růstové křivky
Zadává se tam přesný věk, o něčem to určitě vypovídá, zvlášť, když to sleduješ průběžně.
U dětí se snad BMI řešit nemá, ne? Posuzují se ty růstové křivky
Zadává se tam přesný věk, o něčem to určitě vypovídá, zvlášť, když to sleduješ průběžně.
711990 ten web bude asi víc vypovídající, pokud tam zadáš víc měření
Moji kluci nemají moc dobrou startovní pozici, já i muž jsme malí, stejně jako všichni jejich prarodiče a tety. Těch 175 by odpovídalo.
Evaeva Já ani nevím kolik holky měřej a vážej:-D. Vím to jen po kontrole a tak jednou za půl roku je zvážím.
Karja my jsme právě teď byli:) Metr máme v pokojíčku, ale neměřím je nijak pravidelně.
Evaeva No, jako vlastně já nevím kolik měřej od té doby, co přestaly ležet protože u doktorky se nezměří. Ale já to naštěstí nemusím nějak sledovat a pro zájem mě to nezajímá, protože to hned zapomenu.
Starsiemu podla dvojrocneho vypoctu vychadzalo, ze bude mat 172cm. No, su obaja mensi. Starsi ma 5,5 roka a 112 cm, mladsi mal v 3 rokoch presne 92cm.
Karja chápu, u nás to včera vypadalo, že ho ani nezváží. Taky to poznáš podle oblečení, +-, zrovna pepco dost odpovídá skutečné výšce![]()
Evaeva No včera vyřadila dcera všechny kalhoty z Pepca, že ji skrtej nožičky, že se to nedá sundat:-D.
Karja
no a klukům padají.
Evaeva Syn zmerit nejde, ale vazi se sam. Protoze...ehm mam vahu v loznici a vazim se az posedle casto. Tak to odkoukal ![]()
Jos doma se změří i zváží, ale tam to vypadalo, že neudělá nic. Ale pak si vlezl na váhu a kouká na metr a prý Co to je? A mami koukej tam a tam,... a za chvíli zase křik. Rozdvojená osobnost ![]()
Jos u nas to ma dokonale odkoukany i s tim, ze ja se pred vazenim svliknu![]()
My máme jen fotku matky bez měřítka, takže malej je takový kinder vajíčko, budeme se muset nechat překvapit. Teď je spíš drobnější, ale to jsem já byla v jeho věku taky a pak jsem docela vyrostla.
Pinot Noir Ja se nebojim o vahu, neni vychrtly. Trochu se divim, ze pri tom prijmu jidla dokaze nepribirat, ale rikam si, ze to proste vybeha, cely den se nezastavi. Ale mam strach, ze bude malinky na vysku. Prvniho pul roku rostl cca na 50. percentilu, postupne klesl na 20. Myslim, ze na tom bude vyskove podobne jako Tonda od @711990, tech 83 ve 2 letech atd... Holt ja mam jen 161 cm, podedil asi geny po mne a ne po tatinkovi ![]()
JanieB to se vůbec nedá odhadnout. Ríša byl tak prcek a teď jako předškolák patří k těm vyšším ve třídě.
JanieB Neboj, nas byl dlouho nejmensi a kolem 8. roku se hodne vytahnul. Dlouho se drzel na spodni hranici rustoveho grafu, ted uz trochu poskocil.
Pinot Noir jojo, to jsou jen takové hry pro rodiče
JanieB já už jsem tu psala, jak syn mezi 8. a 10. měsícem jedl jak nezavřený. 250ml kaše, 300ml příkrmu, 3/4 velké hollandie za jeden den, plus nějaké to mlíko. Jídlo jsem mu doslova trhala od úst. V 8.m se doktorce nezdálo, že v těch percentilech pořád klesá, tak jsem se těšila, jak poskočí nahoru. Ani prd, v 10.m ještě klesnul![]()
![]()
711990 Hodila jsem cvičně míry našich kluků do těch kolonek na stránce, co jsi dávala odkaz a vyšlo mi, že budou mít oba 186 cm. Divné je, že to vyšlo oběma, i když ten o dva roky mladší je aktuálně jen o dva cm menší. Tak nevím ![]()
Včera jsem dávala jedné dceei Fenistil a zatímco jsem to měla na lžičce a dávala ji to do pusy, záležitost asi tři vteřin, normálně spolupracovala a čekala na tu lzicku, tak ta starší vzala ten Fenistil a oklopila ho do pusy jak placatku! Fakt aby člověk byl neustále ve střehu, že ji v tomhle věku napadne ještě takovahle blbost.
brrr mne tam vyslo obaja 179.5, neviem kde by to nabrali, sambo ma len 173 a obe deti su medzi rovesnikmi dlhodobo najmensie :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.