Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 20. října 2022 15:10

MPLee Přidávám se ke gratulacím, Erik je krásnej chlapeček .

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. října 2022 15:20
Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 20. října 2022 15:21

Evaeva já nevím, je to školka o 2 třídách na vesnici, kde ředitelka chodí se starostou do hospody a učitelky tam dělají dcery sousedek, takže si zakládají na tom, že je to školka "rodinná" a jde to bohužel poznat.

Mají otevřené 2týdny o prázdninách, kdy ale je stejně tak malý zájem že mají tevřenou jen jednu třídu.

MPLee gratuluji

Offline Sweet Potato
40597 příspěvků moje polička 20. října 2022 15:24

MPLee Pánbůh požehnej!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. října 2022 15:26

Sairon aha, tak to leccos vysvětluje

Online dzizisketa
9009 příspěvků moje polička 20. října 2022 15:31

Já teď e-mailem přihlásila Rosťu na docházku i v době prázdnin příští týden, středa - čtvrtek, a přišla mi odpověď, že to mám ještě zvážit, že učitelky budou mít dovolenou a budou spojené třídy, že do školky ty dny budou chodit jen děti, jejichž rodiče pracují. Tak jsem to zvážila a vzhledem k tomu, že je doma celý tento týden kvůli rýmě, radši bych ho tam poslala.

Online dzizisketa
9009 příspěvků moje polička 20. října 2022 15:31

MPLee 

Blahopřeji ke krásnému chlapečkovi, ať jste zdraví a sestřičce ať se líbí.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 20. října 2022 15:33

dzizisketa

otevřeli si školku a rodiče jim tam chtěli dávat děti........

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. října 2022 15:40

dzizisketa u nás těch dětí chodí o prázdninách málo, ale takhle si to vynucovat, to mi přijde přes čáru. Syn chodit bude, stejně jako loni, akorát půjde po obědě. Nikdy se ani nezmínili, že by to mělo být jinak, když jsem doma s druhým.

Offline žluťásek
8870 příspěvků moje polička 20. října 2022 15:59

MPLee hurá, gratuluju taky moc

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 20. října 2022 16:27

MPLee 

Gratuluju, je moc krasnej! A hodne zdravi obema, at se ti ta krev brzo vylepsi.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 20. října 2022 17:28

MPLee gratulujem, nádherný

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 20. října 2022 17:33

Klarka mala včera jeden rok. Nemala bohvieaké narodeniny chúďa. Mala ročnú prehliadku aj s očkovaním, no a doktorka jej navážila 7,2 kg, takže sa hned aj rozhodla jej vziať krv na testy. Bolo mi jej tak ľúto...no som zvedavá, čo z toho vylezie, bo jedáva veľmi dobre, Alica tak jedla v troch rokoch najskôr.

V pohode skonzumuje celý biely jogurt, celý banán, obedy pekne jedáva slušné množstvá zeleniny, mäsa, cestovín.. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 20. října 2022 17:35

MPLee gratulace! Je nádherný! Tohle jméno jsem také měla vybrané 

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 20. října 2022 17:38
Reakce na Sairon:

dzizisketa

otevřeli si školku a rodiče jim tam chtěli dávat děti........

​jo tohle je bohužel úplně běžný

a hrozně by mě zajímalo, kde se furt berou ti nepracující prarodiče, vždyť teď je věk odchodu do důchodu kolik, 63?4?

to vy co máte malý děti už máte rodiče v důchodu? moji šli až když jsem měla jedno dítě na základní a druhý na střední

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 20. října 2022 17:39

MPLee  hodně zdraví!

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 20. října 2022 17:47

viktorka_od splavu No tak my, co jsme si pořídili děti až pár let před čtyřicítkou už fakt máme rodiče v důchodu :o)

Ale teda mám pocit, že to brzké vyzvedávání ze školek je i tím, že spousta lidí má volnou pracovní dobu a home office. Když dcera začala chodit do školky a než se jí narodil bráška, tak jsem ji často na její žádost vyzvedávala po obědě s tím, že si pak doma hrála sama, zatímco já jsem ještě pracovala.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. října 2022 17:52

viktorka_od splavu já to budu mít taky tak

U nás chodí po obědě hlavně děti s mladšími sourozenci a pak podle mě ti, co mají rodiče na HO, jak píše DruI Můj starší syn je taky zvyklý si po obědě hrát sám, takže bych si ho taky klidně domů brala, kdyby o to stál, i jako pracující.

Offline continuity
43424 příspěvků moje polička 20. října 2022 18:02

viktorka_od splavu u nás to nebyli prarodiče, muž delal v nepřetržitým provozu a půlka sídliště tady to tak má. To pak reálně řešíš pět dní v měsíci, ne dvacet. 

Navíc, když starší začala chodit do školky, chvíli jsem byla doma a pak mladší byla v soukromé. Tam fungovali snad do šesti, ale dost se za to platilo, takže jsme tam dítko dávali jen ve chvíli, když fakt nebyl doma nikdo dospělý. A tento zvyk se nějak přenesl až do první třídy. 

Já nemám nic proti tomu, že má někdo dítě ve školce denně do pěti, je to jeho věc. jen bych nevyčítala rodičům, kteří to mají zařízené jinak, že jim kazi dítě nebo jak to nazvat. 

Online Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 20. října 2022 18:09

viktorka_od splavu moje babička šla do důchodu v roce, co já se narodila, takže jsem chodila ze školky taky po o už kdysi. 

ale jinak nevim, jak to maj rodiče zařídit, přijde mi fakt neuveritelny, ze školky takhle vysiraj s prazdninama, vždyť koho to zajima, když nemá školní děti?