Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 30. října 2022 11:14

Jinak u nás včera panovala totální idylka. Malá bráchu ignorovala, asi 2x v průběhu odpoledne se šla podívat do postýlky, řekla, že dělá hají a odešla. On teda celé odpoledne a večer prospal. Noc byla taky v klidu, on spí fakt hezky a ani v noci nepláče, takže jeho buzení na kojení malou nebudilo. No, ale dneska, dneska nám dává zabrat  Každou minutu malá vymýšlí, jak se k němu dostat a zmasakrovat ho. Snaží se ho zalehnout, kopat, háže po něm duplo i lahev s pitím  Teď jí muž radši vzal na hřiště. No, snad si to sedne. Mě to ani nepřekvapilo, čekala jsem nějakou takovou reakci... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. října 2022 11:24

MPLee to víš, že si to sedne! Holt čekala, že bude brácha zábavnější Ale ta fotka je krásná

Jsem ráda, že nic byla klidná. U nás totiž ne, mladší je nemocný a dneska se vzbudil několikrát, pokaždé s brekem, tak jsem si na tebe vzpomněla, jak je asi u vás. Tak je dobře, že u vás se spalo.

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 30. října 2022 12:00

MPLee to jsou krasne deti! 

Offline Karja
44841 příspěvků moje polička 30. října 2022 12:51

MPLee To jsou roztomilouši;-). Ona si zvykne, jen teď budete muset dávat velký pozor a pak to bude lepší.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 30. října 2022 12:58

MPLee jé, těm to sluší takový malý miminko. Já dnes dceru poprvé oblékla do velikosti 74

Online letfenixa
10923 příspěvků moje polička 30. října 2022 13:17

MPLee roztomili

Offline dzizisketa
9009 příspěvků moje polička 30. října 2022 13:32

MPLee 

Rosťa má tendence kopat do miminka a házet po něm něco občas ještě teď, a to už mu jsou skoro tři a půl a Šárce už sedm měsíců. A to ji od začátku miluje, ale prostě má ty klučičí kravské nápady. Vaše je mladší a ty pocity jsou pro ni ještě silnější a umí si s nima poradit ještě míň, to se všechno bude zlepšovat

Ale má teda skvělý výraz, takový ambivalentní!

Offline dzizisketa
9009 příspěvků moje polička 30. října 2022 13:33

Já dnes předložila k obědu králíka a jako teda nevím...

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 30. října 2022 13:41

Evaeva tak to mě mrzí! Doufám, že bude brzo fit  

Karja dzizisketa já to čekala, že ho bude chtít zlikvidovat. Ona to asi ani nemyslí zle, to kopání je teda úlet, ale i když si ho chce jít pohladit nebo ukázat kde má maličký ručičky a nožičky, tak prostě je jak slon v porcelánu. Ale je fakt ještě malá, dlouho byla beze mě a teď je tu vetřelec... No ale teď miminko chrní v postýlce, ona v kočárku na balkoně, muž šel na kolo, vysává robot a já se válím na gauči se zmrzlinou. Takhle by to šlo

Mohučanka 74 nosí ještě půlku věcí dcera  Malý má 44 a 50. Mám prcky, no. 

A objevila jsem dokonalá pyžama pro děti s dlouhýma chodidlama. Do žádných pyžam a kalhot s tlapičkama se nevešla ani dcera, ani malý v porodnici. A koupila jsem na Zalandu ve výprodeji pyžama od Cotton on - mají velké tlapky a dvoucestný zip  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. října 2022 13:56

dzizisketa věcmi po bráchovi hází mladší teď ve třech letech jako výraz lásky, když se vrátí ze školky:) Hodil po něm botu a já říkám, že když je rád, že brácha přišel domů, tak ho má obejmout. Tak šel a udělal to

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. října 2022 13:58

MPLee díky, není to nic vážného, akorát to nějak hůř nese a taky ho budila horečka. Ale tak je neděle, už jsme to dospali.

Když oba spí, je to paráda

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 30. října 2022 14:46

MPLee trilety vnuk sel nadsene privitat sestricku donesenou z porodnice, chtel ji dat pusinku a jak lezela na gauci, tak zakopnul a spadnul na ni horni pulkou tela. Prezila, ani nervala, ale lekli jsme se. Ted po roce a neco mala zacina jevit zajem o jeho hracky, tak bude taky asi boj. Oni ti starsi nemaji odhad, co muzou a co to nestabilni mrne unese. I kdyz nase mala se dokaze dobit i sama :( Mezi druhyma vnoucatama je 5 let, tam se starsi choval uz rozumnejc. Holcicce je ted uz pres 2 roky a spis tejra ona brachu a on jak ji ma rad, necha se mlatit placackou na mouchy a jeste se tomu smeje.

Offline Vari
2226 příspěvků moje polička 30. října 2022 20:49

Mohučanka 74? Moje v srpnu dvouleta dvojcata nosi tricka 74 :-D. Kalhoty 92 jsou jim na delku, lec oboum dneska spadly ke kolenum. nemate nekdo tip na uzky a dlouhy kalhoty? Pepco, HM, Zara, Lindex lovi u kolen a to jim kupuju jen leginy, teplaky jsem vzdala.

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 30. října 2022 21:10

Vari mne přijde, ze na těch nejmensich detech nedrží nic

Uzky kalhoty k nám doputovaly z nextu, ale všechny už staršího data 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. října 2022 21:12

Vari zrovna dneska jsem navlékala gumy do pasu a to mají kluci průměrné proporce. 

Offline Pinot Noir
29988 příspěvků moje polička 30. října 2022 21:43

Vari vítej v klubu navlékačů gumiček! .

Kdyby ty kalhoty a tepláky aspoň nebyly v pase stopadesátkrát prošité křížem krážem. Tepláky s normálně průchodným tunýlkem neexistují. 

Offline žluťásek
8871 příspěvků moje polička 30. října 2022 21:55

Pinot Noir existují, má je dupeto

A gumu do tepláků navlíkám i já, ač syn není žádný hubeňour. Není na to nějakej trik, na ty blbý prošitý tunýlky? Nesnáším to!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. října 2022 21:58

žluťásek normálně to rozpářeš, no. Ale to nezabere moc času. Horší jsou takové ty, co mají pružný pas, ale vpředu normálně knoflík. Do těch se guma dává hůř.

Offline žluťásek
8871 příspěvků moje polička 30. října 2022 22:05

Evaeva do takových experimentů se nepouštím. Já umím ušít leda filcový skřítky, jakýkoliv úpravy oblečení nezvládám. Guma do tepláků a záplaty na koleni jsou moje maximum

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. října 2022 22:12

žluťásek ne, jen rozpářeš to místo vzadu, kde je ta guma chycená. Když je ta guma celá všitá, udělám to stejně, akorát vzadu prostřihnu dírku, původní gumu nechám, navléknu novou. To je na pět minut obojí. Přešívat půl kalhot nemá smysl, to by byla hrozná crcačka