Vari jediné, co drželo na mem žížalym chlapečkovi, byly kalhoty tohoto Typu dlouhe jsou dost, ten naplet dole je na fotce přeloženy určitě na půlku, ten v pase taky, muže mít tak 8-10cm a je fakt hodně úzký, jako bonus při hraní na zemi tudiz nelezou ven holá zada. Jen ta cena no
ale každou velikost nosí kluci klidne dva roky.
Vše o těhotenství a dětech
Vari legíny a slim tepláky z Decathlonu ![]()
Já jsem zvědavá, jak malý poroste. Už jsme s mužem přesvědčení, že se tentokrát nenecháme stresovat rozměrama jiných dětí. Kamarádky o 10 měsíců mladší syn naši malou dorostl v jeho 3 měsících
A už vlastně ten šatník máme uzpůsobený na hubené pomalu rostoucí dítě, tak snad to nebudu muset komplet měnit...
MPLee je a teď docitam, ze jste doma! To je moc super, mám radost. Ať vám to pekne jde a jste vsichni zdravi ![]()
Vari no, kalhoty (legínky z lindexu) 74. Vršky ne, ona je v těle dost drobná. Jinak tip nemám, nejspokojenejsi jsem asi s lindexem a moje máma umí šít, takže si poradí se zmenšováním v pase. Myslím, že jednoduše jde dát guma do tepláku a legin z tchiba. Dobrý byly i věci z little Angel.
MPLee Gratuluju k navratu domu a preju co nejpohodovejsi szivani s juniorem :-). Jo a kamaradka ma presne o rok mladsiho chlapecka, dala jsem ji velikou krabici s oblecenim do roka. Po trech mesicich mi to vsechno vratila zpatky, ze uz je to mladymu panovi maly:-D.
Malenge Dekuju za tip, tomuhle typu kalhot se vyhejbam, pac mi z toho vypadavaj, ale pokud je to na vybuble zizaly, klidne to vyzkousim. Vcera jim v zoo klasicky spadly kalhoty ke kolenum a oba se tim desne bavili
.
Mohučanka Ja spolehala na lindex a i z toho vypadavaji
.
A dat gumu do pasu? Coze? Jak? Ja vlastnim presne jednu cernou nit a jednu jehlu, tohle nedam
.
MPLee prosim ta hodis mi link na tie slim tepláky z decathlonu? A ako sedi velkost? Mam pocit, ze tam su niektore veci dost male.
No a k tomu satniku - mam desiatky uzkych nohavic po starsom, ktore mladsi cez brucho neoblecie :) Gate sa u nas nededia, su sirkou uplne ini. Ale na vysku su obidvaja pidi :) Vyse trojrocnemu som teraz na jesen konecne vyradila velkost 92 a niektore veci by este v pohode obliekol :))
Vari z lindexu na naseho slíža jedine leginy. Tie vlastne nosi furt. Rozmyslam do akeho veku je este ok u chlapcov nosit leginy ![]()
Mrakoplas myslím, že s leginami medzi ľudí (A to ich úmyselne volan tepláky) skončíme, keď pôjde syn do školy. Teraz som mu kúpila v Tchibe taký set 5 ks, akože chlapčenske farby a sú super. Ale čo bude nosiť do školy, to ešte neviem.
Vari a nenosili by lacláče? My máme podedeny a z vinted, tsk nevim, co aktuálně nabízí obchody, ale davam ji je rada
Mohučanka ty leginy na mimina jsou fakt uzoučký, naše dite se do nich vůbec nevešlo, přes bříško je měla úplně zarizly (ale lindex měli úplně nejlepší teplaky s vysokým ohrnovacim napletem)
Vari když si pořídíš ještě spínací špendlík a tu gumu, tak máš všechno, co potřebuješ ![]()
Mrakoplas 118 cm
Vari No, já jednu dobu skončila u kšand. A pak začala dcera chodit na nočník, tam jí kšandy překážely a vrátili jsme se k padajícího kalhotám ;)
Pinot Noir super, tak to bude mat starsi este 5cm rezervu :)
Edit. Nedostupne, toto sa mi stane vzdy ![]()
Mrakoplas pohľadať na Vinted.
Mrakoplas jo, vzala jsem jedny na zkoušku, zjistila, že jsou super, a teď bych potřebovala tak ještě patery a jsou vyprodané. ![]()
Asi budu muset zase koupit z Kukadloo, ale ty jsou o polovinu dražší, chtěla jsem trochu ušetřit.
Potrefenáhusa no právě, jsou uzoučký, takže drží na nožkách a nevadí, když v pase odstávají. Já na Lindex nedám dopustit, furt číhám na slevy
co mám po prvním dítěti je jak nový, a až s druhým jsem objevila (= dostala jako dárek) ta bodies s dvojími patentkami v rozkroku a pyžama na zip. To je tak super ![]()
A pro starší tam kupuju legínky, které mají v pase to stahování na knoflíky.
Karja prosím ťa, čo to znamená, byť zazdrojovana? Ja to asi nechápem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí