MPLee Super!
Vše o těhotenství a dětech
MPLee hurá!
S veľkou slzou v oku spomínam na doby, keď sa všetky synove hračky zmestili do krabice od plienok ![]()
letfenixa Včera šly holky s tatínkem na hřiště a já jsem hodinu a půl uklízela. Výsledek nebyl nikde vidět, byly to jen dcery různý ,,projekty,,. Vařené směsi hraček a plesnivejch kaštanů, pak její koutky, kde se to mísilo ruznyma věcma, noční stolek asi s dvaceti ruznejma druhama pokladu, šperkovnici mixlou opět plesnivyma kaštanama. No samy tyhlety speciálky. Člověk ji to nemůže mít za zlý, protože ona když má klid tak si umí fakt pěkně hrat, klidně hodinu nic nepotřebuje, ale většinou je to hra na autobus/nemocnici, kde přestěhuje nábytek, použije různé deky, nádobí z kuchyně, vysype 30 plysaku, vybere ty nemocný,začne jim vařit z modeliny a nějakýho předpřipravenýho brajglu, kterej má různe poschvovanej atd atd, medicína jsou treba sponky do vlasů, a takhle se dá pokracovat...Jako uklidit to fakt neumí, podle mě i sambo by se z toho rozbrečel při úklidu, natož dítě... No prostě musíme se odstěhovat a začít zas od 0:-D.
MPLee skvela zprava!
Na kolik mu to stouplo?
Karja tentokrát to tiež upratujem sama, syn tu už týždeň vládne sám, takže to vyzerá úmerne tomu ![]()
Karja to znam! Ja mam porad pocit, ze deti maji nemravne moc hracek, ale vlastne pulka z toho jsou tyhlety projekty. Prolina se to celym domem, na prvni pohled dilo silence (treba planky z plotu v obyvaku, ruzna nahodila uskupeni veci, vcetne prirodnin, vse omotane vystraznou paskou), pri blizsim ohledani je to nejaky dumyslny projekt typu mesto. A presne - uklizet jim to porad nechci, prijde mi dobre, ze si hraji a ze maji nejaky plan, ale kdo v tom ma bydlet...
mnum šokoval nás a má 108 000
Takže už zajdeme snad jen v týdnu na kontrolní odběr a budeme mít klid.
No a klasický zákon schválnosti - muže jsem poslala s dcerou na víkend na hory, že tím tempem jak mu to stoupalo do teď, tu budeme minimálně do středy... Tak čekáme se zbaleným kufrem, než se rychle vrátí z Krkonoš zpátky a vyzvednou nás ![]()
MPLee hurá, skvělá zpráva! Zákon schválnosti úplně klasickej teda. ![]()
Karja No, na úklidu těchhle projektů je nejhorší, že když se ho účastní autorka, tak odmítá cokoli vyhodit :)
MPLee Ať dobře dojedou a hezky se doma sžijete :)
MPLeese posnazil chlapecek, hezky tvori
tak preji klidne szivani se doma
DruI Přesně tak, proto to tady viselo tak dlouho!
Autorka snad půjde do školky asi po 12 dnech. Já se normálně hrozně těšim:-D
Nemáte někdo tuhle obyčejnou Lidl helmu? a nepřijde vám uplně debilní? Já jí koupila starší dceři na bruslení a prostě mi přijde, že jí kouká vepředu hrozně velkej kus hlavy. Měly ji tam i jiné děti a taky to měly dost podobně, v závislosti asi jak jim držela čepice. Dnes jsem to dala malémalé na kolo a taky mi přišlo, že to má tak naražené na špičce hlavy, jak kdyby měla tu hlavu nějakou dlouhou:-D.
Myslela jsem, že koupim nějakou univerzální na vše (lyžovat letos určitě nebudeme), takže bruslení a kolo, a to asi nelze co?

Karja my jí máme pro oba na lyže a brusle a nikdy mi nepřišla divná
Nosí pod ní teda kuklu.
Evaeva Víš asi je to nezvyk od té cyklistické, protože ta je do čela. Ty lyžařské mi přišly taky víc do čela. A na kolo nosí kluci jiné helmy?
Karja jojo, jiné, tahle vůbec nevětrá. A právě jsou víc do čela. Ty helmu na lyže máš? Moje taky není úplně do čela, musím si pod ní brát kuklu, aby mi na něj nefoukalo.
Karja kazda helma musi byt do cela, spravne ma sedet tesne nad obocim. Neni jim mala?
Evaeva ze do krabice
to by musel byť velkoobjemovy kontajner!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí