Mne stačí málo, kafe s kamoskou, hodina o samotě v obchode, když potrebuju, dojit si k holici....ten první rok byl u nás v tomhle maximálně brutální
Vše o těhotenství a dětech
MP Meri četla jsem NEpečenej štrúdl, tak si říkám, no teda, ta Meri má furt nějaký vychytávky, jak se to asi dělá, takovej štrúdl, to by se mi taky hodilo...![]()
Tak to jsem taky zazdrojovaná do zásoby, celý minulý týden bez dětí a z toho 3,5 dne volno, takže výlety a turistika jen se sambem. Doma tedy stále jak po výbuchu, ale to je u nás setrvalý stav ![]()
V rámci snahy o zazdrojovanie som upratala police v špajzi a teba k v kumbale. Nie je to úplne ono, ale aj to pomohlo.
MP Meri spíš umět dobít baterky, i když není ideální situace. Tak to chápu já.
Aha, tak v tomhle dlouhodobě fatálně selhávám
Uprostřed chaosu se nezazdrojuju, ani kdybych se zblaznila.
MP Meri to chce ty zdroje mimo domov prave
žluťásek toho Svojtku máme, na Emu se podívám
Ono by asi nejvíc fungovalo, kdyby měl nějaký sourozenecký díl Bing ![]()
No a poprvé jsme vyzkoušeli kočárek a funguje! ![]()

letfenixa Už to vysvětlila správně děvčata přede mnou. Já to tu odchytila od Potrefenáhusa , prvbe jsme to tak používaly jako ve vysmivací konotaci, ale ono to fakt je dost vystizne
Pinot Noir proč ti to evokuje slimáka za krkem? To je fakt vtipný popis
letfenixa ale musíš ty zdroje hledat jinde než v uklizené polici, naopak musíš se zazdrojovat venku, aby jsi pak tu polici uklidila pětkrát rychleji a ještě u toho stavěla se synem papírový modely nebo naopak tam nechala bordel a tobě to bylo jedno. Pak bych poradila ještě jeden termín, mnohem potřebnější a i časově snazší. Byt k sobě laskavá. Jako to je hodně hustý, to se ted snažím delat a je to strašné dobry!:-D
MPLee Takhle na fotce nebo na potkani to působí hrozně kouzelne:-D
u nás teď taky funguje a dite spi! ![]()
MP Meri jak píšou holky, buď hledat zdroje mimo domov a nebo chaos odstranit jen ve tvém koutku, kde si pak vypiješ to kafe. Hledání těch zdrojů může být těžké, když není ideální stav.
Potrefenáhusa Vím, ale u mě to bohužel moc nefunguje.
Kazdej má ty zdroje jinde a když je máš z většiny v usporadany domácnosti a presazenejch kytkach, tak ses holt v řiti. Vejlet nebo kavárna nemaj šanci mě uspokojit ani na 50 %.
Karja být na sebe hodná je podle mě základ!
V rámci snahy o zazdrojovanie som upratala police v špajzi a teba k v kumbale. Nie je to úplne ono, ale aj to pomohlo.
zmateni pojmu toto
Potrefenáhusa u nás se spalo včera. Akorát to mládě nějak nevychatalo a usnul na zemi hned vedle postýlky ![]()

Pinot Noir proč ti to evokuje slimáka za krkem? To je fakt vtipný popis
To je jenom ekvivalent něčeho, co se mi zdá hnusný. ![]()
Já to slovo ještě desetkrát tady napíšu a už ten slimák třeba nebude za krkem, ale třeba jenom přeseknutej motyčkou. ![]()
(= Taky hnus, ale dá se na to zvyknout.)
MP Meri však jo
pro mě moct doma občas o samotě uklidit je fajn, ale teda rozhodne to není zdroj
ale tuhle vypadli na cely odpoledne od obeda do vecera, stihla jsem všechno a ještě par dílu seriálu, tak to mě nabilo dost
Potrefenáhusa že bych v sobotu poslala k babičce chlapi samotné ![]()
Evaeva jinak to nedělám!!!!!!
MP Meri to je vtipný, jak to má každej jinak. Já jsem efektivní péče o domácnost schopná teprve po tom vlastním zazdrojovaní (taky mi to přijde jako děsný slovo
), protože jinak mě ta stereotypnost a zbytečnost takového počínání strašně ubíjí...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí