Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 31. října 2022 12:31

Mne stačí málo, kafe s kamoskou, hodina o samotě v obchode, když potrebuju, dojit si k holici....ten první rok byl u nás v tomhle maximálně brutální

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 31. října 2022 12:51

MP Meri četla jsem NEpečenej štrúdl, tak si říkám, no teda, ta Meri má furt nějaký vychytávky, jak se to asi dělá, takovej štrúdl, to by se mi taky hodilo...

Offline JankaM
3117 příspěvků moje polička 31. října 2022 12:53

Tak to jsem taky zazdrojovaná do zásoby, celý minulý týden bez dětí a z toho 3,5 dne volno, takže výlety a turistika jen se sambem. Doma tedy stále jak po výbuchu, ale to je u nás setrvalý stav

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 31. října 2022 12:55

V rámci snahy o zazdrojovanie som upratala police v špajzi a teba k v kumbale.  Nie je to úplne ono, ale aj to pomohlo. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 31. října 2022 13:04
Reakce na Evaeva:

MP Meri spíš umět dobít baterky, i když není ideální situace. Tak to chápu já.

​Aha, tak v tomhle dlouhodobě fatálně selhávám  Uprostřed chaosu se nezazdrojuju, ani kdybych se zblaznila. 

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 31. října 2022 13:05

MP Meri to chce ty zdroje mimo domov prave 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 31. října 2022 13:17

žluťásek toho Svojtku máme, na Emu se podívám  Ono by asi nejvíc fungovalo, kdyby měl nějaký sourozenecký díl Bing

No a poprvé jsme vyzkoušeli kočárek a funguje!

Offline Karja
44841 příspěvků moje polička 31. října 2022 13:25

letfenixa Už to vysvětlila správně děvčata přede mnou. Já to tu odchytila od Potrefenáhusa , prvbe jsme to tak používaly jako ve vysmivací konotaci, ale ono to fakt je dost vystizne  

Pinot Noir proč ti to evokuje slimáka za krkem? To je fakt vtipný popis 

letfenixa ale musíš ty zdroje hledat jinde než v uklizené polici, naopak musíš se zazdrojovat venku, aby jsi pak tu polici uklidila pětkrát rychleji a ještě u toho stavěla se synem papírový modely nebo naopak tam nechala bordel a tobě to bylo jedno. Pak bych poradila ještě jeden termín, mnohem potřebnější a i časově snazší. Byt k sobě laskavá. Jako to je hodně hustý, to se ted snažím delat a je to strašné dobry!:-D

Offline Karja
44841 příspěvků moje polička 31. října 2022 13:26

MPLee Takhle na fotce nebo na potkani to působí hrozně kouzelne:-D

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 31. října 2022 13:27

MPLee

u nás teď taky funguje a dite spi!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. října 2022 13:36

MP Meri jak píšou holky, buď hledat zdroje mimo domov a nebo chaos odstranit jen ve tvém koutku, kde si pak vypiješ to kafe. Hledání těch zdrojů může být těžké, když není ideální stav.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 31. října 2022 13:37

Potrefenáhusa Vím, ale u mě to bohužel moc nefunguje. 
Kazdej má ty zdroje jinde a když je máš z většiny v usporadany domácnosti a presazenejch kytkach, tak ses holt v řiti. Vejlet nebo kavárna nemaj šanci mě uspokojit ani na 50 %.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. října 2022 13:40

Karja být na sebe hodná je podle mě základ!

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 31. října 2022 13:43
Reakce na letfenixa:

V rámci snahy o zazdrojovanie som upratala police v špajzi a teba k v kumbale.  Nie je to úplne ono, ale aj to pomohlo. 

zmateni pojmu toto

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. října 2022 13:45

Potrefenáhusa u nás se spalo včera. Akorát to mládě nějak nevychatalo a usnul na zemi hned vedle postýlky

Offline Pinot Noir
29988 příspěvků moje polička 31. října 2022 13:49
Reakce na Karja:

Pinot Noir proč ti to evokuje slimáka za krkem? To je fakt vtipný popis 

​To je jenom ekvivalent něčeho, co se mi zdá hnusný.

Já to slovo ještě desetkrát tady napíšu a už ten slimák třeba nebude za krkem, ale třeba jenom přeseknutej motyčkou.

(= Taky hnus, ale dá se na to zvyknout.)

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 31. října 2022 13:50

MP Meri však jo 

pro mě moct doma občas o samotě uklidit je fajn, ale teda rozhodne to není zdroj 

ale tuhle vypadli na cely odpoledne od obeda do vecera, stihla jsem všechno a ještě par dílu seriálu, tak to mě nabilo dost 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. října 2022 13:53

Potrefenáhusa že bych v sobotu poslala k babičce chlapi samotné

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 31. října 2022 13:59

Evaeva jinak to nedělám!!!!!!

Offline Anema
1299 příspěvků moje polička 31. října 2022 14:00

MP Meri to je vtipný, jak to má každej jinak. Já jsem efektivní péče o domácnost schopná teprve po tom vlastním zazdrojovaní (taky mi to přijde jako děsný slovo ), protože jinak mě ta stereotypnost a zbytečnost takového počínání strašně ubíjí...