Zina mne sa strašne páčilo, keď ešte nechodil, sedel uprostred kamienkov na ihrisku a hral sa s nimi ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Zina víš co, starší začal sedět a lézt až v listopadu, do té doby se jen plazil (a obcházel, ale to jsem nechtěla úplně podporovat:)) Jemu se v kočárku líbilo, jezdil na břiše jako surikata a zas tolik času venku jsme netrávili, jen mezi spánky, spal jen v postýlce. Když jsme byli venku celý den, tak jsme ho samozřejmě vyndali, jednou se nám odplazil asi 30m k potoku, jen jsme se ohlédli ![]()
Využili jsme krásného počasí k výletu

Evaeva Tak snad vam vydrzi, ono tezko rict, jestli ty reklamovane kusy byly kvuli tomu, ze tem detem treba uplne dobre nesedely, nebo je to opravdu materialem te podrazky, to se asi ukaze az po zime, kolik na ne bude celkove reklamaci. Ja jak nemam zatim zadnou vylozene oblibenou znacku bot pro syna, tak hledam dal. Kdybych vedela, ze mu froddo sedi nejlip, asi bych je risknula.
A krasna fotka kluku ![]()
Jinak ted ponocuju a hledam, jak se projevuje sedma nemoc - dite ma horecku a dva pupinky na tvari. A samozrejme nejsme doma, mam tu jenom teplomer, co tu teplotu spis odhaduje, nez meri, a rano jsme se meli presouvat k nasim, misto toho pojedem zpatky domu :-/
Evaeva my taky! Moc tam chtěla, ale už to prej moc neslo

U nás bola včera celý deň hmla ![]()
Myrtila hlavně už jsou doma a zbytek balíku už odjel zpět ![]()
Myrtila ta sedmá nemoc teď teda pěkně řadí, koukám:(
Evaeva nasi ju sice presli s lahkym priebehom, az som uvazovala ci to bolo fakt ono. No a bolo, mladsiemu sa supu prsty na nohach ale strasne. Cakam ci mu zacnu zliezat aj nechty ![]()
Mrakoplas jo, to loupání
To se stalo synovci, neměl skoro žádné pupínky, ale nehty na nohou mu slezly
Tie fotky sú parádne!
Potrefenáhusa Ony jsou ![]()
Evaeva Tak to je jasný, kdyby nám malýho dali teď, tak ho asi taky aktivně nesetkám do písku. Teď teda pořád ještě chodíme, ale už se mnohem víc hýbe než na začátku. A chodíme teda hodně ven i kvůli mně, mě to doma moc nebaví, takže jenom průběžně prohazuju dítě za psa
.
Edit: nebaví mě to doma, když nemůžu sedět u kompu nebo si číst
Zina Hele pobyt venku je pro matky dulezitej, predchazi se tím trudnomyslnosti:-D. Dobře to děláš!
A my jdeme domu! ![]()
MPLee bezva, tak at se dari a uz je vsechno jen lepsi!
Zina chápu! Těch okolností to ovlivňuje hodně, oni dost spali, tak na čtení bylo času dost a dost jsme tím pádem byli doma.
MPLee paráda!
MPLee huraaa!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí