Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online continuity
43475 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 09:31

DruI na zrušení sirupu jsem se těšila taky, tak teď mám šampony proti vším. To taky zjistíš večer v osm při návratu z víkendu. 

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 09:38

Som typ "pre istotu", takže doma máme všetko možné, 2 policky v kuchynskej linke plus masticky v nočnom stolíku. 

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 09:40

Moje dite uz minulej tejden tvrdilo, ze do krouzku nechce a ze cvicit nebude. Rekla mi to i vcera a abychom tam fakt nejeli, tak dostala teplotu. Nic jinyho ji neni, zadnej kasel ani ryma .

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 09:43

Ony se obcas ty zasoby hodi, do mejch deti uz cipky proti teplote nedostanu, ale nejaky zbytky jsem tu mela. A kdyz byl ted ten vypadek, predavala jsem rodicum kamaradky, co mela nemocnyho kluka, na ulici pytlik leku, pripadala jsem si jako drogovej dealer :-D.

Offline Potrefenáhusa
38950 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 09:43

Hele a nechavate si ty sirupy i delší dobu po otevření? Ono by se to mělo po půl roce vyhodit a koupit novej, mne to u jiných leku neva, ty prošly expirace, ale zrovna u těch otevřených sirupu se nějak dost bojim, ze se to zkazi nebo zplesnivi :-( zas je naprd jak to má jednak výpadky a taky my z toho vzdycky odeberem trochu 

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 09:53

Potrefenáhusa Ja nad tim ted taky premejslim, mam tu nachystanej panadol, kdyby se ji teplota prehoupla pres 38,5, ale uz ho mam taky nejakej patek otevrenej, oni na teploty netrpi, meli ji jen po bexseru a pri covidu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 10:02

Potrefenáhusa trošku se bojím, že déle jak půl roku to tu nevydrží Ty na kašel určitě, na horečku tak rychle nemizí.

Offline Potrefenáhusa
38950 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 10:08

Vari no to naše taky měla zatím jen horečky po očkování, ona má rovnou ty strasny čísla, takže při ockovani dáváme preventivně, zato teď při covidu hned na úvod 40,3 - Akorat nas to trefilo během prespani v Praze (do auta šlo úplně normální dite, usnula a v Praze jsme ji vyndali úplně vařenou a zvadlou), celou lékárnu jsem do tyhle doby sebou do Prahy na prespani nevozila, naštěstí v pražský lekarne měli panadol sirup a ibuprofenovy cipky pro děti nějaký vlastní výroby 

Zas mi přijde, ze nemoci s temahle brutusovejma horeckama bejvaj většinou rychly, měla je dva dny, třetí den ožila s mírně zvýšenou teplotou a už byla úplně ok, žádný jiný příznaky neměla, zato já to schytala ty tři dny po ni s brutální přes tejden trvající rymou a zalehlejma dutinama. Tatínek, kterej to donesl z práce, byl bez příznaků, nespravedlivy tohle! 

Offline Potrefenáhusa
38950 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 10:19

Ještě si do těch cestovních lekarnicek přidejte aktivní uhlí, při podezření na některý otravy jako když najdeš, ehm...(a strikacku od panadolu u těch menších děti)

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 10:21

Potrefenáhusa U covidu to meli stejne, pohoda pohoda a nejednou pres 40 a neslo to srazit ani kombinaci panadolu s nurofenem. Ale trvalo to mozna den a pul a pak byli jen trosku unavenejsi. Ja mela jen trosku rymu, tatinkovi bylo o dost hur.

Online DruI
5593 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 10:21

Potrefenáhusa Já sirup cca po tom půl roce vyhazuju. Taky mám pocit, že se zkazí. Ale jak děti rostou, tak berou vyšší dávky, tak ho tam nakonec nezbývá tolik.

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 10:22

U nás je na teplotu stále cipok,  sirupovy Nurofen užíval v lete pri Yersinii. 

Offline Aranel
6672 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 11:34

Garfie To je fakt dobrý s tím odstřihováním léků! Proč to tady nejde...

Online Karja
44867 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 12:26

Zas se mi sprajclo to starší dítě:-D. Mají ve školce nějakou diagnostiku, docela jsem zapomněla na co, ale to je jedno, tak dělat to nebude s učitelkou vůbec. Tak jsme vymysleli, že tam na ni počkám u toho ,,vůbec to nebudu dělat,,:-D. Bozeboze....

Online Zuzuli
3829 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 13:27

Potrefenáhusa vyhazuju a mam pro jistotu doma i nejakou neotevrenou lahev. I proto, ze se obavam, ze chutove by to bylo hnusne a definitivne bych do ni nic nedostala. Ale mala neni skoro vubec nemocna, tak to rozhodne za ten pul rok nespotrebujeme. Ovsem cipky lehce po expiraci jsem ji dala. 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 13:31

Rychlý dotaz na 711990 máš zkušenosti s víc modelama Bugaboo bee? Máme doma starou 3 z bazaru. Teď jsem narazila na podvozek z 6 za dobrou cenu. Má cenu to upgradovat? Bude mi na to sedět korba a sportovní sedák z 3?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 13:36

Karja aspoň o něco šlo. Starší včera v noci odmítl pozřít lék. Spočívalo to v tom, že má vypít půl deci vody Prý to ani náhodou

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 14:01

Karja dělala jsem v létě průzkum a nejlevnější z těch lehkých kol je Amulet mini super lite, váží 5,9kg. Stojí 6-7tis dle prodejce, za tuto cenu se mi nepodařilo sehnat ani bazarové těch profláklých značek jako Woom a podobně.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 14:07

Sairon ty bazarové woomy stojí téměř jako nové

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 15:00

MPLee mela jsem Bee5 a Bee6, ty mezi sebou kompatibilni jsou, ale korba je u Bee6 jina, resp ma jiny adaptery...ale sedak by asi mel bejt stejnej, protoze jsem mela adaptery na BgB Runner a tam melo sednout jakykoliv sezeni z Bee...