MPLee mozaiky jsem viděla, myslím, v tom pepcu nebo tak někde. "Jedlé" jsou naštěstí i ty jiné modelíny, mladší byl slušný pojídač, stačilo se otočit
Snad ty neotevřené ještě vydrží, obrovské nadšení u nás už polevilo, tak už tak neubývají. Ale do ledničky se mi fakt nevejdou.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva jasně, jedlá je asi většina. Ale ty z normálních obchodů v lednici být nemusí. Tohle jsou ty home made z oleje a mouky... Nám se tam naštěstí jedna piksla vejde. Do Pepca budu muset vyrazit, díky :)
Pro malého jsem sehnala první 3 boxy po 600,- Takže ten má vánoce jasný
![]()
nevystrilej si všechny trumfy najednou! A kdy bude ta půjčovna? ![]()
MPLee no já jsem vzdycky v těch restauracích sokovana, co je považovany za dětský jídlo, hranolky a rizek z fritaku (o těch různých zoo a podobných podnicích radši ani nemluvím)...naštěstí ty polivky maj všude a naji se od nás, hranolky taky ještě nikdy neměla
Potrefenáhusa jo, to mě taky překvapuje. I v dobrých restauracích, kde se dospělý nají zdravě a dobře... No aspoň špagety ještě mají docela často. Jinak už jsem se naučila jí kolikrát objednat normálně nějaký dospělý jídlo a pak si to beru já na druhý den s sebou domu. Když mám chuť na něco co jí dát nemůžu/ nechci.
Boxy sice malý dostane pod strom, ale ne k dispozici hned. půjčovna - no, už měla být, ale pak mi provozovatel webu řekl, že za úpravu, co v rezervačním formuláři potřebuju chce 100 000 a bude to v dubnu
Tak jsem to odložila na neurčito
Možná tu úpravu totiž před letní sezónou připraví bezplatně, tak vyčkávám.
A dnešní zážitek ze cvičení: Měli dnes halloweenskou hodinu v kostýmech. Dcera miluje Binga. Od září sháním propriety na masku. Sehnala jsem Bing čepici, lacláče, vyrobila na ně obří knoflík. Pro sebe jsem sehnala velký overal pandy a pro mimino čepičku s králičíma ušima, žlutý pyžamo a plastovou mrkev, že bude jako Charlie. No, dcera týden nosí doma čepici s Bingem a opakuje "cvičit jako Binga chceš". takže dojedeme na cvičení, slavnotně se převlínku do pandy, vybdalm její kostým a dostane heozný záchvat. Řev "nechceš! Binga nechceš, Binga dolu! Neoblíkneš, fuj, nechceš Binga, pandu pryč, králíka ne!" se rozléhal široko daleko. Jen to, že prošla kolem té čepice vyvolalo pokaždé další záchvat
Takže z kostýmu nic nebylo. Po cvičení jsem půjčila čepici chlapečkovi, co jí hrozně chtěl. Takže nastal záchvat "Elenky Bing, Binga na hlavičku chceš!"
Vyrvala mu to z rukou, nasadila na hlavu a teď v něm spí v kočárku ![]()
Potrefenáhusa no přesně, řízek a hranolky jako dětské jídlo mě taky vždycky pobaví. Kdyby k tomu aspoň byly brambory. Ale kluci to moc nemusí, oni radši omáčky. Jak jsou dva, tak jim koupíme jedno jídlo dohromady a pak testujeme obsluhu požadavky na další talíř, lžičku...![]()
Kluci hranolky teda jedí, ale až letos, starší je ještě loni nechtěl. Ale sladké si dají radši.
MPLee to je typický, s tou maskou ![]()
MPLeeNo ale jses fakt šikovná teda!Ono vám to třeba bude i příští rok, s obměnou žlutého pyžama;-).
continuity díky za radu s prasklym koutkem, a ostatním taky. Lékárničku taky máme tak necely tři krabice od bot, ale ty volně prodejné léky většinou užijeme a pak je tam hodně přebytku, co nám zbylo z předpisu, ale to se taky kolikrát hodí. Tuhle jsem měla takový kašel, občas mě to vzbudilo, ale nic hroznyho, ale říkám si, podívám se co tam máme z loňska z předpisu a udělám si hezkou noc, dám si prothazin nebo codein? Takovej nealko bar:-D
Mohučanka jestli potrebujes inspiraci, tak syn mi rikal, ze deti v tom nosi ryzi, kuskus, jogurty a pokrajenou zeleninu a ovoce. On by si tam pry dal tu housku se sunkou (nic jineho totiz na svacinu neji) a do dalsich prihradek by si dal oreo, cini minis a hroznove vino. Tak my snad radsi zustavame u te mini krabicky z pepca
. Mne se ty krabicky hrozne libi, uplne si predstavuju ten piknik, ale pro nas "houskare" to neni. On kolikrat nestihne dojist ani tu housku a 1/4 jablka, prestavky mu prijdou kratke. Mi prijde, ze ty lunch boxy jsou spis na ty americke obedy, co si deti nosi z domu.
MPLee Pěkně lepive mozaiky mělo pepco, ale teď to mozna před Vánoci stáhli, už jsem to teď asi ve dvou neviděla. Ale je to hodně mini, malamala to uměla až tak ve v 2 a půl vyloupnout.
Gatita jestli tě to potěší, tak malá ségra nestíhá svačiny dojíst do teď, je jí 13
Ona teda jí jen, že musí, klidně se zapomene naobědvat.
Jinak jsem taky skončili s atb, crp hraniční. Je mi syna trochu líto, zrovna tenhle týden mají ve školce každý den nějakou akci. Ne, že by tam s tím hrozným kašlem mohl.
Prosím vás, prosím, nemohl by mi tu někdo šikovný vypsat seznam značek dětských kol, co jsou dobrý? Já tomu nechci věnovat moc času, jen do jara chci sehnat něco po bazarech, pod stromeček to už asi nedám:-D. Než bych to načetla, tak to tu někdo za 10minut vysype z rukávu. Prostě nějaké to lehké, snadno ovladatelné kolo pro predskolaka;-)
Karja my máme beany zero. Lehké je a to větší uveze i mě. Pak je ještě woom a rascal. A určitě ještě něco.
Edit: na Beany zero 16 to už celkem zvládá i mladší.
Tak máme za sebou podvečer s plačom, keďže 1) zajtra sa ide do škôlky a 2) este horšie, bude sa tam spať ![]()
Strašne ma to vyčerpáva.
Karja Kluci měli od pěti kola Pells.
Evaeva Díky no velkamala na tom nechce moc jezdit, naučila se, ale nechce. Ono je to ale u nás hodně dane tím, že chtějí mít všechno stejne:-D. Tak drandi na odrazedlech, plus ten debilni terén, u nás jediná fajn cesta na kolech je ta, na kterou je odvezu autem!
Karja no to je na nic, na učení to chce dobrý terén. Mladší potřebuje rovinu protože šlapat sice umí skvěle, zastaví taky, ale přibrzďovat neumí, dává nohy dolů jako na odrážedle
Takhle se naučili děti kamaráda, dva roky od sebe a naučili se ve stejnou sezónu, protože když už se rozhodl i mladší, starší nechtěl zůstat pozadu.
Šárka měla těžké dopoledne. Byly jsme na druhé dávce bexsera a doktorce se zdála nějaká moc bledá do fialova, tak nás poslala rovnou na odběr krve kvůli železu, tam to brali normálně z žíly v loketní jamce (obdivuju, že ta sestra dokázala tu žílu u miminka nahmatat!), vlevo nic neteklo, tak vpravo. Čili schytala dneska tři injekce. Ale jak plakala, tak otevřela pořádně pusinku a ověřila jsem si, že jí fakt rostou zuby, že se mi to jen nezdálo ![]()
dzizisketa ty jo, chudinka!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí