Pinot Noir u nás bylo taky krásně, ale se setměním tu máme taky rákosníčkovo. Byli jsme na lampionovém průvodu a z prostředka nebyl vidět začátek.
Vše o těhotenství a dětech
Zina kluci chodí dvakrát denně určitě, frekvence mi divná nepřijde.
continuity to mě vůbec nepřekvapuje, stačí kilometr od nás do školky a rozdíl velkej, my jsme v dolíku a všude kolem ty velký silnice :(
Ty jo, tak to naši kluci, když jdou třikrát za den, tak to znamená nemoc. Ale je to asi pochopitelné, vylučování nejspíš odpovídá příjmu, v roce a něco nic jako "tři větší jídla neexistovalo", bylo max jedno.
Ještě si živě pamatuju, že když Ríša snědl něco, co by se s přimhouřením oka dalo označit za oběd, večeřel pak zásadně "nic". ![]()
tak měla jakoby prujmovou a to bylo špatně a my jsme tomu hodně dlouho nedávali žádnou váhu, dětská hned rekla, že to není OK.
a čím to bylo?
To oddudlikivani není moc prdel zatím:-D Ale sranda byla, že včera malamala si šla lehnout po obědě a říká mi ,,ani nebudu brečet, že nemám dudlika,, leží, leží a říká mi fakt smutnounkym hlaskem ,,napíšu si Ježíškovi, že chci dudu,,.
Potrefenáhusa Byla to ta intolerance laktozy
Nám se dneska povedlo dite uspat celkem brzo, po strašně dlouhý dobe nejdu spát s nim.....zato to tam dneska zalomil muž
takže sedim sama v kuchyni a čekám...
Jasný, no nějakej doplněk mi utkvěl v paměti. Vigantol je to bolení bříška/plynnatost asi?
Karja ty jo a mělo to jinej projev ještě? A trva to porad?
Jasný, no nějakej doplněk mi utkvěl v paměti. Vigantol je to bolení bříška/plynnatost asi?
no doktoři tvrdí, ze to vliv na ty koliky nemá, u nás to ty první mesice bylo uplny peklo :-(
Potrefenáhusa My si vždycky se sambem navzájem vyčítáme, že ten druhej nepřišel toho usnuvsiho vzbudit:-D. Ale to rozhodování, kdy tam jít, aby se náhodou nepřerušili to dětské usínání a zároveň se ten dospelej nenechal spát dlouho, to je teda oříšek:-D.
To oddudlikivani není moc prdel zatím:-D Ale sranda byla, že včera malamala si šla lehnout po obědě a říká mi ,,ani nebudu brečet, že nemám dudlika,, leží, leží a říká mi fakt smutnounkym hlaskem ,,napíšu si Ježíškovi, že chci dudu,,.
to je brouček ![]()
Karja no my tam byli spolu....já ho zkoušela budit, ale říkal něco o tom, ze ještě chvilku ![]()
Potrefenáhusa Nemělo zřejmě, jen ta neformovana stolice, to je asi nejpřesnější popis a nezpracovaná, že tam byly docela třeba znatelne kousky zeleniny atd. Jiný projev asi neměla, ale byla malinká, třeba jsme to nepoznali a byla nějaká bolest či nenalada, to vážně nevíme. Zhruba za rok už zase tu laktózu mohla.
Potrefenáhusa já muže budím skoro pokaždé
My teda sedíme u nich na zemi, tam celou noc být nechceš. Já u toho neusinám, protože jsem tady, že jo. Ale pak to klidně zalomím v deset na gauči a vzbudit mě prý moc nejde![]()
Potrefenáhusa Jo, já tohle usínání s dětma zhloubi nesnáším:-D. Já si ještě před spaním musím odpočinout a odreagovat totiž:-D. Nehledě že mám dost často hlad, jsem neumyta a je neuklizeno:-D
Karja to je rozkošný s tím dudlíkem. By se člověk ustrnul
Mladší si přeje jídlo, což tak odpovídá jeho naturelu ![]()
Já zatím nic nepřidávám, on má večer a ráno ještě "sunar", prý by to mělo ty minerály pokrýt.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí