Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 20:21

Pinot Noir u nás bylo taky krásně, ale se setměním tu máme taky rákosníčkovo. Byli jsme na lampionovém průvodu a z prostředka nebyl vidět začátek.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 20:23

Zina kluci chodí dvakrát denně určitě, frekvence mi divná nepřijde.  

Online žluťásek
8873 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 20:32

continuity to mě vůbec nepřekvapuje, stačí kilometr od nás do školky a rozdíl velkej, my jsme v dolíku a všude kolem ty velký silnice :(

Offline Pinot Noir
29990 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 20:45

Ty jo, tak to naši kluci, když jdou třikrát za den, tak to znamená nemoc. Ale je to asi pochopitelné, vylučování nejspíš odpovídá příjmu, v roce a něco nic jako "tři větší jídla neexistovalo", bylo max jedno.

Ještě si živě pamatuju, že když Ríša snědl něco, co by se s přimhouřením oka dalo označit za oběd, večeřel pak zásadně "nic".

Offline Potrefenáhusa
38947 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 20:47
Reakce na Karja:

tak měla jakoby prujmovou a to bylo špatně a my jsme tomu hodně dlouho nedávali žádnou váhu, dětská hned rekla, že to není OK. 

​a čím to bylo? 

Offline Potrefenáhusa
38947 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 20:48
Reakce na Karja:

Neříkalo se, že ty tvrdý bobky může dělat vigantol?

​spis zelezo?  Ale to Zina asi nedava 

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 20:49

To oddudlikivani není moc prdel zatím:-D Ale sranda byla, že včera malamala si šla lehnout po obědě a říká mi ,,ani nebudu brečet, že nemám dudlika,, leží, leží a říká mi fakt smutnounkym hlaskem ,,napíšu si Ježíškovi, že chci dudu,,. 

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 20:49

Potrefenáhusa Byla to ta intolerance laktozy

Offline Potrefenáhusa
38947 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 20:49

Nám se dneska povedlo dite uspat celkem brzo, po strašně dlouhý dobe nejdu spát s nim.....zato to tam dneska zalomil muž  takže sedim sama v kuchyni a čekám...

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 20:50
Reakce na Potrefenáhusa:

​spis zelezo?  Ale to Zina asi nedava 

​Jasný, no nějakej doplněk mi utkvěl v paměti. Vigantol je to bolení bříška/plynnatost asi? 

Offline Potrefenáhusa
38947 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 20:50

Karja ty jo a mělo to jinej projev ještě? A trva to porad? 

Offline Potrefenáhusa
38947 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 20:52
Reakce na Karja:

​Jasný, no nějakej doplněk mi utkvěl v paměti. Vigantol je to bolení bříška/plynnatost asi? 

​no doktoři tvrdí, ze to vliv na ty koliky nemá, u nás to ty první mesice bylo uplny peklo :-(

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 20:52

Potrefenáhusa My si vždycky se sambem navzájem vyčítáme, že ten druhej nepřišel toho usnuvsiho vzbudit:-D. Ale to rozhodování, kdy tam jít, aby se náhodou nepřerušili to dětské usínání a zároveň se ten dospelej nenechal spát dlouho, to je teda oříšek:-D. 

Offline Potrefenáhusa
38947 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 20:52
Reakce na Karja:

To oddudlikivani není moc prdel zatím:-D Ale sranda byla, že včera malamala si šla lehnout po obědě a říká mi ,,ani nebudu brečet, že nemám dudlika,, leží, leží a říká mi fakt smutnounkym hlaskem ,,napíšu si Ježíškovi, že chci dudu,,. 

​to je brouček

Offline Potrefenáhusa
38947 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 20:53

Karja no my tam byli spolu....já ho zkoušela budit, ale říkal něco o tom, ze ještě chvilku

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 20:54

Potrefenáhusa Nemělo zřejmě, jen ta neformovana stolice, to je asi nejpřesnější popis a nezpracovaná, že tam byly docela třeba znatelne kousky zeleniny atd. Jiný projev asi neměla, ale byla malinká, třeba jsme to nepoznali a byla nějaká bolest či nenalada, to vážně nevíme. Zhruba za rok už zase tu laktózu mohla. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 20:56

Potrefenáhusa já muže budím skoro pokaždé My teda sedíme u nich na zemi, tam celou noc být nechceš. Já u toho neusinám, protože jsem tady, že jo. Ale pak to klidně zalomím v deset na gauči a vzbudit mě prý moc nejde

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 20:57

Potrefenáhusa Jo, já tohle usínání s dětma zhloubi nesnáším:-D. Já si ještě před spaním musím odpočinout a odreagovat totiž:-D. Nehledě že mám dost často hlad, jsem neumyta a je neuklizeno:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 20:58

Karja to je rozkošný s tím dudlíkem. By se člověk ustrnul Mladší si přeje jídlo, což tak odpovídá jeho naturelu

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 21:00

Já zatím nic nepřidávám, on má večer a ráno ještě "sunar", prý by to mělo ty minerály pokrýt.