Zina pokud dítě nemá problém, tak se nic nedodává. Akorát teda to déčko. Aspoň já nic nedávala.
Vše o těhotenství a dětech
Jo, a k dudlíku, malej na něj zvyklej není, ale občas přemýšlím, že by to bylo menší zlo. On si totiž cucá palec ve spaní, čemuž nejde moc dobře zazmezit, a je to už na tom palci vidět. Dělal to i přes den, ale to se nám podařilo nějak rozmluvit, ale s tím nočním cucáním nevím, co dělat. I když usne bez prstu v puse, tak si ho tam ve spánku dřív nebo pozdějc strčí.
Zina já taky nic nepridavam, teď už normalne všechno jí
Gatita když přes Vánoce jsou ta nejhezčí klucici jména
akorát na dárky je to poněkud nepraktické no. Se nedá nic dělat.
S termínem na začátku ledna jsem vyškrtala půlku favoritů ![]()
GChK já měla takovou představu, že vyberu jména daleko od narozenin. Nakonec jsem byla ráda, že jsme nějaká vůbec vybrali. Mají svátek vždycky maximálně měsíc od narozenin.
Ale mohlo to být ještě horší...kdyby se jmenovali opačně ![]()
Potrefenáhusa úplně jedno to není, ale máš pravdu. Děti to třeba štve deset let, stejně jako narozeniny o prázdninách, ale jméno nosíš celý život. Ale nevadilo by mi, kdyby aspoň svátek měli na jaře nebo v létě ;) Já mám svátek na Štědrý den a nikdy mi to nevadilo, ale narozeniny mám daleko.
Potrefenáhusa ja jsem za ten odstup fakt rada, ale svatek na vysvedceni taky nebyl idealni, nikdo pak nechtel ocenovat skvely studijni vysledky!![]()
Evaeva mne to přijde fakt úplně podruzny
co je blby na narozeninách o prázdninách? Mne by se to naopak líbilo, na moje narozeniny se šlo často do školy první den po vánočních prázdninách, plus taková ta novoroční "postkocovina", kdybych se bejvala vlezla ještě na konec prosince, přišlo by mi to lepší :-)
Potrefenáhusa že se blbě dělá oslava narozenin s kamarády. Některé děti to štve, ale to si těžko vybereš, že jo. Myslela jsem teda letní prázdniny.
711990 housatku to vyšlo parádně, narozeniny přesně půlroku od Vánoc :-) a svátek bude mít příští tejden
.... ale dala bych ji to jméno, i kdyby se narodila v listopadu :-)
fakt mi to přijde jedno, vždyť třeba evangelíci svátky vůbec nemaj
Evaeva hmmm...v tom asi vidím výhodu pro rodiče?
(Ale za nás to nebylo, až ty pařby v dospělosti a tam už je to taky jedno)
Potrefenáhusa to je uplne nejlepsi. Ja myslim ze to hodne resej jen lidi, co svatky slavej (ja). Rada dostavam darky:D
Potrefenáhusa souhlasím, je to úplně jedno. Vždycky, když čtu, že někdo zamítl jméno, které by se mu jinak líbilo, protože je blízko narozenin, Vánoc, nebo bůhví čeho všeho, nechápu.
Evaeva Ono si s těma narozeninama nevybereš, já je mám 30. dubna a to je taky datum na pořádání narozeninových oslav nepříliš vyhovující :o)
A jinak my jsme jako správní krkavčí rodiče vybrali synovi jméno, které ani v kalendáři není, takže nás jeho svátek nemusí trápit ;o)
Potrefenáhusa no kluci mají všechno od října do prosince a fakt je problém vymyslet dárek. A pak zbytek roku nic. A to ještě nechodí s tím, že by si přáli něco většího. Když přijdou v březnu, celkem se pak načekají
Ten svátek je jediné, co můžeš ovlivnit. Jak píšu, nakonec jsem byla ráda, že jsme se dohodli aspoň na nějakých jménech, ale fakt by mi nevadilo, kdyby byly v kalendáři v červnu. Původní plán teda byl jarní děti, to by vyřešilo všechno ![]()
Potrefenáhusa já na dětské oslavy nikdy nebyla a kluci zatím taky nevypadají. Ale vím, že některé děti to štve.
Evaeva Tak až budou větší, můžeš se s klukama domluvit, že místo ve svátek, budou dárky dostávat ke dni dětí ;o)
Vybírat křestní jméno podle blízkosti narozenin, Vánoc atd. je taky mimo moje chápání. Kdyby se mi líbilo jméno Adam, dam ho i kdybych měla termín porodu 24.12. ![]()
Synovo jméno v kalendáři jeste nedávno nebylo, my jsme už predtim zvolili jine datum a je mu to úplně jedno :) Oslavy narozenin často děláme až v termínu, kdy se to všem hodí, tímhle bych si život nekomplikovala :)
DruI no jsou to chudáci. V budoucnu mám v plánu dělat jim jen jednu oslavu dohromady![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí