Evaeva My už společnou oslavu narozenin jedeme teď. Ale oni mají narozeniny jen týden od sebe a ani jeden ještě neví, že by mohl vyžadovat oslavu vyloženě pro sebe :o)
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Ty narozky na začátku ledna blbý hlavně kolem dvaceti, kdy jsem je chtěla pořádně oslavit a všichni měli ještě kocovinu po silvestru a prázdný šrajtofle po Vánocích.
Jméno pro malýho vyšlo, jak vyšlo, tak holt odbudeme svátky v jeden den, co mě ale trochu mrzí, že "přivezeniny" vyšly tak, že je má 2 dny před narozeninama. To se mi totiž vždycky líbilo, že adopťáci většinou slaví dvoje narozeniny, taková malá náplast za to, že si na začátku vytáhli kratší sirku, ale to malý rozmezí je blbý. Tal to budu muset vymyslet nějak jinak a budeme slavit třeba oznámeniny :-).
Potrefenáhusa konec prosince jsem já a tak nějak to splyne se Silvestrem.. ale mne to vůbec nevadí :)
Spis bych chtěla být narozena na začátku ledna, takhle jsem prostým odečtem ročníků hned v lednu o rok starší, nespravedlive!! ![]()
DruI oni jsou měsíc od sebe, tak nevím, jestli to projde. U nás teda na podzim slaví skoro všichni v šíré rodině, takže by mohl být jeden pořádný mejdan ![]()
Dvojcata maji svatky v lednu a unoru a zatim je mam v planu docela slavit, svatek maji na rozdil od narozenin jen pro sebe. I kdyz junior bude za par let asi nejvic slavit svatek sv. Patrika :-D.
Tak to ja se priznam, ze to, kdy ma moje dcera svatek, jsem se dozvedela az ve chvili, kdy ji k nemu poprve prali prarodice. Nam to s muzem totiz bylo uprimne jedno a vubec jsme to neresili. Doted si pamatuju akorat to, ze to je nekdy v cervenci, presne datum bych musela dohledat.
Zuzuli Jsme na tom stejne, pamatuju si jen mesic, kdy maji svatek, ale presnej den ne. A zjistovala jsem si to az po porodu, taky jsem pri vyberu jmena vubec neresila, kdy je.
Já jsem to teda řešila, protože dcera se narodila 9 dní před Vánoci a chtěla jsem svátek jindy.
Shánět dárky k Vánocům, narozeninám I svátku najednou je peklo, stačí, že takhle blbě to má manžel (je 4.1. a svátek má koncem ledna).
Na jeho narozeniny je v tom našem zapadákově problém najít i otevřenou restauraci na večeři.
Jednou jsem manželovi koupila v červenci tričko, abych nemusela všechno kupovat před Vánoci a našla jsem ho v březnu, takže ne, nakupuju radši na podzim, ale je to blbý.
Takže jsem se chtěla toho vyvarovat hlavně ze sobeckých důvodů ![]()
A taky jsem neměla žádné konkrétní vysněné jméno, takže mi podmínka, že nechci, aby bylo v kalendáři 2 měsíce před a 2 měsíce po vánocích spíš ulehčila výběr. ![]()
Mrzí mě jedině, že u manžela neprošla Františka, po prababičce.
Člověk by cekal, ze po 3/4 roce opravdu duslednyho vyndavani smatrajici rucicky z vystrihu si ta rucicka najde nějakou jinou uklidnovaci substituci, ale ne ![]()
Potrefenáhusa Hele, u nás už to přestalo s tím dudlíkem, není dudlík, není smatrajici ručička, hustý co! Dokonce i v noci v tom zoufalstvi kdy řvala jsem ji říkala ,,hele ale prsa máme,, a nic! Tak dobrý.
Karja ona si o mliko už ani jednou nerekla, už to podle mě davno není spojeny s kojením, ale ta ruka, to je strasny, to není jen v noci, ale i přes den, asi hledání zivotni jistoty
Potrefenáhusa Moje taky hledala životní jistoty ve výstřihu, ale postupně ji to celkem nenásilně přešlo.
DruI jak dlouho to trvalo? Tady už skoro rok. A to se fakt dost aktivně braním
Potrefenáhusa No, já teda kojila skoro do tří let a když pak nastoupila do školky, tak už to nedělala, takže u nás něco přes půl roku.
DruI tak ale to máme čas :-)
Potrefenáhusa To víš, že máte :o) Do osmnácti to fakt dělat nebude ;o)
Tulipe konec prosince má muž je to paráda. Jezdíme s kamarády na Silvestra, vždy je strašná kalba už 30.
A když chce slavit ( kulatiny), tak nepotřebuje nikoho uhánět, nic extra organizovat, všichni se potkají i tak. Já udělám guláš místo zelňačky, dovezeme sud a je to.
Dárky mě netrápí, já už teď mám pro něj víc dárků než potřebuji.
Potrefenáhusa u nas to same, nekojim uz nekolik mesicu, ale pri uspavani a nekdy i na zklidneni rucicka smatra. Kdyz jsem ji vcera rikala, at to nedela, ze je mi to neprijemne, prohlasila: Tvoje prsa jsou moje! ![]()
Potrefenáhusa nosit rolák? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí