Tabea rasaNori děkuju, mrknu. Evaeva pošleš prosím odkaz na ty z hm? ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Výhoda malých dětí? Ve 2 letech se vejdou do korby
Brácha musel uvolnit místo a jít do šátku. Neodhadli jsme časovou náročnost a potřebovala šlofíka...

slniecko No vidíš, na ta barviva mám podezření, že je na ně alergická dcera, na nrjaky ty věci co se právě dávají na dobarveni či dozdobení zakusku a tak.
Já budu znít jako absolutní analfabet, ale doporučte mi prosim nějaké cteni pro tak ctyrlete děti, ale spíš zviratkove nebo o lidech než klasicke pohádky o princeznách a a karkulkach Nejradši mají ted ,,jak krtek uzdravil myšku,, to je úplně vyhovujici jak tématem, tak četnosti ilustrací, delkou...Doteď jsme četli spíš veršované kratke,protože malamala nevydržela delší příběh. Máme něco poděděné/darované ale to je spíš blbý všechno, o ničem prostě, je to typu šel pes a potkal psa a tak se spolu kamarádili:-D:-D.
Ježíšmarjá vy máte teda ošmatávače![]()
To bych vyletěla z kůže ![]()
Mladší se teď smál mým prsům, nějak si všiml, že je mám
To ochmatávání naštěstí nedělali nikdy, u nás bylo vrcholem tahání za vlasy. Ale hlavu do rozkroku mi strká, to má akorát na svojí výšku. Když někde čtu, že si dítě u kojení hraje s druhým prsem ![]()
Karja my máme rádi pohádky od Kahouna, v podstatě cokoliv. Pak jsou super Martínkova a Alenčina čítanka. Holkám by se mohla líbit nějaká kniha od Horáčka, mají krásné ilustrace a v jedné knize je vždycky jeden příběh.
Karja Tonda z pribehovejch ma rad Dum mysek, Vcelar Josifek, Lumir Vcelari, Velky kocici zavod, Zahradnici ve meste, Muminci, Deti z Bullerbynu, pohadky od Macourka, Macha a Sebestovou...jinak ctem spis ty "naucny" z edice Uz vim proc Junior. Ale tyhle vsechny co jsem vyjmenovala ma fakt rad a prectem tu knizku na jeden zatah celou, ten Dum mysek mame 3 dily a klidne je prectem najednou vsechny tri.
Karjaoba kluci milovali pribehy o Eme (Ema ve skolce, Ema naopak atd.). Je to takove jednoduchoucke, ale vydrzeli jsme s tim dlouho. A zaujalo to i spolupacienty, kdyz jsem synovi cetla behem pobytu v nemocnici. My hrozne dlouho nedavali cteni na pokracovani, muselo to byt neco, co se dalo precist ma jeden zatah.
Taky bych potrebovala tipy.
Kahoun nas moc neoslovil. Pospisilova mi prisla pitoma, ale neco se synovi libilo, ale byly to klucici pribehy (o hasicich atd.).
Fantasticky pan lisak nebo Nejkrokodylovatejsi krokodyl (R.Dahl) - to je trochu sverazne, ale existuji vydani s hezkymi obrazky.
Top byla devadesatkova Kniha Dzungli od Disneyho.
711990 Tonda je teda velký čtenář
Mladší neudrží tak dlouho pozornost, teď začínáme s delšími pohádkami (dvě stránky třeba
)Ale to Už vím proč má taky moc rád.
Ale pořád preferuje O veselé mašince, 2x 7 pohádek od Hrubína a tak.
711990 Ty jo, to je fakt dobrej. Jako to holky vůbec nedaji, ta starší třeba jo, ale malamala fakt ne. Ony musí mít ještě něco jednoduchého, aby je to bavilo. Ale něco z toho seznamu i od Evaeva vyberu. Ony na to čtení zase tak nejsou, podle mě ho mají rády hlavně kvůli tomu, že se oddaluje spaní:-D. Velkámala má nejoblíbenějšího Magora dětem, takovou strašidelnou básničku. Já ji to vždycky překládám do nějaké citlivější podoby, ale sambo zřejmě ne protože tuhle to držela v ruce a říkala ,,z hrnce jakoby doutnalo žluté oko koukalo,,:-D.
Karja pak jsou ještě fajn pohádky od žáčka, pohádkový kolotoč a tobogán, převyprávěné klasické pohádky, někdy i popletené, jsou tam i obrázky celého toho příběhu.
Jo a akce dudlík dneska zase překvapila. Malamala vystěhovala celej pokoj, ale když celej tak fakt obrátila matrace z manželské postele, odtáhla dětskou postýlku, pod postelema vytáhla ty ulozly prostory že ,,přece tady musí ňákej bejt,, a našla, našla nějakej zapadlej dudlik! Naštěstí ji napraskala ségra a moc si neužila.
Karja
chudák!
Karja Magora taky mame, jako leporelo a ma to uspech:) my cteme hodne, porad jeste nepoustime doma televizi. Takze je schopnej si s nama pres hodinu cist. Nebo fakt i sam si bere knizky a dlouho si je prohlizi.
711990 Jj, no jste jako dobrý! Já bych to nedala, jsem rada, že chvíli nemusím mluvit. Já i na tu večerní pohádku kolikrát fakt nemám, dřív ji vůbec nevyžadovaly ani. Četli jsme vlastně jen třeba za ošklivého počasí kdyz jsme byli hodně doma.
Karja visco, my jsme byli 100% casu doma oba, takze proste kolikrat sambo mezi callama cet muminky...ale oba radi cteme, delam nam radost, ze muzem cist i jemu. Ale nekdy uz toho taky mam plny zuby:D no a klasika, mam jen jednoho, tak je to uplne neco jinyho...
711990 naše dite zatím to čtení taky strašně miluje, u pribehu teda ještě nevydrží, ale prohlíží si hodně i sama
711990 jj 2ku1:-D. No ale stejně je to super!
711990 ty jo, to jsou skvele tipy. Ty mysky by se mi mohly libit!A ty plysove figurky jsi videla?
Mam tu rozdelanych nekolik kosiku v eshopech (deti Vanoce, narozeniny a svatky), prehazuji to sem a tam, snazim se sladit predstavy babicek a prani deti a vubec mi to nejde. Mam z toho akorat tak pocit, ze se snazim vymyslet, jak utratit co nejvic penez za co nejmensi nesmysly. Protoze knizka je "malo", permice do zoo je sice dustojna, ale neni dostatecne hmotna atd atd. Navic prechodem do skoly nam odzvonila era hezkych darku a nejvic si prejeme Pokemony, ze kterych se mi krouti prsty![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí