žluťásek dnes byl den Tomáše asi, taky si ho dnes vybral. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Koukám na hry na Alze a maj v rámci Black friday dost neskutečný ceny na něčem. Třeba Jurská véča za 349 nebo Rytíř Klouzek za 338. Z rodinných her jsem viděla Carcassonne Safari za 339 a Gumpa za 156.
711990 Evaeva Teda to nutkání čistit mám taky, i když mám kamarádku ORL doktorku a ta mi vysvětlila, že se to nemá (rsp. když mi protahovala neslyšící ucho, s očima převrácenýma nahoru to kometovala slovy "ti věčný čističi, to je peklo!
). Ale tady se prodávají uchošťoury s takovou jako by malou lopatkou, nebo jak to popsat, tak to je asi lepší? Vozím si jich domů normálně pakl, ale možná se dají koupit i u nás, vlastně jsem po tom nikdy nepátrala.
Evaeva chápu tvoji stížnost. Moje tchyně se zásadně neradí a taky mě to štve. Ona to ještě korunuje tím, že pošle balík den před narozeninami, nic mi neřekne a já ho pak musím jet vyzvednout na fakt dalekou poštu, místo aby to bylo do poštovního boxu, co mám někde cestou, nebo abych si v poštovní appce ošéfovala uložení za dveře bytu. Dcera dostala stejnou sadu dupla k narozeninám a po půl roce k Vánocům, obří růžový auto pro barbinu, syn si kdysi pral policejní stanici s vězením. Ona poslala náhodně jinou policejní stanici, takže tu vytouzenou už pak nedostal. Teď, když měl syn narozeniny, tak jí muž volal, že si syn přeje hrad playmobil. Protože je ale drahej, tak by to byl společný dárek. Tak mu rekla, že mu máme dát lego hrad, co po muži leží u nich.
U ní teda problém v penězích není.
Loni k Vánocům dostaly děti fakt osklivou plastovou pokladnu. A strašně se jim líbí a často ji vytáhnou. Tak neklesej na mysli, třeba se babička trefila dobře. ![]()
Mrakoplas jé, tak to jsem nenasla, dik! Nasla jsem akorat nejake mini muzeum, coz je asi spis obchod se suvenyry. Ja v Amserdamu prave jeste nebyla, tak hned je o duvod vic:)
Gatita zas nechcem to vydavat za zarucenu informaciu, mozno to bola stara info. Nez sa tam vydas, radsej si to over ![]()
MPLee Už máš tu mnoukajici kočku? Dcera si ji přeje taky:-D Nebo co jste to chtěli za zvířátko. Objevila jsem jednu na Sparkys, ale i s poštovným 650,- krát dva za takovou blbost. Těch koček na vodítku je hrozně málo, jakoby snad kočky na vodítku neexistovaly....Ještě jsem objevila nějaké ošklivé za 400, co vypadají jako mutant tygra a opelichaneho medvěda;-)
Tabea nechápu, proč najednou ta změna, seznamy nám roky fungovaly. Já se bojím, že se trefí do něčeho, co máme. Po takové době už to ani vrátit nepůjde. No změnit už to nejde, tak uvidíme.
Do jakého vlákna si stěžovat? Děti se sotva vystonaly a sambovi přišla do kanclu kolegyně z práce, po covidu, co prej neustále kašle a smrka. Nejhorší je, že jsme to věděli, ja jsem mu říkala, že přesně takhle bude vypadat a půjde spasit svět do uradu, aby se neprestal točil kolem zemské osy asi.....jdu si dát asi nějakej rohypnol.
Evaeva my teď dostali pro dite k svatku strasny teplaky (odkaz na normální jsem poslala, ale nemeli růžový), takže je na nich všechno, lesklý lampasy i mikymaus, nejhorší je ale trpytivej strašně skrabavej lurexovej naplet na brise, kdo to proboha na dětský oblečení vymysli? Teplaky za 450,- a já je asi nepoužiju ani jednou, koupila jsem nakonec v haemku klucici
jako blby teplaky, ale skrabe to jak smirglpapir

Evaeva Uplne te chapu! Nas toto ceka na Vanoce taky, navic uz ted vim, ze ty darky budou duplicitni, nebo kvadruplecitni? Jak se to rekne, ze syn dostane neco, co uz 3x mame doma? ![]()
![]()
Potrefenáhusa No jinak by byly moc hezky:-D. My jsme dostávali oblečení od tchyne, ale pak asi viděla, že to moc nedáváme (jak co, ale ty polystyren věci nedávám), pak jsem u ní zapomněla ručně šité šaty co mi davala po její dceři, ztratili jsme památeční náušnici po prababicce, vyhodila jsem omylem památeční oblečení po jejich dětech, tak uz toho asi bylo moc:-D
Ja letos uz nakoupila, hlavni dar je (dalsi ale velky) traktor s vleckou. K tomu nejaka hra, o ktere jste tu psaly, knizka o bagrech s magnetkami, nejake nalepkove knizky, obleceni s traktory a bagry a mala pokladnicka na penizky na vlacek v obchodaku
. Tam vzdycky nadsene strka tu dvacku. Od mamy by syn chtel dostat domichavac betonu, porad na nej ukazuje), druha babicka instrukce nema, rikala jsem ze mame snad vsechno, tak ta vypleni lidl...A svagrova dostala na odkaz zvukovou knizku s ruznymi dopravnimi zvuky. My ty Vanoce mame dvakrat, tak se letos snadzim fakt drzet. I tak mi prijde, ze toho bude zase hromada, u nas v pokoji se pro ta vozidla skoro nede projit. A to jeste syn podedi velke hasicske auto po holkach kamosky!
Jos my dárky rozbalujeme ve čtyřech domácnostech. To mi přijde spíš lepší, že se ty dojmy rozdělí. Všichni se radí, nevím, co najednou tahle babička vyvádí. Nakonec z toho zase vyjdeme nevděčně, s touhle stranou rodiny je to trochu komplikované. No co naděláš.
Ale děti už máme taky vyřešené ![]()
Když tu řešíte ty dárky,nemáte osvědčenou nějakou krabici s nářadím? Něco, kde bude dost komponentů které bude možní skutečně sešroubovat, ideálně i s vrtačkou na baterky.
Jsem ještě před 3 týdny měla pocit, že pro ně nemůžu nic vymyslet a už to začíná nějak narůstat.....
Sairon mladší syn dostal jakoby plastový merkur s akušroubovákem od Magic block, nejvíc si s tím hraje muž
a ještě šroubovacího dinosaura, co mu můžeš odmontovat nohy a hlavu a to má větší úspěch.
Sairon Neni to teda sada, ale vrtacku muzu doporucit tuto, ma 3 vrtaky, zpetny chod, dve rychlosti, vrci a sviti a je fakt odolna
naradi mame toto, nijak specialni, ale taky odolne ![]()
edit: A dulezita informace, va vrtacka se zastavi, kdyz se chytne vrtak do ruky, nebo se treba pritlaci proti nabytku, takze se s ni dite nezrani, ani nic neposkrabe.
Sairon u nas melo a ma uspech tohle, nechali jsme to u nas a i ty vetsi deti to jeste rady vytahnou a treba sestavi neco, co zabudujou do jineho projektu. Sice to neni aku, ale kluci to maji radi. Vselijake ty "opravdove" veci maji doma.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí