Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8664 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 15:44

U nas taky dobry. Babicky jsou obe velmi hodne a predem zjistuji, co by detem udelalo radost. Spis byl problem, ze jsem nevedela, o co je poprosit, protoze hlavni darky jsem uz koupila sama, a nechci, aby toho kluci dostali moc a ony vyhazovaly penize. Trochu se mi nad tim varila hlava, nejak to zkoordinovat. Nakonec jsem kazdou z nich pozadala o jednu stolni hru, kterou vyuzijem a zaroven to je dostatecne atraktivni darek pro darce i obdarovane. Vic uz do toho nekecam, jen jsem naznacila, ze kramu mame az az, podobne jako @Zuzuli ;)  

A prepustila jsem jim par tipu, co si syn preje, ale co mu koupit nehodlam. Napriklad lunch box, to je pro nas imho uplne nepouzitelne, navic nevim, proc by deti mely do skoly nosit kufr jidla. Ovsem maji to ostatni, tak si to preje take. Takze deleguji dal a dej se vule:)

A spoustu tipu jsem nacerpala zde;)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 15:45

žluťásek u nás se vžilo úsloví růžovej ďábel Právě když mamka ze skříně tahala ségry věci a kombinovala to tak, aby nebyla růžový ďábel 

Online Potrefenáhusa
38948 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 16:01

žluťásek mne přijde, ze naše dítě je dostatečná holcicka v čemkoliv, ty celorůžový modely mi na ni konkrétně přijdou takový docela plytky, ona má tmavy oči i vlasy, sluší ji výrazný sytý barvy a shodli jsme se doma, ze se nám nejvíc líbí trochu v ulicnickym, laclacich, pruzích...Ona sama zatím nevyžaduje nic. Já ji teda růžový věci normalne kupuju, nic proti tomu nemám, jen to kombinuju. Když jsem se ji snažila obliknout aspoň k ty babičce, stejně jsem se nikdy pochvaly nedočkala, buď to nebyla ta správná růžova nebo teď naposled jsme dostaly ceres kvůli tenký bunde a absenci čepice....

Online Potrefenáhusa
38948 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 16:04

Jen ty růžový softshellky už fakt nekoupim, to se nedá vyprat 

max na bundu 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 16:27

Včera ortoped mimino pochválil slovy "Takhle souměrná a štíhlá by měla být všechna miminka" a propustil nás z péče. Tak jsem to dneska řekla doktorce na osmiměsíční prohlídce (5750 g) a doktorku málem trefil šlak. Že prý co zrovna on (ne právě štíhlý typ) hodnotí něčí postavu!!!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 16:35

A cestou od doktorky jsem udělala objednávku u Agatina světa

Společný dárek bude duha grimms, pak starší dostane yumbox, mladší lahvičku na pití, obě knihu přiměřenou věku, starší "zářivou sukénku" a mladší to musím dorovnat nějakým kusem oděvu, nejspíš zimním body.

Starší si ještě přeje rozšíření magformers a plyšáka (), no to uvidím, co s tím. Teda to magformers nejspíš pořídím, s tím si rada hraju já

Příbuzní se bohužel ptát nebudou, možná jedna babička, tam mam připravený tip na "kufřík" s výtvarnými potřebami. U ostatních to nechávám osudu a doufám, že to neskončí pláčem 

Offline 711990
18329 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 16:36

Mohučanka housle uz ma, tak snad to nebude dalsi nastroj?mozna stojanek na noty? Vzduchovka to uplne neni, ale zbran to taky je!

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 16:57
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 17:43

711990

(Ale pobavilo )

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 17:46

711990 mimochodem já jsem jednou stojánek na noty dostala a měla jsem teda co dělat, aby to neskončilo pláčem. A to mi bylo tak třeba...12? Do té filmové scény se vždycky dost vžiju

Offline 711990
18329 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 17:56

Mohučanka jezis chudinko!!!!

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 18:03

Mne sa zdajú krásne dievčenské vzory v Pepcu   na rozdiel od chlapčenských (čierne, sede, modré, maskac).

Offline Myrtila
5383 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 18:10

Mohučanka To se vasi inspirovali tim filmem?

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 18:13

Potrefenáhusa housatko si s klukem nikdo nesplete ani kdyby chodila v modre s autickama

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 18:17

Myrtila

Hehe, to nejspíš ne, prostě jsem ho "potřebovala", tak byl pod stromem. Ona to nebyla levná věc, a drahé věci se u nás nedávaly "jen tak". Taky jsem jednou (jindy) dostala metronom, no, to bylo taky docela fiasko. To mi mohlo být tak 10.

(Máma letos navrhovala, že by moje dcera měla dostat k Vánocům školní tašku, že by jí nějakou pořídila. Odmítla jsem to, možná i trochu příkře, ale to pro mě prostě není dárek, zvláště když dcera vůbec zatím nemá pojem, že něco takového bude potřebovat. A taky chci, aby si vybrala sama.)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 19:02

Tak hlásím, že jsem dneska dala tu poslední státnici, příprava s prtětem byla fakt náročná, nevím, jestlu bych se podruhý rozhodla stejně, asi ne. Každopádně mám tímhle všechny státnice v kapse , teď už jenom dosmolím bakalářku a je to! 

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 19:03

Zina velka gratulace je na miste, smekam!

Offline 999
19867 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 19:06

Zina Moc gratuluju :-).

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 19:10

Zina wow, gratuluju a fakt smekám, takový kolotoče u vás doma a u toho přípravy na státnice, hustý. Seš dobrá! 

Online Potrefenáhusa
38948 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 19:12

Zina juchů, taky mi to přijde naprosto obdivuhodný!!!