Karja zbrusuje se jen ten spodni zoubek, ne vsecky. jo, na kanadach se brusli jinak
Vše o těhotenství a dětech
viktorka_od splavu No, tím jsem si nebyla úplně jistá právě. Jeden ten trenér mi říkal ať to shodím všechno, vloni měla zbroušené dva a stejně jezdila přes to. Měla jsem ji rovnou koupit nějaké ty kanady, ale asi se mi to na tu dětskou subtilní nožičku nepodávalo, ale bylo by to lepší.
711990 aha, tak to my nemáme snehule, ale křusky
. 
Gatita My taky:-D
Vari já do sněhu tyhle sněhule dávám. Mají pak zimní bf, to na boby moc není. Jasně, že v Praze je vytáhnou třikrát, takové zimní gumáky no.
Karja to jsou imho dobre boty, my ani klasické snehule (jako na obrázku od 711) vlastně nemáme a nikdy neměli, s temahle jsme to vždycky nějak zvládli i na horách (jezdíme ale max na jeden týden ta sezónu, nejsme zrovna alpinisti). Jako kolikrat mi na ne přijde v Praze dost teplo, ale další boty jako mezistupen tenisek a techhle se mi pořizovat nechce.
Gatita tak to jsou normální zimní boty. Zase bych neočekávala, že bude mít syn ještě polobotky do divadla atd..
No a podobné boty kupuje ségra mojí jedenáctileté neteři. Když jsem to dneska viděla, bylo mi ji uplně líto. Ale co mám říkat, mi pro změnu jedno dítě chodí stále v teniskách.
brrr tyjo jedenactilety holky by mi bylo fakt lito:(
MP Meri s náma dneska na kroužek šel takhle chlapeček. Zaparkovali vedle nás v oc, venkem se přeběhne asi 300m a jde se do tělocvičny. Tak chlapeček měl punčochy, tepláky a zimní kombinézu, kuklu, rukavice a sněhule. Moje dítě zase jen tenké legíny a mikinu. Pršelo a bylo 9 stupňů, takže blbě byli oblečení oba a je otázka, kdo hůř
Občas to prostě člověk netrefí, no.
Ale teda po tom, co včera dcera zkoušela novel boty a odmítla je doma zout a nastal hodinu a půl trvající záchvat na téma "boty nechat na nožičce" bych jí je klidně asi dala, kdyby je dneska donesla z botníku. Jsou to teda zdejší terminologií Zimní křusky, takže jí je nechám na hory a těch pár mrazivých dní a jinak bude mít celoročky.
continuity já bych tipla, že to co dávala 711990 se nosí jakože do takové té tekoucí břečky? Když už je nad nulou a všechno taje? Nebo do školky na zahradu, že si to děti obujou samotné? ![]()
MPLee je to tak, u nás učitelky ve školce (tedyla ty letošní, loni to žádná neřešila) nepustí děti i v nepromokavých botách do mokré trávy/sněhu/břečky, kdo nemá gumáky nebo v zimě sněhule, musí být na zahradě jen na dopravním hřišti nebo ve sněhu chodit jen po odklizených chodnících. Mně je teda drahých kožených bot do břečky taky líto, takže sněhule máme a nemám s názory učitelek problém, ale kdo je zastánce jediných drahých bot, tak by problém asi měl.
Pinot Noir MPLee No ano, já kolikrát oblékám děti jakoby podle učitelek a ne sebe. Viz třeba nákrčník, dcera říká, že se po něm paní učitelky furt ptaji, nebo ty boty, oni je tam přezouvají do holin, my máme všechny boty jakoby do trávy nepromokavé.
Karja taky jsem myslela, že budete brousit jeden spodní zoubek
No ono kanady a krasobrusle mají ten nůž různý. Kraso mám nůž více méně rovný, kanady mají docela výraznou kolíbku. Délka nože je taky jiná. Podle fotky to vypadá, že jí to zbrousili na kolíbku ve předuna v zadu nechali, to musí být na palici... Proč prostě nemůže mít zoubky? Vždyť je nemusí nutně používat - správně se stejně používají jen na skoku, není nutné se přes ne odrážet při běžné jízdě... Teda nevím, ale jestli mají tolik požadavků - ne přeskové brusle (ok, často to jsou křusky, ale třeba ten Roces je má fajn, nebo K2), ne zoubky... To bych je asi poslala někam a koupila brusle dle sebe a ať se ukážou ![]()
MPLee V pohodě, to jsem úplně zabila já:-D, prostě jsem to nějak prekombinovala. Požadavky neměli téměř žádné, to je takové obyč bruslení, ne kraso, to jsem nějak spatne napsala já asi. Ale díky moc, že jsi mi potvrdila odborne, co jsem si myslela. Děkuju!!!
Vzhledem k tomu, v jakém stavu byly Rosťovy stylové kožené celoročky posledních pár dní po návratu ze školky - obalené blátem zralé hodit odmočit do kýble - tak přes zimu mu budu dávat jenom ty mammuty, kdyby měl sněhule, tak klidně i ty. Za mě jsou sněhule nebo zateplené holínky na zimu pro děcka must have. Minimálně abych nemusela každý večer plakat nad stavem nějakých fešáckých botiček.
MPLee Vzhledem k tomu, ze i v lete ve 30 stupnich obcas me dite po zahrade behalo v holinach, se tady asi casem doctu, ze nekdo potkal v Praze dvojcata a jedno z nich melo na nohach v 15 stupnich snehule :-D.
Ani nevim, proc resim boty, mela bych resit spis to, jak mu na hlave udrzet cepici a na rukou rukavice, vcera mel ty packy uplne cerveny, bobek.
Vari zkus kuklu, třeba nesunda (naše kuklu narozdíl od čepice snese a ani se nesnaží ji sundat), rukavice jsou větší oříšek, ale v mrazu pak taky moc neprotestuje
Vari no u nás se stále chodí jen v Bing uších. Ne, neni to čepice, má to debilní tvar, padal to a má to chladivou polyesterovou podšívku. Budu si muset udělat čas a všít do ní nějakou normání čepici ![]()

Já vám ty blátem obalené děti závidím. Syn zrovna chytl nějakou opatrnou učitelku, v marastu chodí akorát po chodníku na sportovní hřiště s umělou trávou
Vůbec třeba nechodí na hřiště, v parku se taky drží na cestách. Zabahněný nikdy nepřišel.
Potrefenáhusa teď jsem dala mladšímu kuklu pod helmu. Byl krajně nespokojený, na hřišti jí hned odhodil
Loni jí normálně nosil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí