MPLee asi kdyz je nekdo na ty zoubky zvykly tak ok, ale ja se vzdycky malem o ten spodni zabila, tak jsem zvykla nechat ho ubrousit:-) no a jednou jsem zkousela kanady po synovi ze budu mit novy brusle, no to neslo
proto vim ze jsou jiny
Vše o těhotenství a dětech
Odbočím od bot: poraďte prosím koloběžku, pro šestileté a starší, nafukovací kola, brzda na řídítkách. Má tu skládací JD Bug a to je na houby, malá kolečka drncají, to brzdění patou je taky nešikovné, navíc kdykoliv ji nadzvedne, tak se to protočí a praští ho železná hrana do kotníku. Nemáte s něčím pozitivní zkušenost?
Potrefenáhusa Kuklu mame, loni byla v pohode, letos velky spatny
. MPLee Kdybych mela doma neco podobnyho s motivem tlapkovky, mala byto taky z hlavy nesundala :-D.
viktorka_od splavu tak ale velká malá od @Karja se teprve učí, takže si teoufám říct, že si zvykne na cokoliv. Ale tohle je asi moc paskvil, to bych jí asi nenechávala ![]()
Pinot Noir muž má dospělou koloběžku Kostka.
MPLee u nás si děti ty boty obuly, bahno jsem neřešila, boty naimpregnovala, nepromokavé byly díky membráně a vsitemu jazyku. Sama jsem v lese prakticky denně, mám normální kožené vysoké boty, rozbahnenou cestu jsem nikdy neřešila jako překážku že bych jako chodila jen po asfaltce.
Pinot Noir ja bych čekala, že to učitelka nechá na mě. Nepromokavé boty jsou i kožené naimpregnovane, nebo dospělí běhají po lese v gumacich?
Podobny problém jsem řešila, že jim přišlo líto oblékat dítěti na ven kalhoty a poptavaly tepláky. Tak jsem jim vysvětlila, že se za špinavé nebo rozdrbane kalhoty zlobit nebudu a byl klid.
continuity nevím, my třeba na vesnicích gumáky nosili. V mokru na houby běžně. Mě to nijak nepohoršuje.
Pinot Noir Ja mam holinky taky. A v zime nosim i ty ohavny moonbooty, proste je mi v nich tepleji nez v zimnich botach, byt jsou s koziskem.
Gumaky sú trvalou súčasťou synovho botnika. V Prahe nemavate clapkanicu?
Pinot Noir mě gumáky nejsou tak pohodlné, abych je nosila do lesa na houby. Nosím nepromokavé trekovky.
Pinot Noir mě gumáky nejsou tak pohodlné, abych je nosila do lesa na houby. Nosím nepromokavé trekovky.
![]()
Přesně chodit se v tom nedá. Mě to nijak nepohorsuje, ať si každý chodí v čem chce, pokud v tom nenutí chodit mě nebo moje děti. ![]()
To je furt barefoot sem, barefoot tam a nakonec děcko nastrkam do galoší.
letfenixa mame. V Praze nosi gumaky jak moje dcera, tak i ja. Louze, blato, mokry pisek na hristi, to vsechno tu mame. Do centra bych v nich nesla, do kina taky ne, ale my mame skoro za barakem sarecke udoli a tam byva blato od podzimu do jara. Cestou domu pak jen projdu par louzi a omeju trochu boty. Pocitam i s tim, ze gumaky budou jednou i obuv do skolky v destive dny.
continuity no moje nosí do lesa ten barefoof![]()
continuity jezis tohle resim furt...jak je Tonda ve skupine malejch deti 2-3roky, maji povinne mit ve skrince 3 sady obleceni na prevleceni. Takze tam ma ruzny nahradni kousky. A kdyz ho privedu ve vlnenym svetru a teplejch kalhotach na ven, oni mu to nedaj a nechaj ho vyhrabosit z toho nahradniho mikinu s rukavama nad zapesti a podobne
obecne jsem rada, ze se tam behem tydne naucil se sam komplet obliknout, ale trochu me stresuje ze i vyber kusu nechavaj na nem, misto aby na to nekdo dohlidnul.
continuity tak pozor, ja mam barefoot gumaky a jsou bozi a skvele pohodlny
chodim v nich uplne bezne treba i do stromovky, kdyz prsi, na cele odpoledne a nohy me z nich neboli.
continuity hihi, moje dite má barefoot holinky ![]()
Ale já ji je davam na zahradu, nechodi v nich na procházky, nebo je mivame hozeny dole v kočáru, kdybysme potkali nějakou zvlášť lákavou louži
MPLee Děkuju moc, a co bys mi tak doporučila. Normálně pro začátek, ona se fakt učí, je to jedno? něco bezzoubkového ale už tak kupovaného? Žádné paskvily:-D(To jsem fakt podělala, já mám někdy den......
711990 to tam má i náhradní na ven? Po nás chtějí akorát do třídy, tepláky, slipy,... U nás zase moc nereflektují ty změny počasí. Jednou jsem je potkala, sama v mikině, a celá třída měla i bundy a čepice, jak přišli ráno. Prý jim dovolili akorát rozepnout
To jako máme ráno tu bundu odnést nebo co?![]()
Evaeva vsechno krome bundy a na ven musi mit batuzek s nahradnima kalhotama, trenkama a ponozkama. A kdyz jdou mimo zahradu, ten batuzek si nosi. Oni jsou jakoby lesni skolka, ze chodi pak ti starsi ven na cely dopoledne, svacej taky venku, kdyz je hezky tak i odpoledne jdou ven driv a daj si svacinu tam. Takze jako verim, ze vedi proc to chtej, ale trosku me to prudi:D a jak vedou deti k naprosty samostatnosti, tak pred nim nemuzu to nahradni schovavat![]()
MPLee pridavam se s prosbou o doporuceni prvnich brusli rada bych to s Tondou zkusila:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí