Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zuzuli
3827 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 10:47

My nakonec ty darky s rodinou vyresili k vsestranne spokojenosti

Den po tom, co jsem se tu hroutila z planu prarodicu na vanocni darky, se ohlasili tchan s tchyni na navstevu. Ditko tak dostalo volnou ruku v kramareni, kdyz zrovna smela udelat neporadek, tak byla ale strasne zpusobna, tak jsem si sama uzila to, ze jsem treba vysypavala doprostred obyvaku krabici s kolejistem a pohazovala na to knizky a dalsi hracky. Navsteva pak byla uvedena do apokalypticke scenerie a "prosim vas, nekupujte ji k vanocum zadne hracky, dalsi panny, stavebnice a tak..." a nasledne dcerka babicku donutila si s ni precist vsechny pohadkove knizky, skladat puzzle a hraly spolu Hmatej a najdi. Takze prarodice uznali, ze knizka, hra nebo puzzle budou nejlepsi a nakonec vcera volali, ze ze seznamu vybrali Prvni ovocny sad

No a odrazedlo od nasich se vyresilo tak, ze slecna se ted dost vytahla, vyrostla z funny wheels a odrazedlo uzijem. 

Offline Anema
1299 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 11:40

Zuzuli . To je super, že se problém vyřešil! 

Mně tady taky pouhé postěžování pomohlo, dcera už zase chodí do školky s nadšením (haha, teď se to zase změní ). Dneska jsou na prvním výletě a já jsem tu jako na trní , to jsem vůbec nečekala, že to budu tak prožívat.

A přitom už před hodinou přišlo video, ze kterého vypadá, že se tam dobře baví...

Offline Pinot Noir
29991 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 11:42

Tak u nás: Ríša dostane koloběžku Yedoo Number One, bednu Lega zaměřenou na převody, soukolí a pohyblivé části, hry Piratatak a Hladové příšerky, knížku Nedráždi bráchu bosou nohou a ještě se mrknu na knížky k Albi tužce, zřejmě něco o vesmíru by se hodilo.

Viki dostane Albi tužku a pak všelijaké fidget toys, které si oblíbil na ergoterapii. Plus dřevěnou kuličkodráhu, ale ta už se nestihne vyrobit, takže dodatečně.

Ten binokulární mikroskop jsem nakonec ještě odložila, ta kolobrnda je dost drahá, už se mi to zdálo moc.

Jsou to tedy dárky od nás i z obou stran prarodičů.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 11:59

Zuzuli boží

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 12:22

Pinot Noir to pohyblivé lego, to je to co je teď v albertu, nebo ještě nějaké jiné? Koukala jsem na to taky, že vypadá zajímavě. 

Offline Pinot Noir
29991 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 12:33

žluťásek koukám na to a vidím, že kecám! Chtěli jsme kreativní box "Kostky a funkce", ale nakonec vzali box "Vesmírná mise", protože on potřebuje hlavně hodně dílků. Tak pardon za mystifikaci. Co mají v Albertu, to netuším. 

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 12:36

Pinot Noir tam mají právě ty kostky a funkce. Jdu kouknout na vesmírnou misi. Dík :) 

Online Tabea
8207 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 12:40

Sairon My máme kufr s aku vrtačkou bosch a pak brio builder set. To je taky fajn. Tou vrtačkou si nejradši vrtají do pupíku....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 12:53

žluťásekv Albertu mají ty kostky a funkce a tu vesmírnou misi měli ten levně na alze. Syn dostane obojí

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 13:02

Evaeva my těch obyč dílků máme uz hrozně moc, hodily by se nám spíš ty kola, ale už se samostatně neprodávají. Bývala celá krabice jen plná různých kol a koleček. Teď v albertu vždycky vybírám ty pytlíky podle toho, kde jsou jaký kolečka

Na Smíchově je bazar s hrabarnou Lega, ale maj nějakou bizarní otevírací dobu, že jsme tam byli jen jednou. 

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 13:35

Potrefenáhusa neslo by ten naplet odparat a nasit jinej? Nebo zasit tu skrabavou cast dovnitr?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 13:39

žluťásek my právě teprve malé lego začínáme kupovat. Máme krabici z těch minisad, ale chybí nám ty základní cihly. Syn staví podle fantazie, postavit si něco podle návodu a pak si s tím hrát není jeho styl, u něj je cesta cíl.

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 13:56

Evaeva syn taky nejradši staví. Podle návodu občas taky, radši podle své fantazie. A pak si s tím chvilku pohraje a zas staví něco jiného.

Už jsme nemocní všichni tři, takže jsme doma a po celém obýváku je lego a stavějí s tatinkem. Hrajou lego Master a já jsem porota. Je to dobrý, můžu na gauči sjíždět z mobilu zalando a občas jen zhodnotím, že synovo je mnohem propracovanější, získává 97 bodů a tatínek to nemá tak promakaný a dávám mu jen 53 bodů. Vděčná zábava

Online Potrefenáhusa
38948 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 14:00

Kokoska za to (mi) asi fakt nestojej :-( 

ale holcici teplaky jsou fakt těžce nedostatkovy zboží, v tom haemku jsou za 500 troje (3za2) a moc příjemný, silnejsi s počesem, akorat máme tmavě a světle šedý a černý 

leginy ji zatím sjizdej a pocesany maj málo

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 14:02
Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 14:09

Potrefenáhusa tak ji das k sedym teplakum ruzovy tricko, to bych fakt vubec neresila. U nas vnucky dedi po starsich bratrech, kdyz to jen trochu jde, ta mensi i po sestrenici, kazdy kousek se hodi. Ne ze by nemely hezke veci, ale na doma se bere co je.

Offline rasaNori
8871 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 14:12

Potrefenáhusa v tescu, jejich tepláky holky nosí rady, vždycky jsou v sadě dvoje, jedny třeba růžové, druhé šedé. Akorát kup kdyztak větší velikost, sušička je umí trošku srazit.

Online Karja
44862 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 14:21

Potrefenáhusa Máš pravdu, pěkné tepláky na holku aby pohledal. Ta starší je teda nechce vůbec nosit, musí mít jedině nějaký hodně pěkný dívčí motiv. Zatím nejlepší mame nějaké podědené kugo,jednou jsme koupili třeba moc pěkně v Lidlu, ono se to hodně mění ta nabídka, nejde moc říct tam a tam mají pěkné....

Online Potrefenáhusa
38948 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 14:21

Kokoska no mne to nevadí vůbec, já si na to nijak nepotrpim, ale babička by asi cerny nekoupila :-)

ona je holcicka i bez růžový, navrch zrovna jak ty teplaky za chvíli vypadaj, že 
rasaNori já v tescu nějak neumim to oblečení nakupovat, i jak se tam nedá jet na jistotu, protože maj pokazdy něco jinyho. Máme při ruce teda jen jedno 

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 15:33

Kokoska mně se to i líbí víc, než ty holčičky růžový od hlavy k patě. Kamarádka má dva větší kluky a malou holčičku, ta nosí často věci po bráchách nebo po mým synovi tedka, k tomu nějakej malej holčičí akcent a sluší jí to moc. Navrch ty tmavý tepláky jsou dost praktický. Máme jedny žlutý a ty dávám jen na doma