Mohučanka však já pochopila, že sis ten stojan asi moc nepřála
Ségra po mě taky dědila, to pak tu věc pod stromem nenašla. Jednu dobu jsem si stěžovala, že já to dostanu jako dárek a ona to zdědí jen tak
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa lol
tak takhle prisny nejsme, ale vzniklo to tak, ze u samba doma jsou schopny zabalit pod stromek konzervu sardinek, jen aby bylo vic darku. A on pak mel tendenci hromadit a davat strasny kraviny, jen aby bylo vic daru. Tak jsem navrhla "politiku jednoho daru" a postupne to adoptovali i nasi. Ted jsou Tondovi 3 roky, dostane jeden darek od nas, jeden u nasich a jeden u tchana. Prijde mi to pro tak maly dite tak akorat. Pozdeji uvidime, jak se to vyvine:)
A děti po dnešním odpoledni, večeru a uspavani nedostanou nic, a v případě narozenin starší si to ještě rozmyslim![]()
711990 mi pak přijde nepříjemné (pro dítě), že když se rozbaluje ve větším rodinném kruhu, tak dostane jeden dárek z třeba 12. Když tam jsou další dva dárky, tak mi to přijde v pohodě.
Někde jsem slyšela, že dítě má dostat čtyři dárky, jeden, co si přeje, něco na sebe, jednu knihu a ještě něco, to už jsem zapomněla :) U nás bohužel nedržíme ani to.
Evaeva tak my travime vanoce jeden rok u nasich - takze je nas 5 a druhy rok s tchanem, takze jsme ve 4 :) ale rikam, uvidim jak se to vyvine do budoucna. Ted je fakt malej.
711990 jo, souhlasím. Taky když na to bude od mala zvyklý, tak mu to divné nepřijde. A vlastně vám fandím. My jsme doma taky čtyři, ale u našich je nás 8 a u babičky dokonce 15
Nejhorší je, když si dítě, co už umí číst a rozdává dárky, ty svoje najde na začátku a pak už jen zklamaně čeká na nějaký další ![]()
![]()
Evaeva jako ze kdyz je tam treba dvanact lidi a dvanact darku, tak je neprijemne, ze dite dostane ten svuj jeden? Proc?
Ja vyrostla v rodine, kde te taky temer balila i konzerva se sardinkama, aby bylo darku pod stromem hodne, ale jaky to ma vlastne smysl? Vzdyt i jeden darek muze byt skvely.
Evaeva Já když doma jako nejmladší rozdávala dárky, tak jsem měla ve zvyku si ty svoje syslit až úplně na konec :)
Zuzuli no už jsem u pár takových zklamání byla. Ale věřím, že někde to může fungovat. To balení sardinek je zase druhý extrém. Já osobně bych dětem dala ideálně třeba tři a dospělým jeden![]()
DruI to je rozumný přístup
byla si chytrá holka.
Všem moc děkuju!
Měla jsem teda support, bez toho by to nešlo, i jsem na pár dní odjela k tchýni, která mi dopoledne pohlídala, ale i tak jsem padala na pusu a posledních 14 dní jsme vstávala po pátý, abych něco udělala, než se domácnost probudí. A když sjem si dneska uvědomila, že mám volnej večer, tak jsem se málem rozbrečela!
A abych nebyla tématicky úplně mimo, tak malej začal říkat bagr a zkouší různě krákat, je to docela sranda. Jsem si vždycky myslela, že malý děti mají s r problém?
Já se přiznám, že i když muž pořád navrhuje vzájemně jeden dárek, já prosazuju tak 2-3. Když jsme jen ve třech a dárek dostanu jen od něj, je mi jeden málo ![]()
Ale postupně jsme se usnesli na jednom takovém tom větším hlavním a druhy třeba něco milého malého. Mám velkou radost, když pak dostanu třeba hezkej hrneček, nějakou výtvarnou potřebu. A já kupuju často ještě nějakej jeden dva společný dárky, což je hra, kterou chci a vím že bude bavit všechny tři ![]()
Syn dostane od nás asi 3 ks a myslim, že to bude tak akorát.
Zina Seš šikovná! A užij si zasloužene volno! Dcera R říkala docela pěkne, pak se jí pokazilo na běžnou dětskou úroveň, ta menší to samý, teď ho říká peknez tak uvidíme.
Potrefenáhusa No presne, taky jsem nad nejakym dalsim vzdelanim uvazovala, a to by navic bylo cele online, a pak jsem si predstavila, jak to lepim po desetiminutovkach, kdyz se mi podari odejit od spiciho ditete, a zase jsem si to rozmyslela ![]()
My byli loni na Štědrý večer u tchánům a tam byla úplná hromada dárků, co si dávají jen oni dva. Jako třeba šest sedm... My si dáváme dva, výjimečně tři. Samozřejmě přístup k obdarovávání je ryze soukromá věc, ale stejně jsem se cítila trochu divně, když od nás dostali taky každý jeden a jeden pro oba dohromady. Navíc když ten jejich vzájemný vztah má hodně trhlin, přijde mi to tak naoko a nucené.
Karja kočku jsem nakonec, po asi hodině sledování videí s recenzama na youtube objednala na amazonu za 15€. Dám vědět až přijde. Kupovala jsem tam hlavně toho vánočního skřítka, to sw mi líbí moc. Jinak jsem nic moc uspokojiveho nenašla. Vypelichanou kočku Mimi, pak za skoro 2 tisíce nějakou s klubíčkem a pak od furryfriends jednu na vodítku (jsou myslím dvě, jedna jen chodí a druhá i kadí), ale to vodítko je plastová tyč a musíš tu kočku strkat. To jsem nechtěla. Ve finále ta hrůza od vietnamců vychází nejlíp, jen kdyby neštěkala ![]()
a i 711990 a brusle - hele já ty lední moc obhlídnute nemám. Nebála bych se jít do K2, ta bota bude stejná. Roces má taky super skeleton těch rostoucích, ale spíš pro nejmenší děti. A pak asi levnější řady profi značek? Ale vůbec nevím, jak se to pohybuje cenově, třeba risport nebo edea? Asi to bude přestřel. Takže bych vzala něco, co hlavně bude pevné v kotníku - to se často krasobrusle "zlomí", prostě opotřebují a změknou a nedrží pak nohu. A v klidu, mě takhle v Košicích, když jsem tam studovala a šla se spolužáky na veřejné bruslení, nabrousil nějaký exot kolíbku na profi krasobruslařský nože. Jezdím teda na tom dál, protože na veřejňák jdu 2x do roka a kupovat si nový za x tisíc nechci a na obyč mi naopak nějaký zoubky chybí. A svoje rychlobrusle vyrahuju jen na rybníku, teď se do nich teda už asi ani neobuju ![]()
A prosim vás, je normání, že se mi měsíční mimino přetáčí na boky? On umí ležet jen na zádech, ale nechce. Dneska ráno ještě vytuhnul po kojení, tak jsem ho nechala v přístavné postýlce na boku. Spí tak nejradši, už na té jipce je polohovali na boky totiž. No a uprostřed snídaně začal ječet monitor dechu. Tak jsem v panice přiběhla a on si ležel na druhém boku, prostě se překulil a tím vypadl z postýlky k nám mimo monitor. Dělá to i na podložce nebo na gauči, že se prostě ze zad přetočí, podle mě docela koordinovaně, ale jistá si nejsem. Objednala jsem ho na fyzio, ať ho zkouknou, ale termín máme na leden
Tak jestli to mám nějak urgovat?
MPLee Sakra, takže mám jít k Vietnamcům jo?:-D
MPLee Děkuji za rady k bruslickam. Na ten bok jsem sama zvědavá, jestli je to k řešení. Máš ty děti nějaký rychky furt!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí