Evaeva tak u nas bude letos pod stromeckem darek jeden jediny, pro dceru
my si s muzem darky nedavame
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli no vidíš, taky možnost![]()
My teda davame spis min darku, ale nase dite je jeste male, tak mi prijde, ze vic by jich ani nepobral. Od nas dostane hasicske auto a Albi tuzku, pak asi vyberu jeste 1-2 normalni knizky a usiju mu neco z latky s kocickama, ty u nas dlouhodobe hodne frci, asi tricko, nebo cepici.
No ale pak se to trochu vymkne u obou prarodicu
plus jeste neco dostane od teticek a strycku, takze celkove bude tech darku zase hromada. Aspon ze to bude rozdelene do nekolika dnu a nadilek, ted na narozeniny jsme si vyzkouseli, ze stejne věnuje pozornost jednomu, maximalne dvema darkum, zbytek objevoval postupne nekolik dni.
Karja hele dám vědět jak hrozná bude ta z Amazonu. Když koupíš nad 40€, tak je doprava zdarma. A to se vyplatí! Bohužel já vždycky nakoupím za 40 a víc
No zeptám se v pátek doktorky a zkusím to natočit na video a poslat fyzioterapeutovi. Fakt nevím, u dcery jsem si toho asi ani nevšimla a jednoho dne byla na břiše
Ale teda, tenhle kousek bude hlavně rychlý v růstu a brzo bude dcera dědit oblečení po něm ![]()

Myrtila to máte úplně stejně jako u nás, včetně tetiček ![]()
žluťásek to je hezky. My si s muzem vetsinou vymenime ten 1 darek, ale on na to vubec nema vlohy a myslim, ze je to pro nej trochu stres, ze citi, ze to je test empatie a kreativity a on uz predem vi, ze to neda a neni mu to prijemny. Tak ten jeden darek je tak akorat. Ale ja mu letos koupila uplne pitomou knizku, myslim, ze jsem vubec netrefila jeho vkus. Kdybych si nehrala na miss novembre a nenabusila to spolu s omalovankama online, tak vyberu lip
. Tak mozna zkusim jeste neco, protoze ta knizka bude pusobit vazne divne.
Myrtila My přistupujeme k dárkům asi tak jako střední cestou. Jakože svátek - uplná drobnost a pak přijde segra s barbínou a sadou oblečků, nebo přijde jen tak na návštěvu s novýma česacíma poníkama:-D. Ale já se na ní nezlobim, my nemáme hraček nijak moc, ani od jiných moc nedostáváme, je to jen takové, no prostě ke zmínění:-)
MPLee No to víš, ony chtějí vodítko! Kočka s vodítkem, to je prostě anomálie, ale zkusim k těm vietnamcům se podívat, druhou odbydu pejskem, to už je v pohodě:-D
Gatita muž má právě naopak dost dárkový talent, vždycky mi vybere něco, z čeho mám fakt radost. Takže zatímco on ode mě dostane bundu, svetr, trencle nebo něco podobně nudnýho, já mám pod stromečkem hru co jsem moc chtěla, super šálu, velkej dřevěnej box na výtvarný potřeby, sadu na enkaustiku, rydla na linoryt apod. Umí to skvěle ![]()
Karja a to vodítko musí mít nějakou funkci? Že by šlo dokoupit normální.
Karja my máme, soudím podle toho vodítka, tu für real kočku. Dost mi teda lezly na nervy ty zvuky. Teď naštěstí odpočívá zahrabaná v krabici. Ještě máme psa s vodítkem, co se jmenuje Tilly, tam je to vodítko měkký, takže běží sám a ty hlasový projevy byly myslím trochu snesitelnejsi.
Dite si přeje živýho hada a často se ptá, kdy už ho teda pořídíme...![]()
Karja Podobne to mame s jednou svagrovou, my darujem diteti k svatku knizku a ona jen tak v mezicase prinese bednu hracek
ale to je tim, ze ma deti o par let starsi, tak po nich takhle dedime. Ja jsem za to taky rada, hlavne protoze oni maji uplne jine hracky, nez by napadlo poridit me, a neni pri tom takovy ten tlak na vdek, nebo jak to rict, proste co se synovi libi, to si nechame, a co ne, s tim nejak nalozime. Oni uz to nechteji, tak je to svagrove jedno.
Karja vodítko dokup v Pepcu a máš to
Tabea u nás kocka. My jim tu kočku slíbili, až bude stodola, jenže jsme za a, imrvere pryč a za b, ve stodole jsou pohybové čidla. Takže plán kocka padl a děti jsou dost ricne...
Karja chápu!
Neteř loni dostala toho robotického hada. No já bych se zbláznila, mít to doma
Živý v žádném případě.
Karja tak jestli chce nejakou takhle konkretni, tak kup tu. Nasi je to jeste jedno, nastesti.
MPLee Jj, ta s tím kabelem je z Pepca ted už tam dlouho dlouho nebyla. Další s kabelem jsou strašně hnusný, vůbec to nevypadá jako kočka, ale moje chyba, neměla jsem tu myšlenku podporovat, určitě by na to zapomněla:-D
rasaNori ona chtěla živou kočku, protože kamarádka má teď dvě koťata. Takže jsem vysvětlila, že kočka nelze, protože jsme pořád pryč. Šel by pavouk, nebo had. Tak teda radši toho hada, pavouka jako druhou volbu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí