Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 22:09

Gatita já udělala podobný fail s puzzlema pro dceru. Koupila jsem jí k vánocům puzzle trio a nějaké krabice 4-12 dílků... a ona včera viděla v tescu puzzle s Bingem. Koupila jsem je a ona bez zaváhání těch 24 dílků složila. Takže baby puzzle jsou už asi pasé a na vracení pozdě

Offline Tabea
8210 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 22:09

Karja já bych teda hada klidně, ale nemám chuť si něco zjišťovat. Takže kdyby někdo přinesl terárium s menším hadem a řekl, co s ním dělat, tak klidně. Dcera se tvářila, že by klidně hadovi mysi hazela. Nemám chuť nic zarizovat, ani terárko pro listonohy, nebo jak se ta havěť jmenuje. Možná se zeptám našich, jestli mají ještě terárium po pavoukovi. Ten byl hodně nenáročnej... na prostor, stravu, péči, očistu příbytku...

Online continuity
43471 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 22:10

Evaeva trenky kupuji normálně, nečekám na vánoce. Ale tu sadu merinovych ponožek bratru za šest stovek mu jako dárek klidně dám.

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 22:20

Evaeva já myslím, že mu taky vyhovuje, že prakticky žádný oblečení si nemusí kupovat sám. Loni dostal merino svetr a batoh, obojí tahá denně, tak myslím trefa. Letos jsem mu koupila bundu ve fakt hezky barvě a teď vybírám ještě deskovku podle jeho gusta. Loni jsem koupila ponožky s HP a já jsem dostala úplně náhodou noční košili s bleskama, košťatama a zlatonkama. To bylo moc milý, jak jsme se trefili vzájemně. 

Offline Karja
44866 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 22:35

Potrefenáhusa S těma srandama dětí jsi mi připomněla, jak ted u nás napadl sníh. Tak nás to nějak dostalo a sambo říkal malýmalý, jestli si vůbec pamatuje sníh, jak vloni bobovali na kopci, jestli si pamatuje ty červený boby, jak tam jezdili s dětma...no a další vypravěčky. A jí to teda dost výrazně nezajímalo a ohradila se "co ty čumáku, co ty furt se ptáš!"

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 22:35

MPLee Treba ne, mrnavka si v pohode slozi 50 dilku, ale babypuzzle s bingem obcas taky vytahne. Malej zase ted jede v puzzle s motivem zoo a u dilku s hrosikem vzdycky vola mama, tak nevim, co si o tom mam myslet :-D.

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 22:41

Vari jako ty co už máme taky občas složí, ale za minutu. To mi za to místo, co to zabilrá nestojí a radši je někde udám no. Ono i to s 24 složila na poprel asi za 4 minuty a bylo po klidu

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 22:52

MPLee Mala to ma taky slozeny hned, ale jeste nad tim vyklada, kdo je na obrazku, kdo co ma na sobe, pak to zase rozebere a da zpatky do krabicky, obcas to da i ctvrt hodky :-D. A dost casto se u toho s brachou pohadaji, to jim taky chvilku vydrzi :-D.

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 22:56

Tabea Já jsem si chtěla vždycky pořídit hada a kočku, kočka nejde kvůli manželově alergii a mladší dítě chce  králíčka. Manžel zase radši toho hada, tak zatím nemáme nic.

Pavouka naštěstí nikdo nechce, to bych se odstěhovala já

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 22:57

continuity něco mu zabalit musím

žluťásek ty jo, tak bundu bych si netroufla. Ale o víkendu jsme dvě hodiny kupovali kabát (jeho), možná bych ty služby stylisty;) mohla dát jako poukaz

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 23:00

Tabea kočka v nouzi týden vydrží (ale šťastná u toho samozřejmě není), víkend dá v pohodě. Já mám v budoucnu v plánu nějakého drobnějšího hlodavce, pískomila, králíka nebo tak. Mladšího zvířata zajímají a tohle mi přijde tak akorát dlouho žijící.

Offline Potrefenáhusa
38950 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 00:11

Naše z těch vašich nejstarší dite porad spokojeně skládá ty dvoudílný puzzle :-)

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 00:39

Potrefenáhusa aj naše,  a to je rozhodne najstarší.  Ale teda aj 24- ks zloží.  Za dlho. A málokedy to robí.  Najnovšie všetky krabice (s puzzle, spoločenskými hrami) používa na stavanie ako domino kocky.

Offline Potrefenáhusa
38950 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 00:54

Kdyby se to někomu hodilo, tak jsem dneska koupila ty vlneny vložky-nejdriv v naši pražský speciálce na dětský boty za 25,- jen teda jsem musela vzít velikost 35, aby z toho sly vystrihnout bf tlapicky do fare bare vel. 24, menší velikosti byly i o víc jak cm užší 

pak jsem ještě byla v Tchibu a koupila ty, co mi radila Zuzuli - ty jsou dospělý 2 ks/199,- nakonec jsem použila ty - maj fakt rouno a jsou asi 2x tak tlustý, ty tenčí dam do holinek a druhej kus pro sebe 

jen teda tu botu fakt dost vyplní, chce to asi velkej nadmerek a nizkej nart (oboje má), ty fare maj uvnitř dvě vložky pro regulaci a musela jsem vyndat obě

jestli to nebude moc, uvidim 

Offline Tabea
8210 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 04:10

Evaeva ono těch důvodů proti kočce je víc. Moje alergie, nejsem kočkomil, nechci řešit podrápanej nábytek a v neposlední řadě se nechci citově angažovat. Poslední pes našich měl epilepsii, strašně je to psychicky vyčerpávalo, nakonec ho kvůli tomu museli dát v mladém věku utratit. Byl s PP. Ten předposlední ze dne na den strašně onemocněl, čůral černě a i přes transfuzi to taky nedal. Toho jsem já kdysi vypiplávala a bylo to pro mě taky hodně těžký. Hada nedovedu odhadnout, jak často může mít zdravotní problémy, ten pavouk byl ideální. Králíka bych nechtěla kvůli pachu (a alergii taky), možná tak křečka. Ale to už jsem zase u toho, že bych ho musela někam šoupnout, když jsme pryč. 
No oni by teda chtěli i sourozenečka (sourozenečky) místo zvířete, takže tyhle všechny přání (včetně sourozenců) už dost rychle neguju.

Offline Tabea
8210 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 04:11

Karja pěkně se sambem můra malá vymetla.  Za rok za dva bude ještě prstickem hrabat, aby jí vyprávěl, jak to bylo, když byla malá.

Offline Potrefenáhusa
38950 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 06:43

MPLee no ale ty koníky krasne pase, u nás to byl v mesici ještě strasnej boj, kdy sotva zvedla trochu hlavu a otočila ji, na bricho jsem ji dávala kazdej den několikrát hned po příchodu z porodnice a nestastna byla na brise docela dlouho, než to naposilovala 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 07:47

Nemáte prosím někdo tip na teplý kalhoty na lezoucí dítě na doma? Teď nosí punčocháče plus leginy nebo tepláky na to, sundavat to před každým nočníkem je dost pruda.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 07:52

Tabea to bylo jen takové popíchnutí, já bych kočku taky nechtěla. Je to závazek na hodně dlouho. Králíka jsem měla a nesmrdí, narozdíl od morčat. Ale když máš alergii, není co řešit. Akorát ten had není úplně na mazlení:)

Online Gatita
8664 příspěvků moje polička 23. listopadu 2022 07:59

MPLee tak v nejhorsim to baby puzzle vyuzije pozdeji syn. Tady tem mrnatum tezko neco kupovat, nas taky dostane nejakou baby hru a formelu (dik za tip). A jeden vlacek z lidlu na baterky, protoze mame asi milion koleji po starsim, ale lokomotivy se vsechny rozpadly.  Ale u naseho baby se nebojim, ze by ta hra byla moc pro mrnata, on neni nijak pokrocily. Ale posun jsem zaznamenala, uz asi mesic chce intenzivne cist, rozmluvil se a ucinil pokus o pexeso:)