Zina máme, měli jsme tyhle, jsou flisovy a kolena z jemný kůže, přišly mi fajn
http://www.plazicidite.cz/index.php?route=product/product&path=101&product_id=222
akorat out of stock :-(
Zina máme, měli jsme tyhle, jsou flisovy a kolena z jemný kůže, přišly mi fajn
http://www.plazicidite.cz/index.php?route=product/product&path=101&product_id=222
akorat out of stock :-(
Evaeva mne by na hadovi vadil přísun živých myší
Mě by vadil ten had
z toho mám fobii. Pavouk, ještěrka, strašilka klidně, ale musí to mít nohy.
Zina podívej se na warmkeeper, jentohonhodně i na vinted a různě po internetu doma šité... Je to prostě teplákovina s delším chlupem uvnitř.
Evaeva jen ten králík, když mu chce člověk dopřád sprácnou péči, tak je často dražší, než kočka. Protože se musí kontrolovat a často pravidelně brousit zuby, když ho necháš na víkend samotného nebo ho blbě nakrmíš, tak za dva dny máš mrtvého králíka... No, dcera jestli bude hodně chtít, tak dostane to morče. Ty maj taky trable se zuby, ale aspoň ne tak citlivé trávení. Pískomil a křeček je podle mě moc akční a křehký do dětských rukou. Já bych chtěla činčilu, ale to taky neni zvíře do naší domácnosti.
Gatita jako jo, ale to znamená, že je musím někde 2 roky skladovat
naštěstí mám 3 kamarádky s mladšíma chlapečkama, tak je rozdám. Mimino dostane s dcerou napůl duplo koleje, svoje prostírání a příbor a Lovevery boxy. Pro dceru bych měla dárků hromadu, ale nechci kupovat všechno. I když ona už mi přijde dost velká a jak zvládá spoustu věcí, tak jenom her a knížek bych mohla koupit z fleku tak 10.
Zina kolik máte doma stupňů?
MPLee aha. No můj králík tak citlivý nebyl, žil s námi spokojeně asi sedm let. Než sežral tis![]()
Zina My dávali jen normální tepláky
Máme v celém bytě dlažbu bez podlahoveho vytápění, topime tak na 21,5, letos teda max 20.
Prosím vás, co máte děti ve věku jako já, jsou taky imrvere v sobě? Já je brzo asi ubezdusim
Muž včera vytahl těžký kalibr, nejdřív dostaly obě po zadku, když se servaly tak ze se rvaly za vlasy, pak na ně vytahl že půjdou za trest klecet do kouta (to jsem se šla vysmat za roh, protoze jejich odpověď zněla no to v žádném pripade:D) a pak jsem mu říkala, kde na tohle přišel? Prý jak jsme teď byli v muzeu kde byla stará školní třída, kde jsme si všichni vyzkoušeli kleceni na hrachu, tak že se inspiroval, a pak už na ně taky křičel. On, stoik...furt se navzájem stenkrujou!
Potrebuju si postezovat, jsem trochu ulitla na podpisy různých dokumentů (deformace z práce). A strašně mě dere ta praxe, ze mám dopředu podepsat informovaný souhlas, kde jsou formulace jako "dnešního dne mě lékař osobně poučil, že ...", "měla jsem možnost klást mu dotazy ..." apod.
Ja vím, ze jde o formalitu, ale me podobně věci principiálně vadí, obzvlášť když to probíhá tak, ze na přední návštěvě poradny to sestra vybere ještě pomalu v čekárně.
Takze při prvním porodu jsem to nepodepsali, řekla jsem, ze to podepíšu až ve chvíli, kdy to bude pravda a toho dotyčných doktora aspoň minimálně uvidím
Teď už mi to přišlo do mejlu taky, tak jsem zvědavá, jak se s tím popasujou na Bulovce ![]()
MPLee cincily jsou nádherný, ale myslím se na ne nesmi moc sahat a jen koupel v písku? Morčata mám moc rada já, vyhovoval by mi nejakej venkovní pobyt, nějak to asi casem vymyslime
MPLee křeček toho vydrzi dost, jen je potreba ohlidat, aby nezdrhnul nekam za nabytek. A v noci rachta v behacim kolecku a hrabe v pilinach. Deti si predstavovaly, ze bude u nich v pokoji, ale museli jsme ho mit v obyvaku.
Kokoska a taky křečky musíš mít dva, jinak se trápí. Prý.
rasaNori jestli ti můžu dát nevyžádanou řadu, zasahuj do těch půtek mezi nima co nejméně. Když už si škubou vlasy, asi bych to řešila, ale takové ty spory bez přetrvávajícího fyzického nasili jsem řešila zavřením dvojich dveří. Oni si to sami vyřeší lépe. Dokonce jsem pak, až byly větší, zjistila, že fungují mnohem lépe, když není nikdo dospělý doma. U kluků to úplně neplatí, ale holky se často vadí, protože ví, že je tam ještě někdo, kdo to případně vyřeší.
Netrestala jsem je vůbec. Jak chceš potrestat děti, které si právě způsobily značnou fyzickou bolest? Jediné, že je vytrestaly důsledky: když se poprat a nestihly jsme kvůli tomu nějaký výlet, tak se vyrazilo pozdě nebo vůbec.
Tak Betty my meli jednoho a vypadal spokojene, ale kdo vi, co si myslel. Byl to kluk a dva by se pry rvali a o potomstvo jsme nestali, tak mel smulu.
rasaNori Naše dobry, jsou to jen takovy opravdu jako jednotlivý krátky ataky:-D. A většinou že strany té menší. Přijde mi, že spíš pomáhá, kdyz tráví více času spolu, že se jako szijou nez kdyz jsou zvlášť. Ale to je asi od každého dítěte jednotlive. Jako taky je to u nás někdy zralé na hrách, ale většinou jako za takove jako ječení, vymýšlení, zlobeni jakoby spis teror rodiču než že na se daly do sebe. Ale asi to nic výjimečného není. Já jsem na FB ve skupině dovychovat jako pasivní člen, tak si tam občas přečtu nějaké zkušenosti ostatních a dá se tím trochu inspirovat. Jako hodně jim fakt odmala to vysvětlujeme, ať si pomůžou, ať se dohodnou, ale to jako asi nemusí být zásluha nás:-D. Podle mě se hodně takhle rvou ty stejne staré děti.
rasaNori Ja mam deti o dost mladsi, ale snazim se do toho nezasahovat, jsem zvedava, jestli mi to vydrzi. Jednou mi uz ujelo, ze jsem holce rekla, ze je starsi, tak at ma rozum
.
continuity Podle mě to nezasahování platí od určitého věku. U nas do jinak vygraduje hrozně moc a špatně se to klidní, ale tak jako ta jedna naše je fakt malinka. Ale jako ja je nijak nerozsuzuju, prostě řeknu, nechte se, nervete se,nějak jim to stopnu, dám nějaký zákazy příkazy, rady a neřeším kdo s kým jak.
Vari :-D:-D:-D:-D
Karja A kdyz vysvetlujes, taky se ti tak smejou do ksichtu? Ta moje se normalne usklibne, toci ocima, posmesne si odfrkne. Chapu, proc mi uz v porodnici rekli, ze s touhle holkou si fakt uziju.
MP Meri to se mi stalo teď naposledy. Normálně jsem naprosto nekonfliktní pacient, ale tady mě dral přístup od začátku (oznámení diagnózy, nutnost operace bez další varianty atd.) Tak jsem to prostě nepodepsala. Sestřičky jen poznámka že to nemám podepsané tak to přehodily na doktorku. A doktorka mi dala za pravdu že je to podepisování dopredu úplně špatně ![]()
Nakonec jsem se operaci vyhnula ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.