Vari ja vim, ze mas dvojcata, je to vtipny ohanet se vekovym rozdilem ![]()
Vše o těhotenství a dětech
711990 Evaeva a Potrefenáhusa díky moc! Mám pocit, že už všechno máme a nic už nepotřebujeme a ono vždycky něco vyleze. Musím ale naznat, že jak jsem v 34. týdnu, tak jsem se poprvé za celé těhotenství uklidnila, že už teď to teda vypadá, že si fakt domů donesem dítě.
GChK určitě jo ![]()
Rosťa včera okolkoval s večerním úklidem, takže nešel spát s námi, ale o něco později s tatínkem a po nějaké době k sobě do pokojíčku. Takže spal jak mrtvola 13 hodin? A miminko šest do prvního kojení? Očividně jak se po sobě navzájem neválí, spí se jim líp.
Potrefenáhusa My máme písek přímo v kleci, bince je z toho hodně, ale dá se to. Nesahat na srst je asi nutné hlavně když je máš výstavní, na to je pak i speciální písek a tak. Estetická záležitost. Ale normálně se to tolik hrotit nemusí, jedna samička mi klidně spala půl dne v rukávu
. Pak vylezla a jak měla tu srst připláclou, o půlku se zmenšila. Vlezla do písku a za chvíli zase měla původní rozměr
.
GChK urcite to vsechno dobre dopadne! Ja se cely tehotenstvi hrozne bala, do prvniho screeningu jsem si vubec nepripoustela, ze jsem tehotna, prvni veci jsem zacala kupovat, az kdyz se dostali za hranici, kdy by je zachranovali. A od 30 tt jsem uz byla uplne v klidu a rikala jsem si, ze jsme to dotahli fakt daleko.
Potrebuju si postezovat, jsem trochu ulitla na podpisy různých dokumentů (deformace z práce). A strašně mě dere ta praxe, ze mám dopředu podepsat informovaný souhlas, kde jsou formulace jako "dnešního dne mě lékař osobně poučil, že ...", "měla jsem možnost klást mu dotazy ..." apod.
Ja vím, ze jde o formalitu, ale me podobně věci principiálně vadí, obzvlášť když to probíhá tak, ze na přední návštěvě poradny to sestra vybere ještě pomalu v čekárně.
Takze při prvním porodu jsem to nepodepsali, řekla jsem, ze to podepíšu až ve chvíli, kdy to bude pravda a toho dotyčných doktora aspoň minimálně uvidímTeď už mi to přišlo do mejlu taky, tak jsem zvědavá, jak se s tím popasujou na Bulovce
Dost hrozný. To by mi taky vadilo.
Prosím vás, co máte děti ve věku jako já, jsou taky imrvere v sobě? Já je brzo asi ubezdusim
Muž včera vytahl těžký kalibr, nejdřív dostaly obě po zadku, když se servaly tak ze se rvaly za vlasy, pak na ně vytahl že půjdou za trest klecet do kouta (to jsem se šla vysmat za roh, protoze jejich odpověď zněla no to v žádném pripade:D) a pak jsem mu říkala, kde na tohle přišel? Prý jak jsme teď byli v muzeu kde byla stará školní třída, kde jsme si všichni vyzkoušeli kleceni na hrachu, tak že se inspiroval, a pak už na ně taky křičel. On, stoik...furt se navzájem stenkrujou!
Jo, pořád něco. A když ne fyzicky, tak si aspoň vybraně nadávají.
rysamona Porodu se asi nevyhnu
Jak říkám, já nemam problem to podepsat, ale proste až teda budu opravdu náležitě poucena, ne za to vybere sestra buhvijakou dobu predtim. Teď na to ještě pro jistotu koukám a doslova "prohlášuji svým podpisem, že lékař mi dnešního dne osobně vysvětlil vše o zdravotním výkonu ..." to proste sorry dopředu podepisovat nebudu, no.
rasaNori U nás si už většinou jen hrozně sprostě nadávají, dlaždič hadr. Ale jednu dobu se mydlili fakt fest a docela tvrdě (pěstí do hlavy, atd.) a tam jsme teda zasahovali.
MPLee Máme dvě půlroční morčata, nesmrdí, ale žerou jak prokopnutá. Co to jde, dáváme je ven do ohrádky, ať se napasou, ale díky tomu jsou docela plachá. Hladit se nechají, ale je problém je předtím chytit. Měli jsme křečka a jak píše Kokoska dělal v noci pěkný čurbes. Pro menší děti mi ty morčata připadají lepší na mazlení, jak jsou větší.
MP Meri porodu asi ne![]()
A přesně, mě to taky vadí. Nic mi neřeknou a mám podepisovat že znám komplikace![]()
Ale to je prostě styl našeho zdravotnictví, doktor je bůh a ty nekecej a poslouchej.![]()
gtea Já bych taky hlasovala za morče, respektive za morčata, o samotě se trápí, a jestli se nepletu, tak v některých zemích je chov jednoho už braný jako týrání zvířat. Akortá teda se zubama jsme jezdili na broušení 8 let.
Mohučanka MP Meri Topíme na 20, ale nemáme nikde koberce, a když má jen tepláky, ta má studený ruce i nohy.
No. Možná proto syn začal tak rychle chodit
Hrál si teda na hracím koberecku, zas nejsem zadnej Herodes ![]()
Potrefenáhusa Nevím hele, v tomhle případě bych se i hádala. Ono fakt ten starej zizkovskej cinzak se silnejma zdma i stropama s dlažbou všude ... brrr. Docela sem si musela zvykat. Zlatej barák u našich ![]()
Zina Ano, je to tak, u spousty hlodavců je chov samotného jedince přinejmenším nedoporučený. A u těch zubů si člověk teda asi nevybere
.
Potrefenáhusa My jsme dočasný koberec za tímto účelem pořídili, protože se k tomu lezení mrňous neměl fakt dlouho. Takže se po koberci vesele dál plazil a koulel a nakonec první výlet po čtyřech podnikl hned vedle něj po klouzavé prkenné podlaze... čímž nechci říct, že u jiného dítěte to fungovat nemůže, ale spolehnout se na to určitě nedá. Záleží, jak moc velká úprava interiéru je kvůli koberci potřeba, jestli to stojí za pokus.
MP Meri záleží, no, já v Praze bydlím ve starym libenskym činžáku, backory nenosim ani v zimě, pod nama je ordinace, kde se topí, v domě už teď v kuchyni ani neuvarim rychly jídlo jen v ponozkách, fyzicky to bolí, pod nama je sklep, kde se netopí
koberec tam letos nemáme, protože vypadá strašně (logicky se tam natahla celá domacnost), ale jen co ho vycistime (urguju pujceni tepovace, muž má času dost), na zimu si ho tam zas dam
MP Meri Hrací deku má, a i si na ní chodí hrát, ale nejvíc ho baví tryskolézt po celým přízemí. Já už na něm pozoruju, že by rád chodil, čímž se to vyřeší, ale pořád je takovej "vrklavej", nedrží mu ten střed těla.
Potrefenáhusa Už jsme nad tím přemýšlela, ale Cid nanosí domů fakt dost bordelu, si to moc neumím představit, jak udržet ten koberec v nějakým rozumným stavu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí