Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44867 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 19:44

Evaeva Jasně no. Nevim, neteř má takové plastové hraci a drží to, je to z nějakého běžného řetězového hračkářství. Mně sambo kdysi koupil úplně boží dřevěnou z fleru. Ale když jsem to tam tuhle projizdela tak tam toho moc není nebo výroba na zakázku a do Vánoc se to nestihne. 

Online continuity
43473 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 19:48

Evaeva ty jo, šest je takový věk. Já kupovala tu hračkářskou hrající s baletkou, byly ale trochu menší. Baletky uz jsou v koši, ale mají v tom furt peníze. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 19:50

Karja jasně, já se po něčem podívám.

Online continuity
43473 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 19:53

Evaeva dej si do Agátina světa vyhledat sperkovnice, vybehlo jich na mne asi deset. 

Offline Karja
44867 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 19:53

Evaeva continuity Ty baletkove jsou líbivé, ale je to menší. Já mám holky hrozně shranovatelky, ty by potřebovaly malovanou truhlu jak na výbavu, kdepak suplicek na prstýnky a suplicek na náramek:-D.

Online continuity
43473 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 19:54

Karja no tak to nebyla jejich jediná šperkovnice. Mají asi tři plechovky. A byly doby, když každý týden od babičky dovlekly nějaký kelímek od krému. 

Ale v tom agatinym světě mají i větší.

Offline Karja
44867 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 19:58

continuity Nenavadej:-D. Já zkusím časem z fleru nějakou větší dřevěnou posehnat a nebo občas mají něco v tech bydlenkovskych odděleních typu dekorace moebelix a tak:-D. Tak tam stačí do tech retro malovanejch růží přidat třpytky a je to! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 20:24

continuity však jo, mně akorát zajímalo, jestli nemá karja rovnou nějaký tip 

Offline Zuzuli
3829 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 20:24

Mate nekdo na vetsi batole overal z varene vlny? Je to dobre i u vetsich deti, co behaj venku sami a nejsou v kocare? Pro prazske dite, ne na hory. Opravdu nepromokne, kdyz bude treba behat blatem a placat se na piskovisti? Nebo do snehu? Do deste by samozrejme dostala nepomokavou bundu a kalhoty. Porad mi to vrta hlavou, ze by nemusela snad byt tak nabalena a mela volnost pohybu, treba na odrazedle, ale byla v teple. Pripadne ma nekdo zkusenost a nejakym setem z tohoto materialu, protoze nam zacina obdobi "plinu ne", tak se overalu trochu bojim. 

Online Potrefenáhusa
38950 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 20:43

Zuzuli já už bych ho na chodici dite, co se vali venku a hraje si třeba na písku, nekoupila. Spis bych poridila spodní vrstvy 

Offline Zuzuli
3829 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 20:44

Potrefenáhusa diky, mam z toho stejny dojem

Offline Gatita
8664 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 20:46

Dnes je nejaka spatna karma. Deti od rana tak strasne jeci, ze je mi z toho az spatne. Jsou hrozne rozdovadene, ale takovym tim destruktivnim zpusobem, á 5 minut to skonci rvackou a brekem mladsiho. Mezitim se honi a hystericky u toho rvou. Vubec dnes nemluvi normalne, to je vzdycky minimalne 200 decibelu snad. Zavrela jsem se do pokoje a poprosila muze at je dnes uspi sam. A stejne slysim,jak tam jeste ted stridave vresti a breci, a jsem hrozne, ale hrozne napruzena. 

Online Potrefenáhusa
38950 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 20:50

Zuzuli Myslím, ze třeba mikina a podvlikacky udelaj v tomhle veku lepší službu 

Online continuity
43473 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 20:51

Zuzuli vařená vlna síce vydrží déšť, ale ve chvíli, když na ten materiál zatlacis ( třeba si dítko klekne, nebo se válí, tak to začne být o něčem jiném. )

Offline dzizisketa
9015 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 21:57

Zuzuli 

Já od první chodící zimy jedu systém funkčních spodních vrstev. A nahoru něco nepromokavého a omyvatelného.

Offline dzizisketa
9015 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 22:00

Gatita 

Ježíš já jsem řekla muži, který před večeří nějak peskoval Rosťu kvůli úklidu hraček, že on v tomhle taky není žádný role model, tak co chce po tříletém.

A když jsem po uspání přišla do obýváku... hračky po miminku a věci od večeře samozřejmě neuklizené.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 22:14

Asi fakt něco ve vzduchu, po celodenní práci jsem si šla hned po večeři v osm lehnout, strašně me tlačilo břicho, ze večerní cirkus nechám na muži. Tak nechal dítě hodinu ve vane, musela jsem se zvednout a jít ho požádat, jestli by ho teda vyndal, protože dítě hulakalo, ze chce ven a muž samozřejmě sluchátka. Když jsem za chvíli prochazela kolem koupelny, udělalo se mi špatně úplně, jelikož všude nacakano, hračky, svlecene oblečení, na zemi ručník ... no dneska se už z postele nezvedam, ani na záchod snad radši nepůjdu, nebo to demonstrativně překročim  Vedle slysim zvuky střílečky, takže to tam určitě ještě je. 
Že to budu muset zlikvidovat ráno si teď radši nepripoustim :) 

Offline Tabea
8210 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 22:21

MP Meri nezbývá než vytrvat. Mně by teda hodně vadilo, že na dítě ve vaně nedával pozor. Přeju ti, aby byla nejpozději ráno koupelna vycíděná a břicho příjemné...

Online Pinot Noir
29992 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 22:29

Po půl roce se odhodlal sáhnout na kinetický písek. Nejdřív jedním prstíčkem, ale po chvíli se do něj úplně ponořil. A poprvé dnes snědl asi lžíci rozmixovaného masa!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 22:32

Pinot Noir u vás se teda dějou velké věci