Evaeva Jasně no. Nevim, neteř má takové plastové hraci a drží to, je to z nějakého běžného řetězového hračkářství. Mně sambo kdysi koupil úplně boží dřevěnou z fleru. Ale když jsem to tam tuhle projizdela tak tam toho moc není nebo výroba na zakázku a do Vánoc se to nestihne.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva ty jo, šest je takový věk. Já kupovala tu hračkářskou hrající s baletkou, byly ale trochu menší. Baletky uz jsou v koši, ale mají v tom furt peníze.
Karja jasně, já se po něčem podívám.
Evaeva dej si do Agátina světa vyhledat sperkovnice, vybehlo jich na mne asi deset.
Evaeva continuity Ty baletkove jsou líbivé, ale je to menší. Já mám holky hrozně shranovatelky, ty by potřebovaly malovanou truhlu jak na výbavu, kdepak suplicek na prstýnky a suplicek na náramek:-D.
Karja no tak to nebyla jejich jediná šperkovnice. Mají asi tři plechovky. A byly doby, když každý týden od babičky dovlekly nějaký kelímek od krému.
Ale v tom agatinym světě mají i větší. ![]()
continuity Nenavadej:-D. Já zkusím časem z fleru nějakou větší dřevěnou posehnat a nebo občas mají něco v tech bydlenkovskych odděleních typu dekorace moebelix a tak:-D. Tak tam stačí do tech retro malovanejch růží přidat třpytky a je to!
continuity však jo, mně akorát zajímalo, jestli nemá karja rovnou nějaký tip
Mate nekdo na vetsi batole overal z varene vlny? Je to dobre i u vetsich deti, co behaj venku sami a nejsou v kocare? Pro prazske dite, ne na hory. Opravdu nepromokne, kdyz bude treba behat blatem a placat se na piskovisti? Nebo do snehu? Do deste by samozrejme dostala nepomokavou bundu a kalhoty. Porad mi to vrta hlavou, ze by nemusela snad byt tak nabalena a mela volnost pohybu, treba na odrazedle, ale byla v teple. Pripadne ma nekdo zkusenost a nejakym setem z tohoto materialu, protoze nam zacina obdobi "plinu ne", tak se overalu trochu bojim.
Zuzuli já už bych ho na chodici dite, co se vali venku a hraje si třeba na písku, nekoupila. Spis bych poridila spodní vrstvy
Potrefenáhusa diky, mam z toho stejny dojem
Dnes je nejaka spatna karma. Deti od rana tak strasne jeci, ze je mi z toho az spatne. Jsou hrozne rozdovadene, ale takovym tim destruktivnim zpusobem, á 5 minut to skonci rvackou a brekem mladsiho. Mezitim se honi a hystericky u toho rvou. Vubec dnes nemluvi normalne, to je vzdycky minimalne 200 decibelu snad. Zavrela jsem se do pokoje a poprosila muze at je dnes uspi sam. A stejne slysim,jak tam jeste ted stridave vresti a breci, a jsem hrozne, ale hrozne napruzena.
Zuzuli Myslím, ze třeba mikina a podvlikacky udelaj v tomhle veku lepší službu
Zuzuli vařená vlna síce vydrží déšť, ale ve chvíli, když na ten materiál zatlacis ( třeba si dítko klekne, nebo se válí, tak to začne být o něčem jiném. )
Já od první chodící zimy jedu systém funkčních spodních vrstev. A nahoru něco nepromokavého a omyvatelného.
Ježíš já jsem řekla muži, který před večeří nějak peskoval Rosťu kvůli úklidu hraček, že on v tomhle taky není žádný role model, tak co chce po tříletém.
A když jsem po uspání přišla do obýváku... hračky po miminku a věci od večeře samozřejmě neuklizené.
Asi fakt něco ve vzduchu, po celodenní práci jsem si šla hned po večeři v osm lehnout, strašně me tlačilo břicho, ze večerní cirkus nechám na muži. Tak nechal dítě hodinu ve vane, musela jsem se zvednout a jít ho požádat, jestli by ho teda vyndal, protože dítě hulakalo, ze chce ven a muž samozřejmě sluchátka. Když jsem za chvíli prochazela kolem koupelny, udělalo se mi špatně úplně, jelikož všude nacakano, hračky, svlecene oblečení, na zemi ručník ... no dneska se už z postele nezvedam, ani na záchod snad radši nepůjdu, nebo to demonstrativně překročim
Vedle slysim zvuky střílečky, takže to tam určitě ještě je.
Že to budu muset zlikvidovat ráno si teď radši nepripoustim :)
MP Meri nezbývá než vytrvat. Mně by teda hodně vadilo, že na dítě ve vaně nedával pozor. Přeju ti, aby byla nejpozději ráno koupelna vycíděná a břicho příjemné...
Po půl roce se odhodlal sáhnout na kinetický písek. Nejdřív jedním prstíčkem, ale po chvíli se do něj úplně ponořil. A poprvé dnes snědl asi lžíci rozmixovaného masa!

Pinot Noir u vás se teda dějou velké věci ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí