Sakra, tak muž vstal ráno uplne automaticky (ono to v půl 9 s tím našim medvědem není zas takový umění
), nasmazil francouzsky tousty a uklidil obývák. Takže když jsem vylezla, tak koupelna byla sice netknutá, ale ani jsem si na tom odpovidajicne nemohla zchladit žáhu, protože zrovna skládal prádlo a teď tu jezdí s vysavacem
No proste k nasrani ![]()
Vše o těhotenství a dětech
MP Meri U nás je bordel strasnej, sambo na tom nic neděla, jako třeba utre nádobí, tak jednu z pěti várek, a to většinou když už si nechce hrát s dětma:-D:-D Jenže já mu taky nemůžu nic moc říct, když chodí že jo na tu stavbu, pořád. Ani mu nedávám žádný nadstandardní úkoly typu, zajeď pro pět housek. Fakt v pytli, ale pak to začne:-D
My vstávali v devět. Děti do té doby postavili autobus a nacvičili koledu (pustily jí z albi tužky a do toho hráli na trubku a harmoniku
) Je teda škoda, že tu energii nedokáží směrovat třeba k tvorbě té snídaně. Tak snad za rok dva ![]()
Evaeva natoč si to alespoň na mobil. U nás jeden rok nacvičily pojďme bratia do Betléma, já to nikde nemám a je mi to dost líto.
U nas tedy nepohoda pokracuje. Jsme vsichni nejak podrazdeni, deti jak z divokych vajec (jak zdrogovane, kralicek duracell je slaby odvar) a mladsimu se kazdou chvili vysouka z nosu zluta nudle. To asi zas nebude moci do skolky
.
Doma uplne strasne, neni kam slapnout. Vcera vzal muz starsiho s sebou do xxxlutz pro garnyze, tak garnyze stale nemame, ale jako odskodne za cekani u pokladny syn od lutzu dostal: dve krabicky na svacinu, destnik, klicenku, pastelky, batuzek a nafukovaciho tucnaka. A to jsem si zrovna rikala, ze bychom meli ty veci doma pred Vanoci trochu probrat. Ale nejpis tam pojedou jeste pro dalsiho tucnaka, protoze o toho jednoho se tu kluci od vcera rvou jako kone.
MP Meri nakopej hadry v koupelně na hromadu, buď to uklidí tatínek nebo to počká na večerní hromadu a uklidis to najednou ![]()
Karja my jsme všichni tři nemocní doma už týden, vůbec nevím, jestli to tady ještě někdy uklidim. Ještě nám brutálně protejkal záchod a čekali jsme na opravu, ve středu jsem si pak dala velkej úklid wc a koupelny az mi z toho zas vyskočila horečka, no na to se můžu vykašlat
Evaeva tyjo snídaně, buď ráda, že se ráno zabaví a nechaj vás v posteli
ale já si nemůžu stěžovat, syn tu od rána staví lego a je mega zlatej. Já jsem šla spát kdo ví kdy, protože jsem tu do noci mastila ten kalendář. A nechali mě spát celý dopoledne, takže bordel jim plně odpouštím.
Gatita promiň, ale už je jasný, po kom to kramareni deti mají.
Vyhodila bych oba i se všemi krabičkami na svacinu. ![]()
Z mých zkusenosti.bych tučňáka rozhodně neporizovala dalšího, ale tohoto uklidila, pokud se nedomluví. Chvíli bude řev, u nás pak byl následován pár dny klidu. Když se jim snažíš vyhovět ve všem, k ničemu dobrému to nevede a zkoušejí víc a víc.
continuity to byl vtip, zadny dalsi tucnak uz nebude
. Oni to nekoupili, nabalili jim to u pokladny jako reklamni predmety. Nevim proc, je to asi deset veci a jeste dost objemnych. Muz se asi netvaril dost asertivne akorat.
continuity s tím musím souhlasit, ty reklamní krámy jsou pekelný a spíš bych hleděla jak se toho zbavit než jet pro další. Tyhle věci upřímně nesnáším, většinou jsou úplně nepoužitelný, ale zároveň je člověku líto vyhodit novou věc.
continuity tohle by ti líto nebylo
Ale dojímá mě, jak se k sobě chovají a co spolu vymýšlí
žluťásek vždyť jo! Jsou boží. Kdybychom neměli na dopoledne program, nechali by nás spát i dýl. Starší syn je teď hrozně zaneprázdněný. Tuhle nám líčil, že když má školku, musí vstávat brzy, aby to před odchodem všechno stihnul ![]()
MP Meri No to ale naštve, fakt!!! ![]()
žluťásek Ano, ty nemoce společne, to je hrůza. Když jsou nemocné holky, nějak lehceji, tak paradoxně toho udělám docela dost, jak jsme furt doma. Ale jak to padne i na mě....tak děs. Teď tu mám zakramovano a neuklizeno, vůbec nevím z jake strany to vzít. Po dětem mám úplně všechny věci kromě autosedačky!!!!
Evaeva Já jsem ohledně jídla spokojená už delší dobu, kromě ovoce a jogurtu, což jedl vždycky (a jeden čas výhradně) zařadil i dost zeleniny, zvládal i několik normálních jídel a s tím se dalo pracovat (denně jsme večeřeli placky, protože ty jedl a dá se tam dát cokoliv). Akorát teď úplně vidím tu naprostou pohodu, když dítě jí prakticky všechno.
Gatita Jo, ta nevolnost z hladu je peklo. Syn to taky takhle míval, hroznej amok z hladu, akorát že nechtěl nic sníst. To bylo hrozný zoufalství.
Len doma to naštěstí vyřešíš tím chlebem, ale třeba výběr restaurací máme omezený. Ale zase si nechci stěžovat, jedí jako normální děti, no.
Evaeva Ty restaurace úplně chápu, myslím, že tam syn nejedl nikdy nic, kromě hranolek, co jsem mu jednou dala ze svý porce. Připomněla jsi mi, jak jsme nedávno s kamarádkou zapadly do čínský restaurace, protože hrozně pršelo a nebylo kam jinam jít, a já v naivní radosti, že už malej jí polívku objednala ten jejich vývar, no nakonec večeřel ovocnou kapičku a špaldový tyčinky.![]()
continuity Já kvůli tomu nosím s sebou ovocnou kapsičku, to je jediný, co si kdy v takovým amoku vzal. Ale teď už je pohoda, mám vychytaný, kdy a kolik asi potřebuje sníst a už se to nestává. Já jsem teda taky hrozná, pokud mám hlad, to se měním v hroznou bestii, má to po mně ![]()
Evaeva Přesně tak, já kvůli tomu do restaurace ani nechodím s dětmi, protože jediný bezpečný jídla jsou asi tak řízek, rajská a hranolky. I to rizoto, šunkafleky či vývar skýtají spoustu možností, aby to bylo trochu jiný než doma a už se to nejedlo. Večere klasické nejí velkámalá vůbec, to jsme nějak vzdali a jí jakoby jídlo třeba vajíčko, těstoviny a zeleninu:-D. Nebo zeleninu a suchej chleba, prostě takové obložené talíře či oddělené saláty (dost chudé) by se dalo říct. I když jí dám něco co k obědu normálně jí, tak na večeři dělá strašný ofuky a nestojí to za to.
Karja já večeře dělám bezmasé, takže to, co popisuješ, je adekvátní náhrada. Prostě to nejde točit dokola palačinky a těstoviny (suché, jen se sýrem)
V restauraci naštěstí stačí, když mají něco českého, svíčkovou, rajskou, nebo aspoň ten řízek. Ale jít s nimi třeba do asijské, nedají si ani ten vývar ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí