Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline eless
2039 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 22:33

Pinot Noir tesim sa s tebou!

ten moj dnes na navsteve zjedol cisty vyvar z polievky a suchu ryzu! vsetci pritomni vratane mna sme skoro odpadli! normalne zazrak ze nieco zjedol

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 22:34

Pinot Noir gratulujem k pokroku, urcite to bude uz len lepsie a lepsie

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 22:40

Tabea My už ho ve vane nehlidame, jsou mu 4. Ale vzdycky poslouchám jedním uchem, jestli je v pohodě a jestli nechce ven. 
Mozna budu vytrvalá tak, ze ráno proste nevstanu, to by mohlo vyresit situaci 

Offline Gatita
8664 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 22:47

dzizisketa MP Meri tak u nas to bylo spis tak, ze muz se snazil, ale byl na deti kratkej. Totalni vyron energie, te nejdivocejsi. Kluci skakali a jeceli jeste v pul desaty. dneska to bylo nad vsechny hygienicky normy. 

Online continuity
43473 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 22:48

Pinot Noir no to je paráda. Nechci navádět, ale kinetický písek skýtá hodně možností dárků.

Jinak moje jedno dítě by v něčem podobné mělo ponořené ruce pořád, když už ne písek, tak alespoň sliz. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 22:49

MP Meri to udělej!

Offline Karja
44867 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 23:20

Dneska marieuden jako blázen, byly jsme v tom GASKu, v Barboře, v restauraci, nakoupila jsem jim oblečení. Paráda, paráda. Fakt jsme si to užily, velkamala nadšená, sambovi prej 45 minut v posteli vypravovala co jsme zažily včetně detailů, že obsluhoval jeden kluk a dvě holky, na zákusku byla malina a borůvka,.... To že mi ale utekly z herny a musel je zastavovat cizí pán, a to že jsme procházely adventmarketem a venku mi říká ,,Jeee mami, já tam musím jít ještě vrátit tohle,, a v ruce kus dřeva na kůži, coz se ukazalo byl designový šperk za 1650,-Kč, tak to mu neřekla! Je mazaná jak liška.

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 23:43

Pinot Noir Gratuluju!! Já jsem na vás dneska zrovna dneska myslela. U oběda jsem si říkala, jak se syn rozjedl a že je to úplně super. K obědu jsem dělala pečený noky se zeleninou a mozzarellou a normálně to snědl. Zkouším teď i nový recepty, to je najednou taková pohoda. Před pár dny jsem dělala kroupy s hráškem a kapustičkama a chutnalo mu. Největší rozdíl vidím v tom, že je jakžtakž ochotný ochutnat neznámý jídlo! a i když mu to nejede, první sousto nevyplivne a spolkne. Zlepšuje se to a je to super! To maso je úplný zjevení, co?

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 00:43

Prosimvás pěkně, můžete mi pomoct vymyslet pohádkovy postavy a nadpřirozený bytosti, co mají ve svém jméně barvu? K jedný barvě mi stačí jedna postava, ale může bejt klidně víc odstínů

Zatím mám: Červená Karkulka, Princezna se zlatou hvězdou na čele, Zlatovláska, Šípková Růženka, Černokněžník, Modrovous, Bílá paní, 

Aby ta barva byla přímo v jménu, ne jakože Sněhurka - sníh - bílá. Růženka mi trochu pokulhává, vím

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 00:51

žluťásek fiha tazka uloha, na prvu mi napada len Zlatovlaska ale zlato tam uz mas. Mozno sa mi daco prisnije, dam rano vediet

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 01:34

Mrakoplas dekuju, budu si to tam dopisovat. Schválně jsem si tam dala ty barvy, aby to bylo dobře vidět a abych to tu snadno našla

Vyrábim adventní kalendář, na každý den budou nějaké rébusy, úkoly, bludiště, křížovky. Půlku už mám, ale chci to různorodý. 

Kdyby vás něco napadlo, připíšu si sem tipy :) nebo kdyby chtěl někdo dělat taky, tak jako inspirace. Já vykrádám pinterest, instagram a knížky z knihovny :) 

- grafomotorika - vzorek na čepici - kroužky, trojúhelniky, křížky, smyčky apod.

- bludiště

- dvojice vloček a hledání jedné liché

- teploměr a zakreslení rtuti na stupnici, kolik ukazuje nebo kam vystoupá rtuť, když je 5 stupňů např. 

- hodiny a poznat kolik ukazují ručičky, jen jednoduché půl a celá

- obrázkové rebusy - takový ty ka-pes-ník a podobné originální

- čísla v názvech pohadek

- pravá polovina andela, dokreslit druhou polovinu obrázku 

- návod na výrobu veselé svačinky, toust jako prasátko peppa 

- návod na výrobu andělíčka z chlupatých drátků a korálku

- bludiště, na trase různá písmena, tajenka bude místo, kde najde ukrytý darecek k Mikuláši 

- obrázková spojovačka, co k sobě patří - to ještě nevím co bude, beru tipy

Musím zitra ještě projet starý časopisy Puntík, tam bude jistě mnoho inspirace :) 

Offline tenzie
302 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 06:22

žluťásek no mě napadla Liška Ryška, ale to je jak ta Růženka a pro dítě navíc těžký... jinak je to sama zlata, ale to už máš (jelen se zlatými parohy, zlatá rybka) nebo pak Modroocko, což máš taky

Offline Gatita
8664 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 07:37

žluťásek to je tezke, mam jen kocourka modroocks, zlatou rybku a rusalku, ale to uz tam nepotrebujes. Vubec me nenapada nikdo zeleny, ani zadny drak nebo vodnik

Offline tenzie
302 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 07:53

žluťásek a ještě mě napadla pohádka Jak sevci zvedli vojnu pro červenou sukni, ale taky zbytečná námaha :) 

Edit: a navíc chceš postavu, tak nic :)

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 08:07

Pinot Noir super pokroky

U nás tiež lepšie, syn teraz ostane po+ut doma, aby neochorel, v stredu ideme na alergologiu,  tak povedal, že potrebuje ísť do škôlky, lebo sa učia pesničky na vianocnu besiedku. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 08:49

Len to abych kluky taky vzala na nějakou ergoterapii Tohle by nikdy nepozřeli, ani by neochutnali

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 09:03

Evaeva No já jako taky koukam!! Ale zjistila jsem, že syn je v základu jedlík, sní toho i hodně na množství, když ho to nefrustruje. Je mi jasný, že se teď namlsám a za dva měsíce přijde klasický batolecí fuj.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 09:35

Len naštěstí, když jedí nějaké maso, nějakou zeleninu a přílohu, tak už se s tím dá pracovat. Akorát točíš pár jídel dokola, ale není to že by strádali. Starší syn je hrozná konzerva, ale teď taky vzal pár jídel na milost.

Offline Gatita
8664 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 09:37

Len mne na stres kolem jidla nejvic zabralo, ze jsem zrovna nahodou cetla nejake romany, ktere se letmo dotkly hladomoru. Rekla jsem si, ze to, ze dite sni z plneho talire pet suchych kolinek, je vlastne nadherne. A to jsem mela oficialne neprospivajici dite. U nas se to hrozne zlepsilo asi nakonec samo věkem a je to strasna uleva, kdyz vim, ze se deti z kazdeho jidla nejak najedi, a ze jim nebude vecer z hladu blbe. Uz dokonce obcas nemusim varit nejake pidi porce extra pro ne, vim, ze zvladnou nase jidlo. V sedmi letech mega uspech:))

jinak se raduji s Pinot Noir , musi to byt velka uleva. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 09:40

Gatita kluci jedí chleba s něčím. Takže často večeří to, když už nevím, co bych vařila, aby to jistě jedli. Dost často nejí ani to, co bych čekala, že budou. Ale oni prospívají normálně, tak to člověk tolik neřeší.