Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 14:39

Karja syn často večeři rohlik se šunkou a k tomu třeba mrkev a přijde mi to úplně v pohodě

On si strašně vymejsli s vařeným jídlem, ve školce prej jí všechno, doma nechce žádný směsi typu rizoto nebo zapečený brambory. Bezpečný jsou různý plátky masa s rýži, s bramborovou kaší, to jí vždycky. A ty placky, to dělám taky několikrát týdně, dá se do nich dát všechno. Jen hlídám, aby nebyly až příliš podezřele zelený

Offline Myrtila
5384 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 15:15

Prosim vas, odrazedlo po sto padesate  Ted mame pro syna funny wheels, ale uz je mu male, sice se tomu branim, ale myslim, ze jeste v zime budem muset koupit nejake jine, vetsi, asi ho u nas uzijem vic nez sanky  Akorat... syn jeste porad jezdi se tremi kolecky, nevim, jestli by uz zvladnul balancni kolo. Mely byste prosim tip na neco se tremi kolecky, idealne rostouci, jako to funny wheels, co by se dalo predelat na dve kolecka? A nebo pripadne na co nejlehci rostouci balancni kolo? Syn ma ted neco pres 90 cm, nevim to uplne presne. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 15:18

Myrtila kluci dvoukolové zvládli od dvou a čtvrt, u druhého se nám osvědčila vodící tyč, mohla jsem ho držet, tlačit do kopce,...

Offline Myrtila
5384 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 15:26

Evaeva To si vlastne pamatuju, ze jsi sem psala o te tyci. Ja jsem prave strasne na vazkach, jestli mu sebrat to jedno kolecko, dokud z toho odrazdedla jeste nevyrostl uplne, ale moc se mi do toho nechce. On na nem dlouho jezdil jenom doma v kuchyni a obyvaku, ven se odvazil az asi v zari, takze na nem vlastne jezdi jenom hodne kratce. 
Edit: Tim jsem chtela rict, ze vim, ze kdyz mu ho seberu a zvladne to, muzu pak snaz vybrat to kolo. Ale fakt nevim, aby se uplne nezaseknul a pak nechtel jezdit na nicem. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 15:33

Myrtila on už není tak malý, zkusila bych mu to vyloženě ukázat. Podívej, už to to jde, zkusíme sundat kolo, když to bude blbý, vrátíme. To už by podle mě mohl pochopit bez nějakého záseku. Ono to v té zimě je stejně takové nijaké.

Edit: na tom odrážedle to nebude, že nasedne a odjede. Chvíli se to bude učit.

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 16:18

Syn dostal v roce a půl Funny wheels, ve dvou jsme pořídili Woom 1, aniž bysme Funny wheels vůbec přestavěli na tu dvoukolovou verzi, s kterou jezdil navíc jenom po bytě. A jezdil hned. Asi bych se toho nebála, pokud jezdí rád, tak nějakej novej dopravní prostředek ho určitě nadchne.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 17:00

Myrtila nas mladsi sa tak zasekol. Do troch rokov na funny wheels s tromi koleckami, ale uz je na to fakt velky, tak sme ho v lete zmenili na dve..a odvtedy na tom nebol, vzdy to len zahodil. Ale je pravda, ze sme to neskusali velakrat. Keby som ho kazdy den vytiahla, tak verim, ze sa nauci ale mne sa to nechcelo tahat po celom meste v rukach. No, dufam, ze na jar uz presadne na odrazadlo. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 17:02

Jo a mladsi je chory, ma horucku a najvacsie nestastie, ma afty skoro az v krku, boli ho to a nemoze jest. Jeho najoblubenejsia cinnost na svete. Zufaly sa oprel o stol a plakal, ze nemoze papat. Taku kopku nestastia som este nevidela :) Nastastie som vyhrabala z mrazaku zabudnuty nanuk a ten pomohol :) No som zvedava co je to za moribundus a dufam, ze sa vyhneme navsteve lekarky. V piatok tam vraj mala vyse sto deti

Offline 711990
18329 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 17:04

Mrakoplas 7.nemoc aka virova angina! Za par dni je po vsem, jeste se mu nejspis udelaji pupinky na rukou a nohou, ale ne nutne.Lituju!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 17:09

711990 pockat pockat, 7 choroba je ruka-noha-usta, nie? To mal pred par tyzdnami uz mu zliezaju aj nechty! 

Offline 711990
18329 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 17:52

Mrakoplas jezismarjatak to teda nevim co bude tohle! Jeste mononukleoza...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 18:06

711990 huš! Uz radsej nic nepis

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 18:24

Myrtila my máme koloodrážedlo cruzee. Je to snad nejlehčí na trhu. Jediné, co bych mu vytkla je ochrana peori přetočení řidítek. Dcera z něj dośahla už v 77cm. To funny wheels měl nakonec taky, ale ono jak je široké, tak se jí na něm odráželo hůř v té 2 kolové verzi než na Cruzee. Na fw jsem jí teď objednala lyže na zimu na hory  

Zina no já si myslím, že mi ten bubínek prasknul sám v noci, ale doktor na pohotovosti byl ochota sama, v podstatě se mi vysmál, proč s novorozencem někam cestuju a co po něm jako kojící chci  Takže si asi dám další kolo orl v týdnu, protože kapky kupodivu nezabírají. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 18:43

Mrakoplas může to klasická viróza, můj mladší i synovec to měli. Za tři dny bude v pořádku.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 18:46

Evaeva vdaka, to som chcela pocut!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 18:52
Offline Karja
44867 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 19:39

MPLee No to je děs! TO by jeden řekl, že aspoň něco lokálního pořádnýho by ti mohli dát! Rozhodně nás informuj! Ať je ti brzo lépe;-)

Offline 711990
18329 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 19:43

MPLee ty lyze!!!!! Kdes to poridila? Vidim to jen na hithitu...

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 19:44

MPLee Ach jo ;-(. Tak držím place, ať je ti co nejdřív líp.

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 20:02

711990 na hithitu

Karja dostala jsem atb kapky, ale jsou zarim dost bez účinku. Takže jestli se efekt neukaze do zitra, tak zkusim deti upichnout na chvilku u nasich a zajedu si na kontrolu. Jako nechci ty doktory prudit, ale jako s tema dvouma malejma detma je to chutovka. Ucho me boli, hlava se mi mota. Snad jen ze na nej skoro neslysim se chvilema ukazuje jako vyhoda