711990 tu brzdu má snad každé
Ne že by něco natrénoval teda ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Poraďte mi, prosím, nějakou kuklu s velkým otvorem na hlavu. Mladé si pořád stěžuje, že ho současná kukla škrtí pod bradou. Nějakou tenčí, obyčejnou, nosí ji pod helmu.
Evaeva my máme bavlneny oboustranný z Tchibo.
Tabea to mi nenapadlo, podívám se
Tabea to mi nenapadlo, podívám se, díky
Evaeva tyjo, oni už je asi nedělají. Nebo jsem je nebyla schopna najít. Jednu tam mají, ale pletenou z bavlny. Ta asi bude tlustší...
Evaeva Co kukly od Little angel?
Ehm, my jsme byli dneska u doktorky, jedno dítě na kontrolu, jedno dítě začíná marodit. Řešily jsme, kdy je asi tak můžu poslat do školky. Doktorka mě varovala, ať ale počítám s tím, že letos ještě jednou nemocní budou, že je teď nemocnost velká...
Tak co no, měsíc už skoro máme za sebou. Do konce roku už je to jenom jeden další ![]()
Evaeva jedna má z outlastu (takze little angel asi), druhá merino manymonths. Ta merino je lepší, víc obepíná obličej, možná si ji taky pořídím;)
Evaeva My kuklu z tchiba máme, ale je to značené jako jedna univerzální velikost a dceři už je teda malá.
rasaNori já potřebuju spíš volnější, jemu to právě vadí
Zkusím kouknout na ty little angel
Evaeva Tiež máme little angel, brala som dospelacku veľkosť, že keď bude mala, bude mne ![]()
711990 no starší si na kuklu taky nestěžuje![]()
Tak jsem se po celém dni boje dostala na orl a samozřejmě mám zánět středního ucha, mám ho píchlé a konečně i atb. Starší jsem do zítřejšího večera upíchla u rodičů.
No ale nějak se mi rozbilo miminko pro začátečníky! Malý už několik dní celé dopoledne nespí. Je unavený, usne a za pár minut je vzhůru a pláče. Spí pokud je u někoho a nebo v šátku. Jenže ležet s ním nemůžu a když ho mám v šátku, tak kňourá dcera, že chce taky nosit
Doufám, že najdeme nějaký způsob, jak budou spokojení oba, tohle x hodin dlouhé řvaní, aby ve 4 odpoledne odpadnul a s pauzama na kojení spal až do rána, asi nedám. A ano, může být hůř, vím.
Myrtila ja docitam az dneska, ale moje dcera se taky zasekla ve chvili, kdy jsme ji z funny wheels sebrali jedno kolo. Proste jsme rozbili jeji oblibenou hracku a muzeme si ji nechat. Ona to svoje kolo milovala, jezdila na nem porad. Vysledkem byl vzdycky, kdyz jsme ji nabidli, ze vezmeme kolo ven, jen hystericky plac a dobyvani se do skrine, kde je krabice s tretim koleckem schovana. Maximalne pak ujela pet metru a dal nechtela. Trvalo skoro tri mesice, nez se nechala premluvit k delsi jizde na dvojkolce, jenze mezitim z funny wheels vyrostla
Pritom dvojkolku ovladla hned, jezdi uplne s prehledem. Pocitam, ze novy cerveny dopravni prostredek k vanocum ji dostatecne namotivuje dalsi jizde. Pocotam, ze se ji bude i lepe jezdit, kdyz nove bude mit vetsi nafukovaci kola. Takze bych spis doporucila rovnou koupit neco noveho, nez brat kolecko. Ja znacku bohuzel nedoporucim, kupovali ho ted k vanocum prarodice a ja ho jen zbezne okoukla a potezkala, takze netusim, co to vlasne je.
MPLee moc lituju, jak s tím uchem, tak s neodlozitelnym miminem :-( asi bych zkusila ten satek, jestli si malá přece jen nezvykne?
tlapkam moc!
rasaNori my jsme manymonths kuklu zdedili na mimino a byla taková strašně drobná a malou dírou, velikost do roka a na naše dite už ve 4 m nesla vůbec natáhnout , jinak maj ty merino věci fakt příjemný, ale ta kukla mi přijde jen na malý hlavy
mame stejnou joha jako Tonda, též 52 a nestezuje si, jen vypadá jako zbrojnoš v drátěný kosilce (čepice sundava)
Mohučanka ano! A máte možnost se věnovat vyrábění, pečení cukroví a podobným kratochvílím (jestli teda mimino dovolí), stejně je venku hnusně.
Když na to bych potřebovala být ve formě. Včera jsem silou vůle nasypala s dcerou nějaké ozdoby kolem čtyř svíček, jakože věnec. Starší "nemocné" dítě shrabalo dnes s babičkou půl zahrady s nudlí u nosu. Zítra ještě do školky nejde a babička má vlastní program, takže to vidím na několik Lvích hlídek proložených Tlapkovou patrolou. U mladší uvidíme, jak se to vyvrbí, manžel tvrdí, že vidí, jak ji roste "celá řada zubů", babička vidí, že se klubou 4. Já teda nevidím nic, ale vpodstatě doufám, že to jsou ty zuby a ne viry od nás.
Nejblbější je, že mám v tomto období klasicky hodně práce (do půlky prosince musí být práce odevzdaná), počítala jsem s víkendem, ale to mi zhatila horečka. Přes den je to s prací úplně v háji, když mám doma obě děti většinou bez hlídání.
No prostě období naprd, máme v rodině bohužel i další problémy, od opravdu vážných zdravotních až po "prkotiny" typu tahanice s pojišťovnou kolem bouraného auta nebo nefunkční kotel na mámině chalupě.
Omlouvám se za sloh.
DruI tak jsem si ji zkusmo dala na hlavu a oblecu ji v pohodě. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí