Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18329 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 21:16

Mrakoplas snad mu to brzo zabere! Dneska je u nas prvni den i noc bez nurofenu,po 5 dnech, tak snad se to zlepsuje

Offline Myrtila
5384 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 21:37

Evaeva No, my jsme prave poridili to funny wheels s tim, ze to ma nastavitelnou vysku a dve, nebo tri kolecka, ze mu to vydrzi dlouho a pak treba poridime rovnou normalni kolo, ale nejak nas prekvapil tou rychlosti rustu, no

Jos Decathlon je dobry tip, diky! (Si to tam zkusi na necem za par korun a manzelovi to pak neda a pujde koupit woom za petku )

Mrakoplas Kdyby to byla ta herpangina, tak ta je opravdu hodne bolestiva, ja se nemohla najist asi tyden. Tak 4 dny jsem jenom pila caj, pak jsem zvladla presnidavku a cisty vyvar. A horecku jsem mela taky strasnou, uplne jsem blouznila. Doufam, ze to nebudete mit tak hrozny. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 22:11

Myrtila je to asi ono, podla fotiek mi to mama potvrdila, ze asi hej. Čipok zabral, zjedol dnes akurat ten nanuk, ostatne ho bolelo, takze zajtra ma nanukovy den :) Dakujem, snad to nebude tak strasne. Este cakat kedy to chyti starsi :(

No a v praci budu mat zo mna radost, nie som tam ani mesiac a budem musiet ist od utorka na očr, sambo uz druhy raz za mesiac nemoze. Zajtra to nejako da na HO. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 22:11

711990 drzim palce!

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 22:39

Mrakoplas já jsem synovi na bolavej krk mrazila jogurty, actimel, ovocný dřeně, džus. Jen tip, asi bys na to přišla i beze mě

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 22:43

žluťásek vidis, lipanka mu tam strcim(jogurty on nemusi)! Pije nastastie dost, je sice ochotny vypit len bazovy sirup, ale hlavne, ze pije. 

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 22:50

Mrakoplas já jsem takhle v létě zpracovávala všechny zbytky. Termixy jiných značek, co mu nechutnaly, protože měly jinou krabičku apod

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 22:52

žluťásek fikane

Offline Myrtila
5384 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 23:10

Mrakoplas Tak to je mi maleho fakt lito, preju co nejmirnejsi a nejrychlejsi prubeh!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 23:26

Myrtila starší na odrážedle jezdil ještě skoro ve čtyřech, než přešel na kolo. Myslím, že ještě v pěti by to asi celkem šlo. My měli obyčejnou motorku, tak nemám úplně srovnání, ale přijde mi to nesrovnatelné, odrážedlo zvládne i lehčí terén, bereme ho na výlety, ujeli na tom i pár kilometrů (když chtěli )

Offline Myrtila
5384 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 23:47

Evaeva Vidis, to me nenapadlo, ze na tom muze jezdit i tak dlouho a treba na vylety. Ono to asi zni divne, ale zrovna toto nemam kde ve svem okoli okoukat, z tech cca skolkovych deti, co mame v okoli, zadne nejezdi asi na nicem, ani ta kola a odrazedla nemame po kom dedit, ani si je nemame takhle kde vyzkouset.  

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 07:06

Evaeva Myrtila nas starsi jazdil na odrazadle az do piatich rokov, slapat na bicykli sa naucil az teraz v lete :) Ale on je krpcek, ani mu to odrazadlo nebolo este ani moc male :))

Offline Myrtila
5384 příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 12:25

Mrakoplas No, u toho naseho naopak hrozi, ze si na tom odrazedle usoupa nohy pod kolenama  
Dekuju vsem za postrehy, nekde zkusime to koloodrazedlo a pak ho nejspis koupime, do trikoleckoveho se mi uz moc investovat nechce. 

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 12:38

Myrtila nas malej dostal woom odrazedlo na Vanoce predloni, to mu bylo neco pres 2 roky. Nemel s tim problem a brzo se naucil odrazit a zvednout nohy, balanc drzel vyborne. Minule dostal kolo, taky woom, mel k tomu nejak neduveru, ale kdyz zacali na jare jezdit na chalupu, celkem rychle se to naucil. Jen musel pochopit, ze musi slapat a pak zabrzdit rucni brzdou. Takze jezdi tak od tri a pul. Jeho starsi bratranec myslim tu fazi dvoukoloveho odrazedla uplne preskocil, ten mel samy odrazeci motorky a auta na baterie po rozvetvenem pribuzenstvu, ale kolo pak zvladnul taky dobre nekdy kolem 4.roku. Jen se bal jezdit z kopce, ale taky si zvyknul.

Offline Myrtila
5384 příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 13:09

Kokoska Diky, nad tim jsme prave vcera debatovali s manzelem, kdy se to dite nauci slapat a brzdit rucni brzdou. Manzel by uz chtel poridit rovnou kolo, ale ja si myslim, ze na to klidne muzeme jeste rok pockat, az mu budou tri. Synovi byly ted v listopadu teprve dva. 

Offline Tabea
8211 příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 13:14

Myrtila myslím, že na kolo má ještě čas, teď bych pořídila to balancni kolo. Pak jen presedne, naučí se, že šlapat se má dopředu a brzdit ruční  brzdou a ne nohama. A ty budeš mít čas zlepšit si časy ve sprintu.
Za kolem už se teda moc běhat nedá. 

Offline Mohučanka
7365 příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 13:19

Tak já mám rýmu v dutinách a aft v puse, starší dítě kašle a miminku jsem teď naměřila 38,1

Hledám pozitiva...když jsme nemocní teď, tak nebudeme nemocní potom. Že ne? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 13:22

Myrtila nemyslím si, že dvouleté dítě zvládne kolo, hlavně mentálně. Mladší má tři a fyzicky to dává, ale mentálně ještě ne - neumí pracovat s brzdou, nepoužívá jí ani na odrážedle. Starší by mentálně kolo pobral tak před třetími narozeninami, ale zase se bál kola celkově. Ovládl ho před čtvrtým rokem. Pak je ještě varianta takové té tříkolky, ale osobně mi přijde, že to dítěti nic nedá. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 13:23

Mohučanka ano! A máte možnost se věnovat vyrábění, pečení cukroví a podobným kratochvílím (jestli teda mimino dovolí), stejně je venku hnusně.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 13:29

Myrtila Tak ruční brzdu na procvičení může mít i na koloodrážedle. A skoro myslím, že tak malý kolo, aby ho utáhlo dvouleté dítě, snad ani nevyráběj.