MP Meri jedna věta a docela promakaný hejbací obrázky jsou kdyžtak v "Jak to žije v jesličkách" od Svojtky, viz video

MP Meri ještě mně napadlo, že Albi má k té tužce betlém. Ale vlastně nevím, co v něm přesně je.
Já bych asi potřebovala tip na nějakou knížku, kde jsou ty příběhy o Mikuláši, narození, třech králích,... zpracované tak na dvě stránky. Teď čteme O létajících strojích od Kahouna a to je vlastně historie letectví a syn poslouchá, jak přibitý.
MP Meri tyhle knizky jsou mnohem vic ke koukani, nez ke cteni. Ty obrazky, otviraci okynka a pruhledy jsou tak navodne, ze text moc neresime. My mame pohadky v ceske verzi od Svojtky, ale stejne ten text necteme, jen vypravime podle obrazku, co se tam deje. Takze zbytek, co nevysel v cestine, jsme koupili v originale a nijak nam to nevadi.
Zina Taky opozdene gratuluju a mas muj velkej respekt, ja byla rada, ze jsem si pri detech udelala ridicak, dodelat bakalare mi zni jako uplny scifi.
Vari Ona to už byla jen jedna státnice, i když blbá, tak pořád jen jen jedna. Ještě mi teda zbývá dopsat bakalářku, ale už to mám docela dobře rozjetý, tak to prostě dopíšu. Dělat u toho celou školu (nebo i třeba jen rok) si moc neumím představit, aspoň teda v našem případě. Ale jak jsem tu psala, jsou i lidi, co u dítěte vystudujou medicínu. A pro mě jsou momentálně hrdinové všichni, kdo zvládají dvě děti najednou!
Zina na těch víc dětech mi přijde takový horsi/lepší, ze to proste nemuzes zapichnout, rict, už to nedám a odejít, musis to proste nějak dat, ale u toho studia to jde zabalit kdykoliv, takže mi to přijde obdivuhodný, co se týče vůle, píle a snahy strašně moc.
Jedna z vyhod dvojcat je to, ze clovek pocita s tim, ze to bude naprosty peklo, takze ho to zase neprekvapi, nema cas moc cokoli resit a soustredi se jen na to, aby vsichni prezili. Dneska jsme byli v krouzku a myslim si, ze tam maji vsichni radost, kdyz zustaneme doma.
Evaeva Dik!
myslim si, ze moje deti jsou jeden z duvodu, proc se bracha brani druhymu dite, neter je takovy to zlaty dite pro zacatecniky, tak ma strach, ze by se u druhyho projevily ty dabelsky geny jako u dvojcat.:-D
Vari tak mu vyřiď, že já mám obě pro začátečníky
Podle mě mít dvojčata začne být výhoda okolo tří let, až si začnou hrát spolu. Do té doby to musí být hodně náročné.
Vari Já myslím, že tvůj brácha má spíš strach, že to druhé dítě budou dvojčata ;)
DruI To ne, u nas v rodine jsou vzdycky jen jedna dvojcata v jedny generaci. Mym sestrenicim dvojcatum se dost ulevilo, ze jsem toho cernyho Petra dostala ja :-D.
Vari na tohle pravidlo bych se teda uplne nespolehala!
Kokoska Bezdetni v rodine stale prevazuji, tak uvidime :-). Je fakt, ze nektere moje kamaradky by dvojcata brala, je nam bliz ke 40 nez 30 a tohle je nejjednodussi zpusob, jak si poridit dve deti.
MP Meri ještě mně napadlo, že Albi má k té tužce betlém. Ale vlastně nevím, co v něm přesně je.
Já bych asi potřebovala tip na nějakou knížku, kde jsou ty příběhy o Mikuláši, narození, třech králích,... zpracované tak na dvě stránky. Teď čteme O létajících strojích od Kahouna a to je vlastně historie letectví a syn poslouchá, jak přibitý.
Kouzelné Vánoce máte?
dynda nemáme, kouknu na to. My máme akorát Čekaní na vánoce, ale to je příběh o dětech, jak prožívají advent.
U nas jeste strasne jedou tyhle vanocni knizky, spis tedy pro mladsi deti. Co se deje o vanocich cteme porad dokola uz od lonska a ted hodne lepime samolepky. Vanocni pribeh ma fakt krasne ilustrace

Zuzuli tu poslední máme taky, ale přijde mi, ze je to tam takový úplně osekany bez pribehu jen na ty kulisy (trh, doma u stromečku, v lese)
ja mám uloženy tipy na tyhle dvě, jedna pro mladší, druhá pro starší děti, ale ještě je nemáme

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.